@Dibbels
- 2018
veel te duur voor niks wat het is de omgeving is mooi maar de plek nee! automaat geeft niet eens aan wat het nú eigenlijk echt kost! geen aanrader! wij zijn doorgereden!!
mooie car camping plaats met pas toegankelijk, goed onderhouden schone sanitaire ruimtes. dicht bij het centrum, lekker om te wandelen en te fietsen!
mooie ruime plekken inderdaad, vind alleen het betaal systeem een beetje wazig! wij betaalden 18,60 ik heb aangegeven camper water en stroom was ik 18,60 kwijt. met betaalpas! maar vraag me af of dit nodig was want op iedere plek zit stroom en water kan je gewoon tappen zonder iets extra’s te doen😳
wij zijn hier vanmorgen aan gekomen de eigenaar was vriendelijk maar de hond liep los, wij maakten duidelijk dat wij ook een hond hebben. Maar de eigenaar zei hij doet niets, maar hij bespringt iedere x onze pup van 10 maanden. Wij hebben vanmorgen gelijk 10 euro betaald, omdat wij dachten dat het een leuke plek was. maar onze hond ligt nu in de camper en de hond van de Camperplaats ligt hier gewoon te wachten. heeeel irritant.
wat een heerlijke plek en wat een rust een verademing! Wil hier zeker vaker komen❤️
wat een heerlijke camperplaats, en het wordt allemaal keurig onderhouden. mooie schone toiletten. alle lof voor de eigenaresse.
het plekje is nog steeds schitterend hier! jammer dat de eigenaar er niet vriendelijker op geworden is😌hij is kortaf en 2 x zo duur geworden!! sinds 2021, toen voelde we ons nog welkom en konden we een fles wijn bij hem afnemen! nu was het een grauw en een snauw heel jammer het draait nu alleen om de centen!! en ‘s nachts alleen stroom dan gebruik je bijna niks dan slapen de meeste mensen!
simpel te duur voor wat je krijgt!
sluit me bij vorige spreker volledig aan!! top plek💚
het was hier erg drassig en de camperaars stonden erg breed uit! En hielden plekken voor bepaalde personen vast☺️
grote ruime parkeerplaats, voor overnachting prima☺️
mooie plaats er staat wel van alles,niet alleen campers. wel mooie locatie tussen wandelgebied.
heerlijke camperplaats keurig netjes en goed verzorgd! super gastvrouw en gastheer! wij kwamen een dag voor Koningsdag en we werden op Koningsdag verwelkomd met koffie met oranje tompoes, gezellig in de mooie overkapping van de camperplaats. we hebben een nacht bijgeboekt omdat we het er prima vonden! en we waren voor 3 nachten maar 6 euro aan stroom kwijt. we hadden 8 euro in de paal gegooid en er was nog 2,43 over toen we weggingen!!!
mooie plek wel weinig schaduw bij warm weer! je kunt er wel lekker wandelen, en fietsen.
erg stoffig en onrustige plek, met kinderen is het mooi omdat er een vrijetijdcentrum slot (pretpark) wel oud bollig achter ligt! plek wel prijzig 17 euro met stroom!!
lekker rustig plekje!
wat een schuttende camperplaats! keurig met fijne plekken. Een afwasplaats met warm water is toch ook wel heel fijn. en nette wasruimte! Een mooie plaats om vaker te komen. en online reserveren zou veel vaker moeten kunnen fantastisch.
moeten nog een hoop leren! klantvriendelijkheid cursus zou ook niet dom zijn.
wat een heerlijk mooi verzorgd plekje! rust fantastisch! en nog gratis ook!
de plek naast het kanaal is een andere plek dan halte Nautigue, die is aan de andere kant van de weg! wij stonden eerst langs het kanaal daar was nog een plekje vrij tussen de bomen! de andere campers (fr) stonden vrij ruim geparkeerd net als op de camping idd. stroom koste hier 2 jetons voor 6 uur! wij hebben het niet echt nodig! toen wij gingen lopen zagen we aan de andere kant van de weg halte Nautiq hier stond niemand! daar zijn we gaan sta
er staat bij dat alles gratis is maar dat is niet zo gewoon betalen stroom 24 uur 5,€ maar wij hebben helemaal geen stroom nodig! en water nog genoeg. maar als je er op rekent betalen met creditcard!!
prachtig plekje overdag, schitterend magnifiek uitzicht! en een oase van rust. s nachts jammer genoeg minder aantrekkelijk, loeiende honden in de buurt die de nachtrust flink verstoren ☺️
wij zijn gauw weer weg gereden! het pad ernaast stond vol met woonwagens vuilnis lag overal! geen prettig gevoel erbij!
Roest!!
schitterende plek goed onderhouden! en rustig!
prima plaats voor overnachting, en een lekkere wandeling! mooi uitzicht en het was rustig😊
top, top, top!!!
Schitterende camper locatie, je kunt hier vandaan lekker fietsen, wandelen, alle voorzieningen aanwezig en vriendelijke gastheer en gastvrouw een echte aanrader!
als je Zutphen wil bezoeken kan je beter naar de Heicohoeve gaan! dat is een prachtige Camperplaats met vriendelijke gastheer en gastvrouw en alle voorzieningen aanwezig!!
mooie camperplaats met alle voorzieningen, jammer dat het er maar 2 zijn! je moet geluk hebben als er een plaats vrij is☺️
er was kleedjesdag heel vol, met allerlei! en een skate baan! mij zie je hier noooit meer!
mooie lokatie in mooi gebied! jammer dat er maar 4 plaatsen zijn en er een caravan stond en een camperbusje gewoon geparkeerd stond! verder prima plek!
Gewone parkeerplaats gemixt ook voor camperaars! Wij stonden alleen als Camperaar de rest van de campers 3 stuks stonden geparkeerd als stalling leek het☺️
Simpel
Wij hebben hier heerlijk gestaan, en heerlijk gewandeld! En genoten🌞😀
Leuke rustige stads Camperplaats klein stadje!
Mooie plek maar erg druk, en blubberige, wel vriendelijke gast heer👍🏻
Lekker rustig mooie plaatsen! Jammer dat het water bijvullen druppels gewijs gaat dat duurde een beetje erg lang om je tank bij te vullen😪😪