@Dick-en-Ank-Bakker

Betrouwbare reviewer

2011

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hadden van te voren en gebeld of er plaats was, geen probleem. na een vriendelijk ontvangst konden we een plaats zoeken op het zeer grote terrein. De sfeer op deze camping is heerlijk ontspannen, de voorzieningen zjjn van zeer hoge kwaliteit. De omgeving is van grote schoonheid je kunt hier weken fietsen en wandelen. Vergeet niet om bij restaurant Wasserschänke te eten heerlijke locale gerechten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

premium locatie, prachtig opgezet met ruime verharde plaatsen. Inchecken via de automaat na even goed lezen prima en duidelijk. De accommodatie is nieuw en voldoet aan alles. Op 5 minuten met de fiets groot nieuw stopping Center en 5 minuten lopen Kaufland. Met de fiets volg je de rivier en 15 minuten later sta je in het centrum van de prachtige stad

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

het is thuis komen bij Ineke en Wim, met veel vriendelijkheid wordt je ontvangen. Nadat Ineke de plek heeft aangewezen gaan we eerst een bakkie doen. Even kennis maken en de nodige informatie uitwisselen. Een rondje langs de uitstekende voorzieningen gaan we de camper verder installeren. wat een heerlijke kleinschalige camping met max. 15 plaaIsen, ruim opgezet en gesitueerd in een rondje. Een prachtige omgeving met veel natuur.

Wij kwamen niets vermoedend naar deze locatie, maar dit is echt fantastisch, midden in het bos, geweldig uitzicht aan een klein meertje, v ol met vis, met idyllisch uitzicht, wat een rust en wat een weelde. Heerlijke verse forel gegeten. Super aardige mensen die vol passie je ontvangen. Als we weer in Estland zijn komen we hier nog zeker terug, deze locatie vinden wij uniek.

Een unieke locatie die je niet veel tegen gaat komen, zo speciaal in aanleg, in sfeer, in vriendelijkheid, wat is dit een top plaats. Je beland in een sprookjes park, subtiel aangelegd, rust midden in de natuur. .Er zijn 10 plaatsen beschikbaar met nog enkele plaatsen voor tenten, uitzicht op het prachtige park of op het meer. sanitair is prima ingericht en schoon. Je krijgt bij aankomst een uitgebreide rondleiding met alle nodige informatie.

Aansluitend op de review van 2023 echt super aardige, gastvrije en behulpzame eigenaars. Bij aankomst werden wij door de dochter vriendelijk in prima Engels verwelkomt je voelt je thuis. Na een rondleiding de camperbus neergezet. Het toiletgebouw wordt volledig vernieuwd met prachtige douches en toiletten. Vader moeder en dochter zijn de gehele dag positief met hun werk bezig om hun gasten hun verblijf zo mooi te maken. Een super locatie dus

U komt op een mooie camping waar veel aandacht is besteed aan de details. Keurig onderhouden grasveld met plaatsen voor campers/caravans die met bordjes staan aangegeven, waar voldoende stroompunten aanwezig zijn. De doucheruimte en keuken zijn goed onderhouden en schoon. Zeer vriendelijk onspannen ontvangst door de eigenaresse en haar man. Alle voorzieningen zijn aanwezig om hier een aantal dagen te gaan staan.

super mooie locatie midden in de natuur direkt aan het Sivers meer. Goed onderhouden camping met veel voorzieningen. Schoon sanitair, douches, toiletten, keuken met wasmachine. Boot en subs verhuur. Sauna en Hottub te reserveren. Hout voor vuurkorven is mogelijk. Prachtige mogelijkheden om te fietsen (gravelroad) en te wandelen. Zeer vriendelijke en behulpzame Engels sprekende familie. Wij hebben hier erg genoten.

prima locatie, goed georganiseerd en de douches en toiletten worden goed schoongemaakt. keuken en wasmachine aanwrzig. de campers staan achter elkaar geparkeerd. ruim voldoende elektrische aansluitingen aanwezig. Locatie is goed berijkbaar en ruim opgezet. Met fiets of openbaar vervoer is Vilnius goed bereikbaar.

Prachtig gelegen camping in parkachtig gebied. Met terrassen voor campers, caravans en tenten er er zijn huisjes te huur. De sanitairgebouwen zijn redelijk onderhouden maar ruim voldoende met keuken. Voor ons was de toegangsweg prima en het terrein voor campers is ook goed berijkbaar met veel aansluitingen voor elektriciteit. Direkt aan het meer met strand en ligstoelen, restaurant en verhuur waterfietsen.

prima camping met alle voorzieningen die nodig zijn. Ruime en schone toiletgebouwen, met goede keuken. De camperplekken zijn zeer ruim en verhard. Ontvangst is zoals al eerder aangegeven zeer vriendelijk en informatief. Restaurant aanwezig. Vanuit de camping loop je het prachtige belevenis park en binnen 10 minuten ben je in het stadje waar je zeer goed kunt eten en genieten van de rust. De omgeving is heel bosrijk dus fietsen is een uitdaging

super locatie aan het meer in een prachtige omgeving, een pareltje voor de natuurliefhebbers onder ons. Kleinschalige campsite direkt aan het water, in overleg met vriendelijke eigenaar zoek je een plaats, stroom, chemischtoilet, drinkwater, douche en toilet aanwezig. Geweldige wandel, fiets, zwem en kano mogelijkheden in overvloed. Maar vooral de rust en de natuur maakt deze plek uniek.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

uitstekende locatie, ruim opgezette boerderij camping. 12 camperplaatsen voorzien van stroom. Terrein is gras, de plaatsen zijn verhard met grasmatten. Voor tenten is ook voldoende ruimte. Het sanitairgebouw is nieuw en zeer schoon. Prachtige uitvalsbasis om de waterrijke omgeving te verkennen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Een bijzondere locatie, bij het wijnhuis, waar wij een interessante uitleg hebben gekregen over het bedrijf. Zeer vriendelijke mensen die ook perfect Engels spreken. De dochter Mary de 5de generatie, neemt je mee in de wereld van hun wijnen. Bel van te voren even op om een afspraak te maken. Heerlijke wijnproeverij, hebben enkele flessen aangeschaft. Je kunt op het terrein staan, er is water aanwezig.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Meer dan uitstekend, kunnen wij wel zeggen, wat een bijzondere locatie hebben Kim, Jaap & Brent in 2 jaar opgebouwd. Heel bewust een kleinschalige locatie, met zeer ruime plaatsen en je nodige privacy. De douches en toiletten zijn top. De sfeer is heerlijk gemoedelijk en zeer klantvriendelijk. In de omgeving van Monovar zijn uitdagende wandel- en fietsroutes in te plannen. Monovar is 15 minuten op de fiets te bereiken waar alles aanwezig is.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima locatie met mooi plekken, gescheiden door heggen en bomen. De camping is zeer goed onderhouden, zo ook het toilet/ douche gebouw, luxe regen douchen. Het baretje gaat aan het einde van de middag open. De dames van de receptie zijn zeer vriendelijk. De kust is per fiets in 15 min te berijden het plaatsje Mojacar is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Bij Andy en Benny is het thuiskomen op hun kleinschalige locatie met plaats voor 5 campers. In de prachtige tuin sta je heerlijk in alle rust. Naast de camperplekken zijn er een aantal B&B kamers met een geweldig zwembad. De voorzieningen, douche toilet, stroom, water zijn prima verzorgd. Bij aankomst wordt je zeer gastvrij ontvangen en Andy verzorgd een aantal x per week heerlijke maaltijden. Er zijn prachtige fietsroutes o.a naar Cartagena.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

voor ons een geweldige locatie, weg van de drukte van de kust, midden in de natuur, rust en geweldig uitzicht. De voorzieningen, 2 douches en 2 toiletten en 2 afwasplaatsen zijn nieuw en schoon. Neem van te voren contact op met Huub die geeft je de juiste route door, die is wel even een uitdaging. De wandel en fiets mogelijkheden zijn super. Supermarkt op 20 minuten fietsen. Wij hebben Oud en Nieuw gezellig kunnen vieren onder de sterrenhemel

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Daar zijn wij weer, op Camping Santa Clara, een verademing om hier te mogen staan. Lazen enkele revieuws die aangaven dat de prijs verdubbeld was, maar we betalen € 23 voor camper 2 pers. € 5 voor stroom. Wat een knusse en gezellige camping is dit. We werden ook nu weer vriendelijk verwelkomd en kregen een mooie plaats met uitzicht op de zee. Gelukkig geen super luxe, maar dat zoeken wij ook niet, vriendelijke mensen en geen onnodige protocollen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prachtig gelegen camping, super mooi sanitairgebouw, prima verharde camperplaatsen. let wel even op dat je met een te lange grote camper niet erg makkelijk op deze locatie kan komen. vanuit de locatie is het 10 minuten naar beneden wandelen en dan kom je in het pittoreske havenstadje.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

na een zeer vriendelijk ontvangst konden wij op een mooie verharde camperplaats onze camper neerzetten. Het sanitair is ruim opgezet en goede kwaliteit. ruim voldoende toiletten en douches. Op het prachtig aangelegde terrein met volop bomen en schaduwplekken zijn geheel nieuwe luxe clampingtenten neergezet. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben genoten van ons verblijf en raden deze locatie zeker aan.

Prima uitvalsbasis om de prachtige stad Hameln te bezoeken. Prima plaatsen met stroom die geregeld worden met het emmer systeem. De toegansweg is goed begaanbaar en het terrein is afgesloten met een dubbel hek. In het sanitairgebouw van de zijn keurige toilet en douche ruimtes. U moet hier het inschrijfformulier ophalen waar ook de betalingswijze vermeld staat. Op loopafstand zijn diverse eet en drink gelegenheden. de moeite om terug te komen.

Super locatie midden in het dorpje Norg. Kleinschalige camping met ruime plaatsen voorzien van stroom. Zeer vriendelijk ontvangst en erg behulpzaam. Keurige was, douche en toiletruimtes. Prima locatie om de prachtige omgeving te verkennen, om b.v. Veenhuizen te bezoeken. In Norg zijn voldoende eet en drink gelegenheden van goede kwaliteit.

prachtig angelegd met allemaal verharde plaatsen. Tussen de camperplekken is veel ruimte open gelaten. Zeer vriendelijk ontvangst met uitleg over alle faciliteiten en de mogelijkheden in de omgeving. Douche- en toiletruimtes zijn prachtig en worden prima schoongemaakt. Was- en droogmachine is ook aanwezig. Grote gemeenschappelijke ruimte om gezellig te zitten. Het terrein is prachtig aangelegd met veel kunst. Harmelen en Woerden op loopafstand

wat een fantastische camping is dit, met een gastvrij onthaal van Richard en Carina. Je waant je echt op de boerderij met alle dieren die zij houden. Een excursie gehad van Richard over de waterbuffels die hij heeft. super interessant om dit te horen van de kenner!! je kunt fantastisch fietsen in de omgeving! sanitaire voorzieningen uitstekend. kom zeker terug. bedankt voor de gastvrijheid. groetjes Ank

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

prachtige locatie in Sneek, in 1 van de vele haventjes van dit watergebied van Friesland. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Toiletgebouw in combinatie met de jachthaven, schoon en goed onderhouden. De camperplaatsen zijn naast het restaurant De Kajuit waar je heerlijk kunt eten in een sfeervolle ambiance. Het centrum is 15 minuten lopen en 6 minuten met de fiets. In de omgeving zijn mooie wandel- en fietsroutes. Volop watersport voorzieningen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Grote camping die volledig is opgeknapt, zeer verzorgd aangelegd, ruime plaatsen tussen de dennenbomen. Voorzien van stroom, water en afvoer. In de winterperiode is het heerlijk rustig, zeer vriendelijke personeel bij de balie. Toilet- en douchegebouw is groot en alles is aanwezig, ook dus toiletpapier. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Geweldige camping, alle voorzieningen zijn aanwezig. Let even op bij regenachtig weer, de plekken zijn niet verhard. Gezellig restaurant met een uitgebreide kaart, het eten is vers en goed van kwaliteit. Een overweldingend uitzicht op de besneeuwde toppen. De omgeving is prachtig, een fietsroute Via Verde gaat langs de camping. De laatste 300 meter naar de ingang is wat stijl maar breed genoeg.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

prima camper locatie om op doorreis te staan. Bij de ingang staat een betaalautomaat voor entree en verdere voorzieningen. voor stroom, entree en 2 personen € 10. Helaas is het toilet gebouwtje gesloten. Naar de stad is het 35 minuten lopen, daar zijn leuke restaurants en ook nog het Place de Torres.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

De Camperplaats is vrij nieuw en mooi aangelegd in een parkgebied. Het centrum van het leuke stadje is 15 min lopen, daar zijn diverse cafés en restaurants. De camperplaats is onbemand, eerst registreren bij de elektronische zuil. (€ 6.50), Heb je niets nodig dan is het goedkoop, wil je stroom, douchen, gebruik maken van het toilet, enc. alles is extra. per x € 2,45. Goedkoop voor degene die alles mee heeft, duur voor de kleinere busjes.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Een eldorado van rust, vriendelijkheid en comfort bij de Camper- en B&B Finca la Manchica van Benny en Andy. Vanaf binnenkomst kom je in een zeer gastvrije omgeving op deze kleinschalige locatie. Mooie ruime plaatsen voorzien van stroom, aan, schone toilet- en douche. Heerlijk zwembad met diverse terrasjes. In de taverne van de B&B verzorgt de gastvrouw een overheerlijk diner op afspraak. in de omgeving zijn restaurant aanwezig.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

super nieuwe locatie, met alle voorzieningen die nodig zijn, toiletten, douches, 2 wasmachines. Aan het begin van het dorpje, kleine supermarkt, bus halte voor de deur. Zeer vriendelijk ontvangst.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Een oase van rust, tussen de fruitbomen, met een geweldig mooi uitzicht op de natuur en het prachtige Bocairent. Kleinschalig met plaats voor 6 campers, caravans enc. Zeer vriendelijk ontvangst met goede uitleg over de bezienswaardigheden in het stadje en de omgeving. Er is heel veel te doen, prima om te wandelen en te fietsen. De toilet- douche zijn uitstekend, keuken om af te wassen en te koken. Zwembad om af te koelen. Wat wil je nog meer !!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Een mooie, kleinschalige en rustige locatie, plaats voor 5 campers, (niet te groot) van te voren reserveren moet wel. Heel vriendelijk en plezierig ontvangst, In de omgeving zijn veel wandel- en fiets mogelijkheiden.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Deze prachtige camping is sinds juni 2022 open. Een camping gebouwd op de terrassen van sinaasappel boomgaard. Super mooi en perfect ingericht, ruime plekken voor campers, caravans en tenten, prima toilet en douche voorzieningen, was- en droogmachine, geweldig restaurant met een top kok. De omgeving is ook prachtig om te E. fietsen en te wandelen, er is een zeer uitdagend Via Ferrata aangelegd, voor de kids een zwembad en klimpark. super dus.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

camping Les Medes is een super locatie, alle details voor een 5 sterren beoordeling kloppen. Over alles is heel goed nagedacht, zeer vriendelijke behandeling bij aankomst, in het restaurant, overal top. De plaatsen zijn ruim voldoende van oppervlakte. Prachtige bomen over het gehele park. goede stroom en watervoorziening. de was/ toilet gelegenheden zijn luxe aan alles is gedacht. Heel belangrijk is de rust. Heel veel fiets en wandelroutes

geweldige mooie locatie, schone en ruim voldoende voorzieningen. Je mag je eigen plekje zoeken op verschillende velden. Een bezoek aan het Dalen hotel is zeker de moeite waard. Fietsen, wandelen, kanoën, er is van alles te doen.

prima locatie om een nacht te slapen. Ruim voldoende eet en drink gelegenheid in direkte omgeving. Stroom is hier gratis.

kwamen hier aan wachtend achter een aantal andere campers, onduidelijk of je er nu wel of niet kon overnachten. zijn uiteindelijk doorgereden.

helaas deze locatie is al 2 jaar voor campers en camperen gesloten.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wat een geweldige mooie locatie, weg van alle drukte, heerlijk genieten van de natuur en de rust en de gastvrijheid. Camping Is nog vrij nieuw, aangelegd op terrassen, met huisjes, caravan-camper plaatsen en tenten. Het restaurant is een ontmoetingsplaats voor de natuurliefhebbers die worden voorzien van heerlijke gerechten. een sfeer zoals je dat in de bergen kunt vinden. vanuit deze locatie zijn vele wandelingen mogelijk. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima camper locatie, net nieuw, naast buiten sport locatie. Plaatsen afgescheiden dmv. balken. In het stadje zijn voldoende restaurants en winkeltjes. Bij Bar Bretol onderaan de weg kun je smorgens al vroeg je Cortado nuttigen en daarnaast zit de Panaderia.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima locatie zonder voorzieningen bij het kleine dorpje Molinicos. Zijn het dorpje nog even i n gegaan maar vonden het niet bijzonder. Wij zijn doorgereden naar Elche de la Sierra

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Een grote camping, met zeer ruime plaatsen voor camper en caravans, appart van de vaste plaatsen. Stroom, water en afvoer per plaats aanwezig. prima sanitaire voorzieningen. Prachtig gelegen aan het stuwmeer. Je kunt hier naar toe wandelen. Het restaurant was nu gesloten.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

een super mooie locatie, wij staan nu op het bovenste terras met een droom uitzicht op Albarracin. Wat een indrukwekkend stadje. De camping is eigenlijk gesloten maar voor campers zijn de plaatsen beschikbaar met stroom. Er is ook een centrale water tappunt. Dus geen toilet en douche. Wij kwamen vanuit Kiko Park Rural GPS op geen snelweg en een geweldige mooie route. Albarracin is een must om gezien te hebben. In de weekenden druk. Super dus.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

camping is gewoon open dus ook in januari. Ziet er allemaal prima uit. ruime douches, toiletten afgescheiden plaatsen. 30 minuten van Cordoba.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Deze camping is een super mooie locatie, prachtige ruime plaatsen voor de camper of caravan, fysiek van elkaar gescheiden d.m.v. rij natuurstenen. Mochten deze plaatsen vol zijn dan is er nog een extra terrein beschikbaar ergens voorzien van elektra en water. Het sanitairgebouw is heel ruim opgezet met grote doucheruimtes. Verder is er een goed restaurant, wasmachines, kleine supermarkt, speeltuintje. Op 20 min lopen van het indrukwekkende stadje

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

wat een verschrikking, een super grote locatie met zeker 300 campers van alle formaten. lijkt wel een dorp op zich. Geen faciliteiten aanwezig alleen water en chemisch toilet. Goed dat deze locaties er zijn dat wel maar niets voor ons.

Sitecode: 19429

geweldige mooie locatie met terrassen per plaats. Zeer goed onderhouden, schoon, ruime plaatsen. alle voorzieningen zijn aanwezig. Als je niet ruim wilt staan zijn er plaatsen voor campers op een apart terrein direct naast de Camping. De Camping Camperplaats is aan de goede kant van Ronda, met 20 minuten lopen ben je al bij het prachtige oude stadje. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

een bijzondere locatie. midden in de woestijn achter het Wild West stadje Fort Brava waar films zijn opgenomen. De faciliteiten zijn prima, douches, toiletten. Je betaald voor de entree van het park en om de shows te kunnen. daarnaast ook voor de overnachting en stroom. de plekken zijn groot genoeg en afgescheiden van hekjes. De weg naar het park is redelijk stijl en is onverhard maar goed begaanbaar.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

een prima plaats om van hieruit de stad in te gaan. bij het benzine station van de Esso zijn nieuwe toiletten en je kunt er ook douchen, de sleutel bij het station ophalen Daar betaal je ook voor de overnachting. Er zijn ongeveer 10 plaatsen beschikbaar. Vanaf 23 uur gaat het toegangshek dicht.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Geweldig wat een belevenis om op deze plaats te mogen staan. Echt een locatie midden in het bos. Prachtig natuurlijk aangelegd. Niet geschikt voor de super campers maar wel voor de camperbussen die houden van de rust en natuur. Een super omgeving om te wandelen met speciaal de Caminito del Rey wandeling spectaculair. De weg er naar toe is al geweldig met prachtige spots over het meer.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wat een knusse en gezellige camping is dit. Gelukkig konden wij niet terecht op de super grote camping en Altea en was de Mega Camper parkeerplaats vol. Dus toch maar naar Camping Santa Clara gegaan. We werden zeer vriendelijk verwelkomd en kregen een mooie plaats met uitzicht op de zee. Gelukkig geen super luxe, maar dat zoeken wij ook niet, vriendelijke mensen en geen onnodige protocollen. In 2 minuten loop je naar het strand en de stad

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prima locatie om voor een overnachting te staan, zo dat je het mooi historische stadje te kunnen bezoeken. Goed bereikbaar via de slagboom. Geen verdere voorzieningen aanwezig. In de avond zijn de restaurants gesloten neem aan dit in de winter het geval is. De omgeving is echt prachtig.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wat hebben wij genoten van deze locatie van rust, natuur en gastvrijheid. Weg van de drukte aan de kust, weg van de overvolle camperplaatsen en camping. Voor de grotere Campers is de locatie nog niet goed bereikbaar, maar voor onze Camperbus geen probleem. Neem van te voren even contact op met Huib die stuurt je de juiste aanrij route toe. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Een echte aanrader als je van rust kunt genieten.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Zeer goed georganiseerde Camper locatie, zeer ruime plaatsen voorzien van stroom, water en afvoer. Het reserveringssysteem werkt prima. Toegankelijk voor alle maten campers. Met onze buscamper waren wij de mini mini's. Prima locatie om vanuit op de fiets naar de stad te fietsen over vrije fietspaden. Aanraden om te gaan eten is Casa Tamarit op nog geen 200 m van de locatie. Super gezellig met de Spanjaarden. op 400 m is de supermarkt.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wat een mooie camperplaats, door de terrassen heb je geen last van het aantal camperplaatsen. De plaatsen zelf zijn ook breed genoeg. Er zijn goede voorzieningen aanwezig en de ondergrond is verhard en droog. Van te voren even goed kijken waar je gaat staan ivm de helling en de bochten naar de plateaus. Het centrum is goed te voet bereikbaar in 25 minuten zit je aan de koffie in de haven of aan het strand.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Super goed, alles wat je te wensen hebt. Prachtig aangelegd, ruime plaatsen, stroom, water, douches en toiletten zijn goed onderhouden. Hier kun je een aantal dagen genieten van het wandelen of fietsen. Het stadje Capmany is zeker de moeite waard. Ga naar het wijnhuis om de wijn te proeven. Een aanrader.

Sitecode: 21938

Het terrein is slecht onderhouden, grote gaten in de grond, het was helaas erg nat. De toegang naar de locatie is onduidelijk. Geen voorzieningen te vinden. Wel mooi dicht bij het stadje, brug over en links af.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Een goede plaats op doorreis naar het zuiden. Betalen met 10 losse € munten via de zuil. Geen toilet of douche aanwezig. Vlak bij het dorpje Wervik. Rustige plasts met stroom en water.

Sitecode: 62087

een geweldige mooie plaats om te staan. De weg ernaar toe is smal maar goed te doen met de buscamper. Via kleine pittoreske dorpjes kom je op de plaats van bestemming. je betaald via de zuil, instructie ook in het Nederlands. Je ontvangt een code voor het douche en toilet gebouw. Er staat ook een professionele was- en droogmachine. Een geweldige plaats waar je zeker een paar dagen heerlijk kunt genieten van de natuur.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Dit is hoe een camperplaats eruit zou moeten zien. eindelijk geen volgepakte parkeerplaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Goede CP op parkeerplaats voor campers en bussen. zeker in de winter een rustige plaats. Direkt onder de toegangsweg naar het schitterende historische Cuenca. wat een geweldig mooi met super interessante Kathedraal, 1 van de mooiste die wij gezien hebben. Bij CP zijn toiletvoirzienigen voor dames en heren, redelijk schoon en voorzien van papier. Zeker de moeite waard om deze plaats te bezoeken

Sitecode: 20578

na lang zoeken uiteindelijk toch gevonden en zeker de moeite waard. mooie plaatsen volledig geasfalteerd, prima afgescheiden van elkaar. keurige douche- en toilet voorziening. Let op dat je bij de Lidl. het stadje even rechts ingaat. Dan weer gelijk links af straat volgen langs het water, aan het einde ga je links af, onder de snelweg door. Dan borden volgen

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

prima locatie aan de voet van het kasteel. naast de supermarkt.(Daar is toilet) volledig verhard terrein met plaatsen van 6 m breed en voorzien van 6 amp stroom en waterkraan. douches aanwezig tegen betaling. kosten per nacht €9.-- inclusief stroom. vriendelijk ontvangen door aardige beheerster.

Een prima plaats om te overnachten, voor 15 euro met stroom en voor 2 personen gebruik van schone en nette toilet en douche gelegenheid. Kleinschalige plaats bij de Cider/appel boer, met heerlijke biologische producten. Wij zijn hier vriendelijk ontvangen en hebben goed de nacht doorgebracht.