@Dick-en-Marian
- 2009
- Malibu First Class Two Rooms GT Skyview 640 LE RB
- 2026
- Buscamper
ondanks dat aangegeven is dat Ze open zijn hier vandaag voor niets naar toegereden. helemaal dicht en niemand bereikbaar
keurige CP. echter van 10-7 tot 10-8 moet je hier niet zijn. horen en zien vergaat je van 19:00 tot middernacht vanwege de knallende herrie vanuit de haven, de Cote Docks. vinden sommigen misschien leuk maar hier heb je dus echt geen vakantie rust. VERSCHRIKKELIJK!!
camping met forse plaatsen voor campers. heel veel schaduwrijke plekken. voor verkoeling klein maar schoon zwembad. sanitair basaal, maar daar maken we toch geen gebruik van. verzorgingsplaats is we hee basic. gescheiden spoel- en drinkwater zou wel aanbeveling verdienen. personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. restaurant eenvoudig maar oké. karaoke avond boeit ons niet, maar we stonden ver genoeg vandaan om er geen last van te hebben.
geen voorzieningen maar wat een geweldige plek! magnifiek uitzicht en wat een rust. uiteraard overdag veel wandelaars, maar dat zijn we zelf ook 😀
Prima plek in deze omgeving waar alle campings overvol zijn. Voor €13 een nacht staan. Prima uitvalsbasis om met de fiets naar Annecy te gaan.
Op het oog grote CP met veel plaatsen. Maar de plekken zijn meer voor een tentje dan voor een camper. Gelukkig zijn er maar beperkt aantal campers zodat je toch ruimte hebt. Grootste probleem is dat de plekken zo scheef zijn dat je met EP systeem je camper op de meeste plaatsen nog niet recht krijgt.
Zeer rustige plek om eerst heerlijk uit eten te gaan bij gastvrije familie Luke. En daarna lekker slapen op een van de stilste CP’s die we ooit hebben meegemaakt. je moet wel echt zelf voorzienend zijn want er zijn geen faciliteiten.
Prima CP met redelijk ruime afgebakende plekken. Er rijden veel treinen kort langs de CP wat voor geluidsoverlast zorgt. Vriendelijke beheerder met goede broodjes service. Centrum Würzburg in half uurtje te fietsen over prachtig fietspad!
Uitstekende CP als je zelfvoorzienend bent. Niet ver van de snelweg in rustige omgeving. Een enkel vliegtuig wordt overstemd door de vele vogels. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen.
Een geweldige camperplaats. Heerlijk rustig aan het water. Mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijke dame komt rond 18:00 uur geld ophalen. 10 euro mooi bedrag. geen gebruik gemaakt van sanitair, daar dus geen oordeel over.
Ruime plaatsen met zowel zo’n als schaduw. Vriendelijke ontvangst. Lekker brood. Grond erg ongelijk. Camper stellen zonder EP Levelsysteem best een uitdaging lijkt me.
Keurige camping met forse plaatsen voor campers. Het leuke plaatsje Sisteron met zijn indrukwekkende citadel op loopafstand. Beslist de moeite waard. Sanitair gedateerd maar dat gebruiken we toch in de camper dus voor ons geeft dat niet.
prima plek naast Super U om gratis te overnachten. achter de CP staan twee sets met picknick banken waardoor je ook lekker buiten kunt eten. overdag de nodige traffic maar na acht uur echt lekker rustig.
mooie plek dichtbij het meer. forse, vlakke plaatsen. prima werkende zuil. voorzieningen om camper te verzorgen. bakker etc dichtbij. maar echt heel veel verkeer dat er langs raast. en als het s nachts iets minder druk is wordt het lawaai niet minder want dan rijden ze echt als dwazen langs! voor je rust kun je beter ergens anders heen gaan!
Wat een fijne camping. Zeer gastvrije eigenaren die alles doen om het naar de zin te maken. Klein maar fijn zwembad. Restaurant met kleine kaart, maar wat ze maken is echt lekker! Zeer behulpzaam toen we probleem met de camper hadden en voor ons de dealer gebeld om probleem te helpen uitleggen! Mooie grote plekken en zonnig gelegen!
Wat een fijne plek om een paar dagen te staan! Enkele km vanaf de grote dure campings sta je hier heel rustig op plekken van 100 m2. Ontzetten vriendelijke beheerders die alles doen om naar de zin te maken. prima restaurantje. Nog niet helemaal ingericht op verzorgen camper, maar ook daarbij alle hulp! Wij gaan niet gauw terug naar een plek, maar deze gaan we zeker onthouden!
Heel basis CP. verscholen achter paar appartementsgebouwen. Dichtbij in dorpje alles aan boodschappen te krijgen. prima voor een nachtje.
Voor zo’n toeristische plek prima CP met voldoende ruime plaatsen. Alleen voor campers die autonoom kunnen staan. Wel verzorgingsplaats voor water en afvoer. Begin van de middag gearriveerd en CP was vol. Echter kwartiertje later vertrokken er drie campers waardoor we wel binnen konden.
camperplaats zoals deze moet zijn. mogelijkheden om camper te verzorgen. toilet en douche hebben we bij ons. verharde ondergrond en stukje gras er bij. had iets netter gemaaid mogen zijn jammer dat net als bij meerdere plaatsen van deze organisatie de aanmeldzuil zo slecht werkt. ondanks dat er voldoende geld op mijn account stond weer met creditcard moeten bijbetalen. lijkt bijna of dat extra verdienmodel van de organisatie is 🤔
Wat een geweldige plek! zeer vriendelijke eigenaar die direct een mooi plekje uitzoekt.  voor 15 euro per nacht kun je op de veel camperplaatsen al niet meer terecht. en hier heb je een zee aan ruimte en rust. winkeltje voor kleine dagelijkse boodschappen binnen 5 minuten lopen.
Erg nette camperplaats met genummerde plaatsen. Zwembad om technische redenen gesloten en nergens een beheerder te vinden. Een tientje is beslist niet te veel voor deze plek (met keurig aparte verzorgingsplek) maar we konden dus nergens betalen. Wel wat rumoerig later op de avond door langslopende jongeren.
Gastvrije ontvangst, prachtige en vooral ook erg rustige plek. Basis voorzieningen prima in orde! dit is wat je als camperaar graag wil!
Wij stonden er alleen op een prachtige plek direct aan het water met uitzicht op zee. Maar het is ook niet meer dan een oneffen stukje grind waar hooguit circa vijf campers een mooie plaats kunnen hebben. Voorzieningen hebben wij niet nodig maar zijn erg matig. 20 euro per nacht is beslist geen goede prijs / kwaliteit verhouding.
Inderdaad weinig aan toe te voegen. Heel vriendelijke ontvangst op camperplaats zoals deze moet zijn. Alle basisvoorzieningen aanwezig en voor aantrekkelijk tarief lekker rustig staan op ruime plekken!
Prachtige CP met alle voorzieningen voor een camper met eigen sanitaire voorzieningen. Let op, niet verwarren met parkeerplaats 100 meter verderop waar je niet mag overnachten. Toegangsweg ligt pal naast spoorwegovergang. Een pas van camping-car park is een vereiste maar deze is bij de zuil voor €5 te koop.
om gebruik te maken van wasmachine gekozen voor deze camping. ruime plaatsen, keurige voorzieningen. alleen jammer dat vanuit de bar de hele avond tot middernacht verschrikkelijk harde muziek kwam. over de hele camping te horen. afschuwelijk!
We hebben hier een zondag gestaan heel erg rustig, we waren de enige op zes plekken. Voor de 15 euro krijg je geen waar voor je geld. Cassettetoilet moest in dames toilet gelost worden, stroom was oké. Wc en douche te vies om te gebruiken.
Mooie plek aan het water. Inmiddels 17 plaatsen,echter niet meer gratis! Geen enkele voorziening en desondanks kost het acht euro per nacht. Hier op maandag avond gestaan. Dorp is dan echt uitgestorven.