@Dick-en-Nance
Dit is echt een aanrader, mooie grote plaatsen prachtige omgeving en fantastische en vriendelijke eigenaren die gewoon de rust boven aan de prioriteiten lijst hebben staan.
Goede plek om te staan en heerlijk eten in the old posting house. Aanrader
Sluit me aan bij vorige review. Prima voor 1 nacht.
Prachtig uitzicht over het fjord. Prima voor een nacht. Keuken afzuiging van kiosk maakt best veel lawaai.
Prachtige plek, niet schrikken van het weggetje er naar toe. Gewoon doen... Heerlijk
Keurige camping van alle gemakken voorzien, vriendelijk en behulpzame Nederlandse eigenaar.
Hele rustige plek, mooie wandelroutes. Heerlijke douches.
Mooie camper camping direkt aan het water gelegen. 200 kronen incl. Stroom, goed Sanitär. Aardig vlakke plaatsen met eigen stukje gras.
Schitterende plek en uiterst behulpzame eigenaar die graag verteld over de mooie plekken in de omgeving. Rust en puur natuur.
Heerlijke plek, lekker rustig en vriendelijke Engels sprekende eigenaar. Sanitär tiptop in orde. Makkelijk met de bus naar Riga.
Camping de Harmonie ademt precies wat de naam zegt. Deze plek is magnifiek met heel veel ruimte. Je bent hier ongeveer één met de natuur om je heen en je voelt de rust over je heen komen . Toilet & douchegebouw ziet er keurig verzorgd uit, warm water bij de afwasruimte en alles brandschoon. Last but not least: ervaar ultieme gastvrijheid en raak geïnspireerd door Wim Brauns.
Zeer vriendelijke ontvangst, heel schoon sanitair. Camper 2 personen 15 Euro inclusief stroom en douches