@DickLeeflang
- 2012
Mooie verzorgde camperplek! wij kwamen vroeg aan en via de zuil een vrije plek uitgekozen die direct beschikbaar was alleen wou de slagboom met toegewezen code niet open. Gebeld en nieuwe code gekregen waarna de slagboom open ging.
Leuke plek! Goed te fietsen naar Hilvarenbeek en Tilburg.
Leuke plek om te staan!!
Terrein gesplitst in 2 delen gelegen naast vrachtwagenparking( geen last van gehad)lekker kunnen douchen en heerlijke pizza besteld. Rond 16-17 uur begint het vol te lopen voor overnachting met campers en caravans
Mooie plek bij hotel, heerlijk gezwommen in het zwembad. Leuk opgezet met dieren , speeltuin, fitness. Wij hebben geen last van het spoor gehad daar waren werkzaamheden aan!
Mooie camperplaats, leuk infohuisje met prachtig sanitair. Tussen de buien door nog naar het leuke centrum gefietst!!
Camperterrein is aan het verwaarlozen vergeleken met vorige bezoeken, uitrijtijd is nu 11 uur ipv 13.00 uur zoals vermeld. Voordeel dicht bij leuke centrum en leuke fietsroutes naar België!
Supermooie plek!!
Leuke locatie, sfeervol aangekleed met vriendelijke uitbater, supermarkten in de buurt en heerlijk gegeten bij de Flösserei in de Altstadt
Deze plek aan de dure kant voor de plek waar wij stonden, €39,80 voor camper en 2 personen en dan stroom apart nog te betalen.Wel gratis buskaart om naar Garmisch Partenkirchen of naar Eibsee te gaan
Mooie locatie met biergarten waar je ook lekker kunt eten, caravans komen er ook overnachten
Goede locatie dichtbij centrum, toen wij er waren (6 aug)biergarten gesloten.met de tram of bus ben je zo in het mooie centrum
Mooie camperplek met goede voorzieningen, leuke landwinkel en terras. Leuke fietsroutes, een aanrader!!
Mooie camperplek met goede voorzieningen vlakbij het gezellige plaatsje Urk, een aanrader!!
Supermooie grote plekken, mooie schone douches.Op ongeveer 5/6 km van het leuke plaatsje Horst en Mind Mysterie. Aardige eigenaars. Een aanrader!!!!
De laatste nacht van onze vakantie hier gestaan , kleinschalig met heel veel ruimte om je camper, vriendelijke eigenaar die de tijd neemt voor een praatje, sanitaire ruimte ruim en erg schoon
prima camperplaats om het mooie brugge te bezoeken, links vd slagboom wat ruimere plekken dan rechts die zijn er dicht op elkaar
plekken krap daarom 4 sterren dicht bij supermarkt strand en centrum
goede stadscamping waar je vroeg moet zijn echte doortrekcamping sanitair geen gebruik van gemaakt zag er op dat moment niet fris uit, leuke tocht gemaakt met toeristisch treintje aan het begin vd winkelstraat
Ruime plekken,supermarkt dichtbij, sanitair goed, restaurant was dicht toen wij er waren
prima camperplek, van de trein geen last, mooie omgeving
Sitecode: 51955
prima plek, fietsen naar Rotweil goed te doen
prima plek om het techniek museum te bezoeken, goed sanitair
Vriendelijk ontvangst, leuk fietsen langs de rijn en met de pont de rijn over naar Rüdesheim
Geweldig plekje, leuke omgeving, supermarkt dichtbij. Ipv 1 nacht 2 nachten gebleven, wij gaan zeker weer terug!!!
fijne paasdagen gehad op deze camperplek met op zondag een heerlijk paasontbijt wat je vooraf kon bestellen, heerlijke asperges en aspergesoep bij de boer om de hoek gehaald, mooie omgeving om te fietsen, we hebben weer genoten op deze camperplek bedankt !! Dick en Lia
prachtige camperplek met supermooie douches wij waren hier met onze kleindochter die het geweldig vond (tafeltennis,jeu de boules en een weilandje met een pony en schapen).Wij hebben ons niet gestoord aan het geluid vd weg en wij komen zeker weer terug!!
Wat een heerlijke plek met vriendelijke eigenaars de borrelbox en de bbq vonden wij een succes zeker een plek om terug te komen !!
lang weekend hier geweest mooie omgeving om te fietsen, sanitair prima in orde, plek om te staan groot genoeg en gebruik gemaakt van de heerlijke foodtruckmaaltijden op vrijdag en zaterdag en de broodjesservice op zaterdag heerlijk weekend gehad bedankt en zeker tot een volgende keer gr
mooie plek in de haven met goed en schoon sanitair leuk winkelcentrum met meerdere supermarkten!
mooie plek aan het water met grote voorbijkomende schepen zijn er al vaker langs gereden maar geen plek nu gelukt !! ook een leuk historisch centrum en een overdekt winkelcentrum in de buurt! heerlijk gefietst langs het water naar hoek van holland .
dit was altijd al een favoriete plek en nu zijn de plekker ook breder geworden wij blijven hier steeds terugkomen en genieten
geweldige locatie die uitstekend verzorgd wordt door de vriendelijke eigenaar sanitair prima in orde echt een aanrader
geweldige locatie op fietsafstand van eersel en veldhoven heerlijk friet met stoofvlees gegeten en sanitair prima zeker een aanrader
Prima plek om bremerhaven te bezoeken richting Fischereihafen leuke plek met restaurantjes .5 minuten fietsen naar de andere kant leuke soort van boulevard met boottochten, zoo am see, restaurantjes,reuzenrad ed
Prima plek om willemshaven te bezoeken sanitaire voorzieningen een eind lopen vanaf de plek als je die gebruikt
Prima camping met nette sanitair voorziening aardige eigenaar alleen inderdaad lek gestoken door kleine mugjes/vliegjes wij stonden vlakbij sanitair en daar hing een soort van rioollucht waarschijnlijk daardoor misschien aan de rand van de camping geen last van mugjes/vliegjes
Jammer dat er geen toezicht is 2 campers gingen er gratis staan en men maakt gratis gebruik van water(lozen) en toilet lozen zonder dat men er gaat overnachten
Sitecode: 92052
Prachtige camperplaats met geweldige voorzieningen heerlijk gegeten bij ‘t Witte Hoes om de hoek. Allebei een aanrader!!!
Rustige kleine camping mooi schoon sanitair broodjes op bestelling op 5 minuten lopen heerlijk gegeten bij gasthaus lampesberger
Gewoon een mooi verzorgd plekkie dichtbij de donau en het stadje.
Ruime plaatsen maar veel wildgroei wat nodig gesnoeid moet worden zodat je met camper of caravan geen krassen krijgt sanitair schoon maar veel kranen kapot zit met tie wraps vast en vaak koud water wij zijn hier ongeveer 12 jr geleden ook geweest toen zag het er verzorgder uit
Mooie plaatsen sanitair was niet erg schoon mw achter de receptie vond bij afrekenen dat ze niet het hele bedrag hoefde terug te geven en dat de rest fooi was geen probleem om fooi te geven maar dan wel van onszelf uit
Wat een supermooie zeer schone kleine camping met eigen uitgang in zee.Lieve eigenaars die zeer begaan zijn met hun plek en de gasten.Na een avond zwaar noodweer waardoor de halve camping onderliep werd door hun weer snel alles opgeruimd zodat het voor de gasten weer aangenaam vertoeven was.Zeker de moeite waard om nog eens te gaan !!!
Wat zou dit een prachtig stekkie kunnen zijn maar kwamen aanrijden en zijn direct weer weggegaan wat een modderbende zelfs om bij het meer te komen van de plaats dikke modderzooi jammer dat daar niets aan gedaan wordt
Paasweekend hier gestaan stond iedere dag vol mooie plekken mooie fietsroutes langs de maas en albertkanaal langs de grens in belgie wij waren hier voor de 2e keer en weer goed bevallen
Al hetgeen wat hiervoor geschreven is klopt zeer zeker.Gewoon een prachtig stekje zeker de moeite waard om eens aan te gaan
Prima plek, nu voor de tweede keer geweest, tip vd eigenaar om met de waterbus naar rotterdam te gaan en daar met nostalgisch trammetje de stad te verkennen, wifi prima ook voor de iPhone, camperplaats zeer netjes onderhouden
13 okt 2018 hier geweest, op zich prima plek met kaartsysteem, voor ons allebei een euro voor douchen erop gezet, alleen bij het gebruik ervan was er al 0,20 vanaf voor het douchen, mijn man liet er nog 1euro opstaan voor mij en bij mij gebeurde hetzelfde dus 2euro erop zetten en voor 1,60 douchen, beetje jammer dit
Lijkt een goede plek voor overnachting alleen werkte de betaalzuil niet na een aantal keren proberen maar verder gereden
Prima camping langs de RN7 goed ontvangst bij receptie goed sanitair mooi gelegen aan fiets/wandelpad langs de rhone supermarkten aan de overkant van de overdag drukke weg snachts rustiger geen hinder van gehad stonden plek 5 goede wifi wel iedere x opnieuw inloggen
Leuke camping camperplaatsen met stroom uitzicht op moezel sanitair gedateerd maar schoon lekker gegeten in het restaurant bij receptie vriendelijk geholpen en stroom doet men idd zelf maar snel geholpen
Hier met de Pasen gestaan; een geweldige camperplek; centraal gelegen om per fiets Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort aan te doen; bij slecht weer dichtbij busverbinding; vriendelijke behulpzame beheerder, die zijn camperplaats prima verzorgd. Jammer dat net de polderbaan van Schiphol om vliegtuigen te spotten gesloten was voor onderhoud dus een reden voor ons om zeker nog een paar keer terug te gaan.
Mooie camperplaats met schoon sanitair en prachtige fietsroutes waarvan rond Gooimeer superheerlijk gegeten bij Porterhouse op het jachthaven terrein Vriendelijk personeel zowel op havenkantoor en in het restaurant!!
Mooie camperplaats met uitzicht over de Rijn, waar geregeld boten aanleggen om auto af te takelen of personen aan wal te brengen; vriendelijke man die geld komt ophalen rond 17 uur wil je niet wachten kun je ook betalen bij toeristeninfo geopend tot 15 uur toen wij er op zaterdag waren. sAvonds heerlijk gegeten bij eterij en schenkerij 862 een schip aan de kade zeker een plek om terug te komen!!
Hier geweest van 7/9-9/9 en het stond iedere dag vol, prachtige plek aan de Maas. Viendelijke man die geld rond 17 uur komt ophalen bij de jachthaven; trap omhoog voor de sanitaire voorzieningen die er goed uitzien. Op ongeveer 1,5 km bushalte richting Venlo en Roermond met de fietsveer naar de overkant via Beesel naar Reuver gefietst; leuk stadje, wij komen hier zeker weer terug!!
Geweldige plek, niets aan toe te voegen.
Prima camperlocatie, dichtbij gezellig centrum met een Klein Venetie gedeelte. Vriendelijke beheerster. Sanitaire voorzieningen tijdens kantooruren open
Prima camperplaats met goede voorzieningen, enkele supermarkten om de hoek en prima om meer e.d. op de fiets te bezoeken
Mooie locatie met ruime plaatsen nabij meer met restaurant en biergarten
Camperplek met paar plaatsjes langs de Rijn die verhard zijn. De rest van de plaatsen op gras, weinig voorzieningen. Prullenbak of container zou idd wenselijk zijn. Leuke boulevard voor hapje drankje met leuk uitzicht op de Rijn en dicht bij het centrum
Geweldige camperplek met ruime verharde plekken met een stukje groen ernaast; toegang dmv een automaat; goed te doen en met de fiets lekker door de duinen fietsen of naar Grevelingen meer. Ouddorp zelf leuk, gezellig centrum, goede wifi en schoon sanitair. Gewoon een toplocatie. Wij komer zeker terug.
Prachtige camperplek aan het Veerse meer; toegang dmv een automaat. Prima te doen ondanks dat de prijs wat duurder is toch veelvuldig bezocht door camperaars.
Nette camperplaats met schoon sanitair vlak bij het centrum vriendelijke beheerders en vanuit de camperplaats goed te fietsen naar Dordrecht Papendrecht en Kinderdijk met de mooie molens.
Prachtige plek om te staan bij de Maas. Veel fietsgelegenheid met leuke dorpjes in de buurt via de pontjes. Wij vonden de overlast van de pont erg meevallen. s'Avonds heerlijk gegeten in eterij de Pont met vriendelijke bediening. Ook de man die het geld kwam halen zat niet verlegen om een gezellig praatje. Meerdere stroompunten in aanleg evenals een loosplek aldus de beheerder. Wij komen zeker terug.
Leuke camperplaats aan de Moezel. Vriendelijke man die geld komt innen. Broodjes bij de bakker aan de overkant van de weg. We zijn hier nu 2x geweest, beide keren goed bevallen.
Prima plaats, zeker als tussenstop op doorreis met mooi schoon sanitair.
Hier met de hemelvaart geweest. Was zeer massaal, campers werden achter op het veld gezet waar de grond modderig was en velen er zich vastreden. Als je op het voorste stuk kan staan is het een leuke camperplaats, anders kun je beter doorrijden. Vorig jaar is het met de hemelvaart beter bevallen.
Sitecode: 11992
Goede camperplaats met nette sanitaire voorzieningen; ook leuk voor dagje Schiermonnikoog. Eventueel met de fiets en veerboot aan de overkant van de weg.
Leuke plaats bij de sluizen en veerboten, dicht bij het leuke centrum. Geen last van lawaai van de havens gehad.
Goede camperplaats met nette sanitaire voorzieningen op korte afstand van centrum, supermarkt Jumbo en Designer-outlet lopend te doen. Op een aantal plaatsen langs de muur goede satellietontvangst, op andere minder of geen ontvangst door de bomen.
Zeer mooie camperplaats, alleen was er voor ons geen plek meer omdat andere camperaars de plaatsen bezet houden voor familie en kennissen die nog komen moeten. Het gaat niet om een plek maar om drie plekken naast elkaar met een stroomaansluiting. Hier mag door de beheerder beter op gelet worden!!!
Geweldige camperplaats dichtbij het gezellige centrum, zeer leuke eigenaren. We zijn ontvangen met koffie en echte Weertse vlaai. We komen hier zeker nog een keer terug. Fam.Leeflang