@DickLenting
- 2025
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camperplaats. In-checken via de zuil gaat eenvoudig. Hierbij ontvang je een pasje voor douches en toiletten. Douches en toiletten waren schoon en fris tijdens ons verblijf. Ook geen overlast van de nabij gelegen hostel ondervonden. Hier kun je indien gewenst 's-morgens een ontbijt reserveren. Wij gingen op de fiets naar Goteborg. Prima te doen via het fietspad langs de snelweg, 13 km. In het hoogseizoen is vooraf reserveren wel noodzakelijk
Keurig camper park met vriendelijke beheerster die alleen Spaans spreekt, maar via Google-translate alle informatie verschaft. Op half uur lopen van de Cathedraal. Wij betaalden voor camper, 2 personen en elektriciteit € 20,00. Douche munten voor 6 minuten bij de receptie te koop voor € 1,00
Prima camping, als netjes en schoon. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Prijs incl. stroom en overige voorzieningen.
Mooie rustige camping. Ruim en schoon sanitair. Huiskamer met leuke leeshoek en tv. Op 4 km fietsen van Zutphen. In de omgeving kun je prachtig fietsen en wandelen. Vriendelijke ontvangst. Wij betaalden voor camper en 2 personen, incl. € 30,00 per nacht.
Camping kost ondertussen € 40,90 per nacht voor camper en 2 personen. Geen bijkomende kosten en incl. gratis regionaal vervoer. Keurige voorzieningen en alles netjes en schoon. Zwemmen in het meer was verboden in verband met blauwalg.
Eenvoudige maar prima camping voor een overnachting als je van of naar de ferry in Harwich moet, slechts 45 minuten rijden. Een toilet en douche. Leuk dorpje met pub welke door de lokale bevolking wordt gerund. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Eenvoudige maar mooie grote en rustige plek op het platteland met een boerderijwinkel waar je heerlijk kunt ontbijten. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren.
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden