@DickMoens
- 2012
- Bürstner Nexxo Time T690G
- 2018
- Ander
Prima plaats. Beheerders zijn nog druk bezig met het egaliseren van het terrein. Zowel aan mannen als vrouwenkant elk 2 toiletten en 6 of 7 douches en een rij wasbakken. Flink warm water water voor afwas en douche, douche is een handdouche, veel details. Bij het zwembad is een ligweide en verderop een paar bbq sets met veel picknicken, ideaal voor groepen. Als alles klaar is, is het hier een paradijsje. Wij komen zeker weer eens terug, alles TOP
We zijn hier 3 nachten geweest en hebben ondanks een paar minpuntjes het heel erg naar onze zin gehad. Flo kookt heerlijk, twee keer eten besteld en het was heerlijk. Twee of driegangenmenu met karaf wijn, eigengemaakte yoghurt en als extra plak bananencake of appeltaartpunt, heerlijk. Minpuntjes: geen drinkwater, douche temperatuur bleef niet constant warm, afwaswater vaak niet warm. Geen aparte stortplaats voor chemisch toilet legen.
Sitecode: 101974
Staan op oprit. Geen enkele voorziening, zelfs geen afvalbak gezien. Dan vinden wij 15 euro, incl. elek, teveel.
Eenvoudige camping maar wat je nodig heb is aanwezig. Ruime plaatsen, mooi uitzicht, warme en fijne douche, en warm water voor de afwas. Dagelijks werd er schoongemaakt. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij hebben hier een heerlijke week gehad en komen graag nog eens terug. SVR leden krijgen korting!
We hebben vijf fantastische dagen gehad. Wat een mooie en nette camping!, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Keurig en voldoende sanitair. Ruime plaatsen. Gisteren zijn er op het middenveld twee picknicksets geplaatst. Helemaal top. Én een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen graag nog eens terug.
Aardige plek maar weinig interesssante omgeving. Wat ons zwaar tegenviel is het bedrag van €4,15 dat je per dag moet betalen voor een hond zonder dat ze daar ook maar iets zoals een hondentoilet of speelveldje voor bieden. Verder is het lawaaierig en rommelig door alle werkzaamheden van de vaste bezoekers.
Fantastische campercamping. Alles zeer netjes en veel extra's zoals gratis warm water in het keukentje en gratis douchen. Gratis elke dag eitjes. Ook een groepsruimte aanwezig. Alles was smaakvol ingericht. Voor de hond een speciaal veldje en speelgoed. En een sportveld. Een dikke tien waard!!!! De globetrotters.
Op zich een nette camperplaats. Vriendelijke havenmeester die het stageld door de week komt halen. Minpunt vinden wij het gemis van een stortplek met spoelwater voor de toiletcassettes. Nu worden cassettes gelegd in de afvoerput van het grijs water, met als gevolg dat het een enorm vieze bende wordt omdat er niet nagespoeld kan worden. Niet erg hygiënisch.....
Heerlijke dagen gehad; eind januari is het hier ook prima kamperen. Alles netjes, en vriendelijke eigenaars!! Prachtige omgeving om te fietsen. Assen is via een mooi fietspad prima te bereiken. Van harte aanbevolen.
Slechte toegangsweg. Stonden er alleen. Gebeld met eigenaar. Afgesproken staangeld (€12) in postbus te doen. Geen cijferslot gezien. Heel rustige omgeving, op wat schietgeluiden na. Mooi wandelgebied. Ook onze hond was daar in zijn nopjes. Behalve grondwateraansluiting geen voorzieningen.
Prima plek, licht scheve ondergrond. sanistation aanwezig, Water en stroom betaald. Ruim 4km van het oude stadscentrum. Rustige plek met leuke omgeving.
Ik denk dat de vorige reviewer een andere plek heeft bezocht dan deze. Wij kwamen hier vanmorgen aan en troffen wel hoogtebalken (210cm) en een leeg veld aan. Geen mogelijkheid om daar met een normale camper te gaan staan......
Sitecode: 20310
We arriveerden op een matig bezette camperplaats. Ruimte genoeg. Water kon gewoon gepakt worden zonder te betalen. 's Avonds kwam de beheerder/eigenaar langs om het staangeld te innen. Omgeving is weinig interessant en strand ligt vol stenen. Daarom na een nacht weer verder gereisd
Prima beveiligde en rustige plek. Toch geen 4 sterren waard omdat er geen verzorgingsplek met stortmogelijkheid is en geen mogelijkheid om stroom af te nemen. als daar in voorzien zou zijn, was het ons vijf sterren waard.
Erg krappe plaatsen. Het is soms zelfs nauwelijks mogelijk om de deur van je camper open te doen zonder dat die tegen de camper naar je komt. Mooi uitzicht een goede stortplek voor grijs en zwart water bij het zwembad. Soms veel last van langs scheurende auto's. En veel zwerfafval van de Mac en aanverwante bedrijven. Op loopafstand van het centrum.
Sitecode: 19299
Wij missen op de locatie info over de voorzieningen. Stroom kost €1 per kw. Water zit achter schuifdeur. Verder prima hier gestaan. Wel wat verkeersgeluid.
Prima plek om de stad te bezoeken. Je loopt langs de rivier zo de oude stad in. Wel moet je rekening houden met geluid van vrachtwagens en vorkheftrucks in de vroege ochtend. Prima fietsmogelijkheden in de omgeving. Lidl op loopafstand.
Rustige plek aan de rand van het kleine centrum. Lidl op 600 meter. Stroom tegen betaling. Prijs onbekend. Geen water inname en stort mogelijk. Prima wandelgebied.
Rustige plek bij scholen en sportzaal. Wandelgebied met speelweiden. Eerste dag gratis, daarna betalen. Zie foto. Net sani punt. Maximaal 4 campers
We staan hier nu voor de tweede keer. Satellietontvangst is afhankelijk van hoe je de camper plaatst en hoeveel blad er aan de bomen zit. Veel verkeer, soms wat lawaaierig. WiFi via naastgelegen KFC. Verder prima plek.
02-01-19 Goedkope plek. Verharde ondergrond. Goede sfeer. Dicht bij de Lidl. Overdag bewaakt. Omheind terrein. WiFi is matig, alleen in buurt portiersloge is het prima. Er zijn plannen om de WiFi te verbeteren, het wachten is nog op geld daarvoor.
Goed verlicht terrein. Wel wat verkeersgeluid en geluid van de wasstraat. Prima passantenplaats.
Een prima plek voor als je op doorreis bent. Redelijk vlak terrein. 6 stroomaansluitingen (gratis). Lozen en inname water gratis. Net stadje met flink wat hoogteverschillen.
Prima plek vlakbij het centrum. Geen stort van grijs en zwart water. Wel inname water (€1 per m3) en stroomaansluiting. (€1 per kwh). Toen wij er waren op 11 en 12 augustus stonden we met 11 campers. Rustige en veilige plek. Op aantal plaatsen blokken nodig. Niet op alle plekken satelliet ontvangst mogelijk.
Dit is blijkbaar een plek waar de eigenaar gemakkelijk geld mee binnen hoopt te halen. Niemand te bereiken, betalen per bank nadat je je nummerplaat hebt ge-smst. Vlakke ondergrond van gemalen schepen. Verder drie grijze kliko's. En daar mag je het mee doen. Het is dat ik persé in de buurt moest zijn ivm familieomstandigheden een de andere nabije cp's vol waren, anders was ik hier niet gaan staan.
Ik ben niet zo lovend over dit bedrijf. Ik ben hier een paar keer geweest ivm kleine reparaties. Het duurde soms een eeuwigheid voor ik te woord gestaan werd. De beloofde telefoontjes bleven uit, moest er zelf achter aan gaan. We zijn een keer geweest om te kijken naar een nieuwe camper, maar ook tien geen enkele aandacht, terwijl er wel iemand in een kantoor zat. Kortom, weinig klantgericht...
We staan hier nu voor de vierde keer. Dit keer waren we aangenaam verrast door de uitbreiding van het aantal stroompunten in de centrale kast. De meeste plaatsen zijn scheef, maar de ondergrond is goed. Het centrum en het station zijn op loopafstand. Voor ons is deze CP een goede plek voor onze reizen van een naar het zuiden.
Prima plek voor als je op doorreis bent. Een gedeelte is zeer nat en het water is afgesloten. Storten gaat wel. Centrum op loopafstand. Leuk plaatsje.
Sitecode: 19469
Eigenlijk zijn de vier vakken voor de campers niet berekend op campers die langer zijn dan 6 meter. Wij stonden met de neus van de camper op het weggedeelte van de parkeerplaats, wat geen probleem opleverde voor het overige verkeer. Verder was vier vakken een te gering aantal. Gelijk met ons stonden er nog 7 anderen. Goed fietspad naar Gerona in de buurt. Prima plek voor doorreis of bezoek Gerona.
Servicepunt aanwezig. Goede ondergrond, goed verlicht. Locatie heeft weinig uitstraling, maar is erg rustig gelegen. Omgeving saai. Prima plek voor doorreis, niet voor langdurig verblijf wat ons betreft.
Mooi uitzicht. Erg oneffen ondergrond. Behalve vuilnisbakken geen voorzieningen. In omgeving goed te fietsen en wandelen. Prima plek voor een aantal nachten.
Hebben hier in februari vier nachten gestaan. Alleen op zondag moesten we overdag even naar elders ivm een sportactiviteit. Geen voorzieningen. De markt is verplaatst zodat je daar op zaterdag geen last meer van hebt. Bij achterkant van cultureel centrum verblijven daklozen, maar daar hebben wij geen hinder van ervaren. Prima plek om Almeria te ontdekken.
We zijn hier nu voor het tweede achtereenvolgende jaar geweest. Ons viel op dat de douches een flinke opknapbeurt hebben gehad. Ze zijn ruimer en de waterstraal is ruim voldoende. Wel zakt de waterdruk als er elders warm water wordt getapt. De wifi iets nog steeds zwak en traag. Verder zijn we content en vinden de prijs-kwaliteit verhouding goed.
Goede ondergrond, afgebakende plekken. Elektrische voorziening werkte niet. Douchen kost €1 per douchebeurt. Sleutel van de kleine douche moet worden opgehaald bij de beheerder. Goed servicepunt. Heel gaat 's avonds dicht. Weinig hinder van verkeer. Wasserette op 100mtr afstand. Al met al redelijke plek, maar ook niet meer dan dat.
Nette plek. Vriendelijke en behulpzame staf. Douchen kost €1 per 3 minuten. Veel geld voor zo'n korte douchebeurt. Wel heerlijk warm water. Plaatsen redelijk qua oppervlakte. Stroom 6 amp. Ruime en nette serviceplek. Toegang tot fietspad en strand via poort met toegangscode. Wifi bij kantoor.
Stonden hier begin februari 2018. Achter de Carrefour ligt een groot parkeerterrein dat nu in gebruik is als camperplek. Er is ruimte voor honderden campers. De omgeving is wat rommelig. Er zijn geen voorzieningen behalve een paar vuilnisbakken. Je kunt vanaf deze plek richting strand en dan langs de boulevard naar de stad. Plek wordt ook gebruikt voor rijlessen.
We hebben hier half januari 10 nachten gestaan. Er is verkeerslawaai van de naastgelegen weg, maar daar hebben wij niet zo'n last van gehad. De plaats is volledig bestraat en loopt scheef af. Blokken plaatsen dus. Geen voorzieningen. Overdag bewaking. Mooie plek vlakbij strand en kasteel. Via de weg naast het strand fiets en loop je zo de boulevard op. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Als je echt niet verder kunt rijden, is deze plek een mogelijkheid. Echter, de boel wordt zo vol gebouwd dat je soms met geen mogelijkheid weg kunt als dat nodig mocht zijn. Voor ons is de keuze op basis van deze onveiligheid snel gemaakt. Dan is de plek bij het kasteel een stuk minder druk en zeker veiliger.
Niet gek voor een gratis plaats. Wij stonden half december 2017 op de parkeerplaats achter het officiële gedeelte. Ruimte genoeg. De bakker komt 's ochtends rond 9.30 langs. Prima strand en goede fietspaden.
Stonden hier met kerst 2017. Leuk stadje op loopafstand. Behalve servicepunt verder niets wat je van een betaalde plek mag verwachten. Bewaking uitsluitend van 9u tot 21u. Terrein maar half omheind. Buurtbewoners laten hun honden op het terrein uit. Bij regen wordt het terrein een kliederboel. Terrein is ook bedoeld voor bussen.
Weg naar de camping stond vol water en zat vol kuilen. Geen honden toegestaan, dus konden we rechtsomkeert maken. Zijn maar doorgegaan naar een andere plek.
Een prima plaats als je dicht bij de moderne stad, het strand en de doorgaande weg wilt zitten. Overdag heb je meer last van het verkeer dan 's nachts. Ongeveer 15 minuten wandelen naar de Lidl. Fietsen doe je hier bij voorkeur over de stoep, want het is erg druk op de wegen. Wij hebben hier een nacht gestaan en hebben ons veilig gevoeld, mede door de verlichting en de overige camperaars.
We verbleven half december op het niet officiële gedeelte. Ruimte genoeg, je staat niet op elkaars lip. Door de begroeiing zijn veel plekken een gedeelte van de dag verstoken van de zon. Lekker in de zomer, maar nu niet. Politie en bakker komen langs. Af en toe wat lawaai van het vliegveld. Sani station is bij het officiële gedeelte even verderop.
Ruime plekken. Mooi aangelegd. Afgesloten terrein tijdens de nacht. Veel hondengeblaf, ook uit omgeving. Tijdens ons verblijf kwamen de nieuwe douches gereed. Moet nu betalen voor de douche. Alfonso is super vriendelijk en behulpzaam. Omgeving cp is rommelig. Strand stelt niet veel voor.
De ontvangst was hartelijk. De douche en de wifi zijn geweldig. Maar verder valt het staan ons hier tegen. Verkeerslawaai en een weinig uitstralende omgeving maken dat we het na een nacht voor gezien houden en verder trekken.
Druk bezochte plek. Tijdens ons verblijf stonden er in totaal 24 campers over het terrein verspreid. Rustige plek, geen overlast bemerkt.
Stonden hier op 29 november. waren de tweede camper, maar vlak nadat we ons plekje hadden ingenomen liep het vol en stonden er vijf campers op een cp voor drie. Soms wat verkeerslawaai. Geen werkende kraan. Goed voor een nacht op doortocht.
Grote parkeerplaats met schuin aflopende plaatsen. Wij waren hier afgelopen nacht. Op het geluid van startende bussen en vannacht van lawaaierige jongelui na, was het hier rustig. Plekken genoeg. Buiten vuilnisbakken geen voorzieningen. Prima voor een passanten nacht.
Bescheiden plekken op ene helft van het veld, andere helft kunnen grotere campers terecht. Douches klein (1 mtr x 1.1 mtr), temperatuur water niet constant. Waterdruk laag en wisselend zodra ergens elders water getapt wordt. Wifi zeer matig, valt regelmatig weg. Geen winkels in directe nabijheid. Dichtstbijzijnde winkels op 9km afstand. Zeker geen 10 waard.
Te krappe plekken voor een camper van 7 meter lengte of meer. Manoeuvreerruimte vaak erg beperkt. Schotelontvangst op veel plekken slecht tot niet door bomen en stellages. Sanitair netjes. Vriendelijke ontvangst door medewerker. Prijs voor camper met twee personen en met elektriciteit €19,- pn. Wifi gratis over gehele camping. Voor ons te gelikt, wij houden van ander soort camperplekken.
Een 1 omdat de campingbeheerder eist dat je je paspoort of rijbewijs aan hem in bewaring geeft terwijl dit door onze overheid wordt verboden om zo identiteitsdiefstal te voorkomen. Ook een kopie maken of het internationaal kampeercarnet worden niet geaccepteerd. Daarom maar naar het nabijgelegen Coll Vert gegaan waar men niet zo moeilijk doet.