@DickMoens
- 2018
- Ander
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
We hebben hier prima dagen gehad. Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Alles top!!! Heerlijk gefietst in de omgeving.
Mei 2026
We hebben hier 4 nachten gestaan, o.a. voor familiebezoek en fietsen. Prima plaats, ruim en rustig. Toilet en douche hebben we zelf, dus niets gemist. Wel fijn dat alles netjes geleegd kan worden en dat er water is. Tot de volgende keer! plaats
Maart 2026
Prima plaats. Beheerders zijn nog druk bezig met het egaliseren van het terrein. Zowel aan mannen als vrouwenkant elk 2 toiletten en 6 of 7 douches en een rij wasbakken. Flink warm water water voor afwas en douche, douche is een handdouche, veel details. Bij het zwembad is een ligweide en verderop een paar bbq sets met veel picknicken, ideaal voor groepen. Als alles klaar is, is het hier een paradijsje. Wij komen zeker weer eens terug, alles TOP
Januari 2026
We zijn hier 3 nachten geweest en hebben ondanks een paar minpuntjes het heel erg naar onze zin gehad. Flo kookt heerlijk, twee keer eten besteld en het was heerlijk. Twee of driegangenmenu met karaf wijn, eigengemaakte yoghurt en als extra plak bananencake of appeltaartpunt, heerlijk. Minpuntjes: geen drinkwater, douche temperatuur bleef niet constant warm, afwaswater vaak niet warm. Geen aparte stortplaats voor chemisch toilet legen.
Sitecode: 101974
Staan op oprit. Geen enkele voorziening, zelfs geen afvalbak gezien. Dan vinden wij 15 euro, incl. elek, teveel.
Eenvoudige camping maar wat je nodig heb is aanwezig. Ruime plaatsen, mooi uitzicht, warme en fijne douche, en warm water voor de afwas. Dagelijks werd er schoongemaakt. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij hebben hier een heerlijke week gehad en komen graag nog eens terug. SVR leden krijgen korting!
We hebben vijf fantastische dagen gehad. Wat een mooie en nette camping!, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Keurig en voldoende sanitair. Ruime plaatsen. Gisteren zijn er op het middenveld twee picknicksets geplaatst. Helemaal top. Én een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Wij komen graag nog eens terug.
Aardige plek maar weinig interesssante omgeving. Wat ons zwaar tegenviel is het bedrag van €4,15 dat je per dag moet betalen voor een hond zonder dat ze daar ook maar iets zoals een hondentoilet of speelveldje voor bieden. Verder is het lawaaierig en rommelig door alle werkzaamheden van de vaste bezoekers.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fantastische campercamping. Alles zeer netjes en veel extra's zoals gratis warm water in het keukentje en gratis douchen. Gratis elke dag eitjes. Ook een groepsruimte aanwezig. Alles was smaakvol ingericht. Voor de hond een speciaal veldje en speelgoed. En een sportveld. Een dikke tien waard!!!! De globetrotters.
Op zich een nette camperplaats. Vriendelijke havenmeester die het stageld door de week komt halen. Minpunt vinden wij het gemis van een stortplek met spoelwater voor de toiletcassettes. Nu worden cassettes gelegd in de afvoerput van het grijs water, met als gevolg dat het een enorm vieze bende wordt omdat er niet nagespoeld kan worden. Niet erg hygiënisch.....