@DickenMarlies
Lid van Campercontact sinds 2026
- Knaus Sky ti silver
- 2016

Sitecode: 197823
Wij zijn hier op een doorreis 1 nacht geweest. Hier vind je echte rust en ‘d nachts een super sterrenhemel. Het is een kleine camping met zes camperplaatsen. Er is een grote visvijver waar je lekker je hengeltje uit kunt gooien. De toiletten en douches zijn keurig. Wel goed om te weten dat er geen grijswater geloosd kan worden. We hebben ‘s avonds met de andere gasten van een heerlijke table ‘d hôte genoten. Dennis en Rosa. Dank!
Heerlijke camping aan een heerlijke plaats. Wij zijn verliefd geworden op Bidart. Wat voelt deze plek authentiek en heerlijk aan de Atlantische Oceaan gelegen met mooie zonsondergang. De camping is van alle gemakken voorzien. Supervriendelijke ontvangst door Lise. Wat een leuke dame! Toiletten netjes en doucheruimte heerlijk ruim. Plaatsen zijn lekker ruim en goed afgescheiden van elkaar. Wij komen hier zeker terug!
supernette camping op een mooie plek. als je een stadscamping boekt ben je nu eenmaal wat duurder uit. Maar je krijgt hier wel een keurig toilet en douchegebouw en super gastvrije ontvangst. broodjes service ook een mooie toevoeging. in ongeveer 15 minuten op de fiets in de stad.

Deze camping biedt zoveel rust. De eigenaars zorgen er persoonlijk voor dat alles piekfijn in orde is. Van brood bakken in de ochtend tot heerlijke pizza’s, paella of tapas in de avond. De camper staat op een ruime parkeerplaats plaats en je zit midden in de natuur. De wouwen en vale gieren cirkelen boven de valleien. Prachtig om te zien. De toiletten en douches zijn brandschoon. We zouden 1 nachtje blijven. Het werden er 3. Dank!!!
De camping ligt tegenover een meer waar wateractiviteiten worden ontplooid. Wij vinden het schaduw gedeelte te donker. Je zit in zo’n mooie omgeving maar je ziet er niets van als je voor je camper zit. Verder prima restaurant, schone douches en toiletten. We zijn hier twee nachten geweest. Voor ons ook voldoende.

Mooie camping met vriendelijk en enthousiaste medewerkers. We kregen een mooie ACSI korting en tevens een prachtige plek voor onze camper met uitzicht op de bergen. We hebben er een mooie hike gemaakt tijdens ons verblijf van twee nachten. Je moet wel zorgen dat je voldoende boodschappen bij je hebt. Er is geen dorpje in de buurt. Eigenlijk alleen maar mooi natuurlijk. Ook een heerlijk koel zwembad waar je na de hike kunt afkoelen. Prima camping!

Prachtig gelegen camping en redelijk in de buurt van Millau. In dat stadje is verrassend veel te doen met veel winkels en terrasjes. De camping ligt aan het water (mooie rivier) waar je veilig kunt zwemmen. Wij waren er voor één nachtje op doorreis maar dat had best iets langer gemogen achteraf.

De camping is perfect gelegen direct aan het stadje/dorpje L’estertit. Ook naar het strand lopen is zeer goed te doen. De toiletten eigen papier meenemen vind ik niet meer van deze tijd. Ook wel erg veel ons kent ons met het nodige geschreeuw en gezuip op het terras. Mensen kunnen daar zomaar kruipend het terras af gaan. Daar kun je jezelf overigens prima voor afsluiten als je wat verder weg staat maar voor voelde het een beetje ongemakkelijk.

Mooie camping waar we helaas maar 1 nacht verbleven. Ik lees in een vorige review dat je geen muntjes nodig hebt in de douche maar ik stond in een douche waar dat wel moest (of ik heb het systeem verkeerd begrepen) . Geen klacht ofzo. Gewoon even in de camper gedoucht. De camping is gewoon super netjes. leuke ontvangst door een enthousiaste dame. We komen nog wel eens terug.

leuke camping op 15 minuten fietsen van het centrum (elektrische fiets). wel erg veel lawaai van de vliegtuigen maar daar kan de camping natuurlijk niets aan doen. verder enigszins chaotisch , als het druk is staat alles dwars daar elkaar maar goed. het heeft wel iets.

mooie camping met gezellige muziek. Ook prachtig gelegen aan het meer van Iseo. Mooie ruime plekken. Een uitstapje naar de nabij gelegen dorpen is goed te doen met de fiets.