@DickvanLaar
- 2017
heel vriendelijke en behulpzame Vlaamse eigenaren. 1 gedeelte van de camping is op een oude mini golf baan, waar je op betonnen platen staat. het andre gedeelte is meer gras. toen wij er waren , maart 2026, was de toilet en doucheruimte voldoende. Het was voldoende schoon. in het hoogseizoen lijkt het te weinig capaciteit. in het restaurantje kun je goed eenvoudig eten.
eenvoudige camping met prima vernieuwd sanitair. Ondanks dat wij in de middagpauze aankwamen, kwam de beheerder direct naar ons toe toen we buiten liepen te kijken. In het Engels gaf hij direct de code van de slagboom en we mochten zelf een plek kiezen. Hij hielp mij direct extra toen ik hem kort uitlegde wat mijn beperking was met onthouden van zaken, zoals bijvoorbeeld de code van de slagboom. in het seizoen zijn er ook broodmogelijkheden.
Heerlijk paar dagen op deze camping gestaan. Super rustig, je wordt wakker van de vogels. Prima, schoon sanitair en heel ruime douches, heerlijk. Warm water, douche en toilet zit allemaal bij de prijs in. Zeer vriendelijke hulpvaardige eigenaren. ongeveer 1,5 km fietsen naar het strand. 4 km naar het dorp Cadzand-Bad en ongeveer 10 km naar Breskens. prachtig fietsen over het fietspad van de kustroute.
Primitieve camping waar de meest elementaire voorzieningen zijn. Sanitair is oud, simpel maar redelijk schoon en het werkt prima. Wij hebben er met veel plezier twee dagen gestaan en komen zeer waarschijnlijk nog een keer terug. De camping ligt aan het fietspad langs de Marne. In het dorpje zijn de voorzieningen zoals bakker, kleine supermarkt, pizza-boer allemaal op loopafstand. De beheerdster (gemeente) komt aan het eind van de middag langs.
zeer vriendelijke ontvangst bij receptie. De juffrouw doet ook haar uiterste best om je in het Engels te helpen als je Frans het een beetje laat afweten. ;-) 😉 op het meertje zijn waterfietsen en de eigenaar ging vanavond wat show varen met een waterscooter. Had voor ons niet gehoeven dat lawaai, maar na een half uurtje keerde de rust weer gelukkig. We komen hier graag terug. ps het gratis internet mag wel een beetje beter.
Heel fijne kleinschalige camping. Vriendelijke ontvangst, en ook bij het afrekenen is er ruim te tijd voor een praatje en een bakje koffie. Sanitair verdient een 11 :-) , het wordt meerdere keren per dag schoongehouden. Ruime plaatsen en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Prima gelegen in een schitterend fietsgebied. Zowel Roermond als Venlo en ook Duitsland zijn gemakkelijk te bereiken. Er is niets voor kinderen.
Begin september een paar dagen op deze camping gestaan. Vriendelijke beheerders die hun best doen om het naar je zin te maken. Grote plaatsen, veel schaduw, maar ook zeker zon. Sanitair is oud maar wordt prima schoongehouden. Er is broodjes service op de camping. Dorp is ongeveer 500m lopen. Er is een supermarkt, bakker, pizzeria. Auxerre is op de fiets langs het canal du Niverais 26 km. Langs het kanaal prima geasfalteerde (vlakke) fietspaden, leuke sluisjes.
Afgelopen weekend op deze camping gestaan. Prachtige ruime verharde plaatsen met een grasveldje voor de deur. Iedere plaats is voorzien van een waterkraan en een waterafvoer. Alles is keurig schoon en prima onderhouden. Het douchen en het warme water gaat via een oplaadbare pas. Op de camping is een bescheiden restaurant aanwezig waar je voor een redelijke prijs prima kunt eten. De omgeving leent zich prima voor fietstochten oa langs de IJssel naar Hattem en Deventer. Wij komen er graag weer terug.
Mooie camping, direct aan de Weser. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Mooi terrein, prima sanitaire voorzieningen mrt muntjes. het mooiere fietspad ligt op de andere oever van de rivier. pontje in het dorp of een dorpje verder.
Eind maart hier een paar dagen gestaan. Prima plek met op iedere plek stroom, water en waterafvoer. Het onverwarmde toiletgebouw is weliswaar oud maar wordt goed schoon gehouden. De twee douches hebben een muntautomaat. Verder is er bij de wastafels alleen koud water. Er is een aparte ruimte voor het chemisch toilet. Ook is er een loosplaats voor het grijze water. De gratis wifi is uitstekend.
De paasdagen met heel veel plezier op de camperplaats gestaan. Wat hebben jullie een mooie camping! Na de hartelijke ontvangst door Gerrie kwam Theo ons de zeer ruime plaats wijzen. Het sanitair is keurig verzorgt en wordt goed schoon gehouden. Het tweede sanitairgebouw is ook bijna klaar. Wij hebben genoten van zowel de camping als de omgeving, die schitterend is om te fietsen.
We waren hier in september 2019. Camping was net overgenomen door een nieuwe eigenaar en volop in ontwikkeling. De beschikbare douches en toiletten waren tiptop voor elkaar. De beheerders waren vriendelijk en erg behulpzaam. Zeker een plaats om terug te komen als de camping verder uitgebouwd is.
Na een uiterst vriendelijke ontvangst een weekend gestaan op de camperplaats. Het is een prima plek met zeer gastvrije beheerders. Alle voorzieningen zijn er. Omdat het niet druk bezet was op de camping, was een gedeelte van het sanitair gesloten. Het sanitair wordt keurig schoongehouden. Je hoort de voor de camping liggende rustige weg, evenals de treinen, maar storend is dit zeker niet. Prima plaats.
Mooie camping waar je ontvangen wordt door uiterst vriendelijke en behulpzame beheerders. Het terrein is behoorlijk vlak en wordt uitstekend onderhouden. De toiletten en de douches zijn nieuw en worden prima schoon gehouden. De camping is een prima uitvalbasis om diverse fietsroutes te rijden (knooppunt 37 is vlakbij). Ook om langs de maas te fietsen is de camping een goed startpunt. Voor kinderen is er een trampoline en wat ander speel materiaal aanwezig. Boxmeer met veel winkels is 10 minuten fietsen.
Heel rustige camping onder aan de dijk. Sanitair, in een container, is verouderd maar wordt prima schoongehouden. Beheerder is niet altijd aanwezig maar wel bereikbaar. Alle plaatsen hebben stroom 6A en water kan bij de sanitaircontainer getapt worden.
Keurig verzorgde plaatsen. Er zijn drie plaatsen met zicht op de bootjes van en naar het meer,twee plaatsen met zicht op de jachthaven en diverse plaatsen op een parkeerstrook. Sanitair is uitstekend. De beheerders zijn zeer vriendelijk. Prima plaats.