@DickvanWijk
- 2008
- Hymer B 514
- 2005
- Integraal
Leuke camperplaats. Heel vriendelijke eigenaren. Met warm weer heerlijk onder een boom gestaan. Leuk om naar de paarden te kijken. let op: het is makkelijker om via het dorp naar de Kerklaan te rijden. Navigatie leidt je via smalle dijkjes en dan kom je aan de achterkant terecht. je zou er dan snel voorbij rijden.
We maakten meerdere keren gebruik van deze camperplaats. Nooit rommel gezien!! Zo jammer dat er geen plekje voor de camperaars terug komt. Angst voor concurrentie van campings in de omgeving is grote onzin. Wij, en vele camperaars met ons, komen niet naar de grote, dure, campings. Dan zoeken we een ergens anders een plekje en doen dus ook geen boodschappen meer in Putten.
Prima plaats. en de vuilnisbakken zijn gewoon open nu. Nog wel afgeplakte palen. waarvoor? stroom misschien? En als camperaar zijn we toch bijna allemaal zelfvoorzienend?
vorig jaar met heel veel plezier hier gestaan. af rnvtoe wel een heel luid kikkerconcert maar ja...je staat in de natuur tenslotte. ik schrik nu wel van de prijs die hierboven vermeld staat 25 euro??? wel een fiks prijsverhoging dan.
Prachtige plaats. Goed verzorgd. wij vinden de ruimte tussen de campers prima.
Deze week waren wij hier voor het eerst. Een prachtige camperplaats. Niets meer te wensen. Supermooi toiletgebouw. Alles ziet er zo verzorgd uit. Een heel vriendelijke eigenaar die altijd aanwezig is om eventuele vragen te beantwoorden. En natuurlijk fietsen in de omgeving, vooral naar de molens.
Deze week hier langs geweest. Hier werkt men dus ook al met reserveringen. Eerste vraag was: Heeft u gereserveerd? Nou nee.... Jammer genoeg lijken steeds meer camperplaatsen op een camping. Reserveren, aangeven hoelang je blijft. Wat maken de eigenaars van een camperplek het zichzelf moeilijk hierdoor. Nogmaals: jammer hoor. Waar blijft de vrijheid van een camperaar?
Fijne camperplaats. Zelfs met een regenachtige dag verveel je je niet. Zicht op de bootjes en de beroepsvaart op het Zwarte Water. Sanitair mag dan wat gedateerd zijn, het is wel schoon. Vriendelijke havenmeester, je mag lekker zelf je plekje zoeken.