@Diddi4611
- 2015
Als je hier iets te klagen hebt, blijf dan alsjeblieft thuis.
Momenteel erg goed bezet. Reserveren aanbevolen. Elektriciteit wordt apart in rekening gebracht. Douche € 0,50 voor 6 minuten. Voorzieningen erg schoon. Maskervereisten in de faciliteiten en toegangsbeperkingen. Heel goed opgelost. GPS-gegevens onjuist (komend uit de richting van Creglingen op het fietspad) U kunt beter rechtdoor de stad in en dan de borden volgen.
Sitecode: 19811
Het is nog steeds € 7 per dag. Elektriciteit € 0,50 / kWh. Er was geen vers water - in ieder geval probeerden verschillende kampeerders geld in te gooien, maar ze kregen geen water. Misschien heb je € 0,10 geprobeerd en werkt het alleen met € 1? Het zou handig zijn als de gemeenschap in dit geval een briefje zou plaatsen en niet alleen 's avonds zonder opgaaf van redenen de kampeerderskampen zou noteren. Jammer!
Gratis SP met 24 stopcontacten, verdeeld in twee gebieden. Een betaalzuil in het gebied van de V / E voor de SP daar en een betaalzuil in het onderste gebied, verborgen achter voertuigen die daar staan. De ruimte wordt momenteel vaak gebruikt door meer dan 24 voertuigen. Water 0,10 € voor 10 liter, elektriciteit 0,50 € / kw SP meestal verbrijzeld en momenteel in het lager gelegen "Kuschelparken".
In tegenstelling tot de vermeldingen in verschillende apps, werkt het Camperclean-systeem het hele jaar door. Grijs water kan niet worden weggegooid. Dit is informatie van de lokale overheid op 28.05.2020.
Sitecode: 12048
Huidige kolom defect. Geen indicatie, maar de euro is gewoon weg. De oproep van een andere kampeerder aan de gemeenschap was niet succesvol. Max. Internet 2G, indien aanwezig. Betaalcassette was opengebroken. Geen gezellige camping zoals in de andere plaats, die met minder elektriciteitskolommen dan voertuigen, voldoende ruimte en soms Corona niet begrijpelijk is.
Plaats bestaat niet meer. Er werd een enorm gebouw op gebouwd. Toen we daar vandaag aankwamen, was het nog een bouwplaats en het was onmogelijk om daar te blijven. Schade😭
Kan alleen trucker55 overeenkomen. Käfigaltung, zelfs aan de Rijn in vlammen niet verplicht. Sanitair overwegend schoon. V / E maar niet genoeg voor de massa. Als we er vanwege Rijn niet in vlammen waren geweest, zou ontsnapping zijn aangekondigd. 26 € incl. Elektriciteit, 23 € zonder elektriciteit. Afvalverwijdering niet voldoende. Eén persoon van de plaats sorteert elke dag! ???????
Geweldige plek aan de rand van het centrum. Pitches zijn niveau en de V / E is beschikbaar. Controleer de stroomaansluiting, omdat niet iedereen werkt. De ruimte is gedeeltelijk verlicht. Helaas gebruiken tieners met crossfietsen zonder geluiddempers het gebied tot zonsondergang.
Uitstekend zicht. Plots gewoon. Max. Verblijf 24 uur. Internet uitstekend. Hoewel het een gemengde parkeerplaats is, maar zoals vermeld "verkaveld".
Het heeft niet meer nodig om te ontsnappen, de haan moet worden gegeten en wie vindt deze plek niet alleen meer dan acceptabel .... Kies 5 * hotel. Er zijn royale SP, een douche en een toilet, evenals V / E en elektriciteit VOOR 6 €. 'S Avonds was het stil, de douche warm, de fietspaden aangenaam en de vrouw die' s avonds geld incasseerde, erg leuk. Als u niet komt, kunt u geld storten. EERLIJK!
Ruimte is meer dan schuin. Van 9-18 uur kost het uur 1 €.
Platz is perfect om de nacht door te brengen na het nuttigen van de maaltijd en vooral na het bijwonen van de gratis evenementen. (zie website van het landgoeddomein) Zoals vermeld is elektriciteit incl. en krijg je € 9 terug na consumptie. Als je erover moet beschikken, gebruik dan gewoon een andere SP, bijvoorbeeld Niederhechinger Strasse in Hechingen of, of, of .....
We kunnen het alleen maar eens zijn met de negatieve opmerkingen over de prijs. Na een bezoek aan de stad met het openbaar vervoer hebben we een prachtige bosrijke parkeerplaats bezocht. De plaats die we exclusief hebben geselecteerd vanwege een actuele handicap en het directe openbaar vervoer en op advies van het VVV-kantoor.
Waar komt de info vandaan, dus je kunt er maar één dag blijven staan? Kijk naar de startpagina van de gemeente - 3 dagen! Werk alsjeblieft goed !!!
Gemengde parkeergelegenheid bij de sportfaciliteiten. Zonder V + E maar echt stil en leuk. Toegang door hagen en niet alleen op de grastegels. Sportrestaurant direct aan het plein.
We waren niet alleen teleurgesteld. Toiletten zonder wc-bril en zonder wc-papier behoren eigenlijk tot het verleden. In elk geval slechts 3 douches- voor hoogseizoen zeker spannend. Vanwege de schaduwrijke plaatsen zijn er maar weinig plaatsen met satellietontvangst. Het elektriciteitsnet fluctueerde en zorgde ervoor dat voedsel ondanks de automatische omschakelingskoelkast ontdooide.
Heerlijk geslapen. Vermeldenswaardig is ook de geschiedenis van de plaats. Op de plaats vuilophaal. Het restaurant sluit uiterlijk om 18.00 uur. Na vertrek van / de bussen is absolute vrede.
De beschreven ruimte is schuin. Op verzoek konden we vlak naast de parkeerplaats van de ijsgrot blijven.
Uitstekende plek, ongeveer 3 km boven de Rhône-gletsjer met ijsgrot. De invoer is er per persoon 9sfr.
afgelegen plek, waren volledig alleen. Vanaf het plein zijn prachtige wandelingen mogelijk. Mijn GPS leidde mij (meer dan 3,5t) door de wijngaarden. Weg voor vrachtwagens zelfs geblokkeerd van Schelingen maar bussen rijden.
Heerlijk rustig en mijn navigatiesysteem reed me daar ondanks 4.4 t over wijngaarden van Schelingen. Nou, de Strasser is krap, maar bussen rijden in beide richtingen. Goederen helemaal alleen. Geen slush na de zware regenachtige dagen. We observeerden kevers in het donker. Het wandelpad loopt langs het plein. We hebben de plaats voor ons in de favorieten.
De ruimte wordt heel netjes gehouden. Sanitaire voorzieningen zeer schoon en hygiënisch. Grote staanplaatsen zonder parcellering met vrije keuze. Super vriendelijk welkom en goede tips. Niet alleen geschikt als doorvoerplaats. Lüneburg 23 km, wildreservaat 9 km (fiets). Prijs zonder verborgen kosten met all inclusive. 17 € / dag.
Er zijn zelfs meer dan 8 campers op het plein en je hoeft niet te persen. Vanaf hier goede fietsmogelijkheden. We vonden het leuk.