@Diderikjes
- Gezin met kinderen (12+)
September 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima plek met een mooi uitzicht en een prima prijs. Het was ons alleen onduidelijk waar we moesten betalen. ‘s ochtends komt er iemand langs die het geld komt ophalen. Meestal rond 10:00u.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek om te staan. Wij hebben hier 2dagen gestaan. Bij ons was het sanitair schoon en konden we zeker 5min douche met een euro. Ook wij hebben ‘s avonds op het boventerras een wijntje gedronken. Om 22:00u was het dicht en stil op de camperplaats. Kortom; prima plek en prima prijs, waar we zeker nog een keer terugkomen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
De plaats kost nu 13,- incl (3,- voor de stroom) Er zijn 8 plekken waar je met een grote camper makkelijk kan staan. Verder zijn er geen voorzieningen. De plek doet een beetje achterhaald aan. Er stonden 3 grote campers die de indruk gaven hier langer te staan. De weinstube was dicht maar troffen bij toeval de eigenaar aan. Voor doorreis een prima plek.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

16 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Super plek. Alles is netjes geregeld. Bij het aanmelden krijg je een mail met een gastekarte waarmee je gratis met de bus naar het documentatiecentrum kan; korting krijgt op de intree en op de bus naar het Adelaarsnest boven op de berg. Vamaf de camping kan je ook lopend naar het docu-centrum alleen is dat 2,5km omhoog. De plaatsen zijn ruim genoeg om een luifel uit te zetten en wij konden met 5 pers en een hond prima staan.
6 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Dit is geen camperplek maar een parkeerplaats voor het stadion. wij hebben hier wel de nacht rustig doorgebracht en bezoek gedaan aan de stadskern. 1 ster omdat dit een gewone parkeerplaats is en geen camperplek om te overnachten.