@Diderikjes
wat een heerlijke plek en mooi omgeving. Ook wij hebben heerlijk gegeten bij De Meerpaal. de plekken hadden iets breder gemogen maar voor de rest top. Wij komen zeker nog een keer terug.
super fijne en rustige plek. Direct aan het bos gelegen. Werden hartelijk ontvangen. Ze zijn nog aan het verbouwen maar voor de camperaar die alles aan boord heeft, is de camperplaats top. Wij komen zeker nog een keer terug.
inmiddels is het een camperplaats ook toegankelijk voor tenten en caravans, van de organisatie Camper-Car park. alle voorzieningen zijn aanwezig; toilet/ douche/ afwasplaats en recreatie ruimte. Grote plaatsen om te staan met bijna allemaal met elektra. Top plaats om eventueel meerdere dagen te kunnen staan. In de omgeving is veel te doen en een bezoek aan de grotten is een aanrader. Deze is op loopafstand van de camperplaats.
prima plek om te overnachten. Er rijdt een trein maar als je er niet aanstoort is het prima te doen. Via de brug fiets je zo naar Poitiers. Wel moet je voor water betalen. overige zaken als douche/ toilet is niet meer aanwezig omdat dit door Camping-Car-Park is overgenomen en het geen camping meer is.
15,- is te veel voor deze plaats. Bij ons was de put van het vuilwater verstopt. Verder moet je betalen voor je water en stroom. Het is onbekend of je gebruik mag maken van het toilet in het zwembad. De plaatsen zijn voorzien van een 2-tal picknickbankjes. Op 1,5km van de camping is een Lidl/ Aldi en een action.
plek aan de overkant van een camping. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten die de camping biedt. Priis is aan de hoge kant gezien je los voor je water en elektra moet betalen. Plekken zijn groot en bestraat met een stukje gras. Campinggedrag is toegestaan.
super fijne plek om te overnachten. Heerlijk stil en nog geen 2,5km afstand vanaf Desiner Outlet. 3 sterren gezien je geen vuilwater en toilet kwijt kan maar voor een nachtje prima te doen. Stroom en water zit in de prijs.
super fijne plek. Water en stroom betaald, rest is gratis. 4 sterren gezien het afvalbakken bestaat uit prullenbakken. waarin niet iedereen zijn afval kwijt kan. Verder een top plek waar we ziet nog een keer terugkomen
Een gewone parkeerplaats zonder een aparte lokatie voor campers. Sommige delen lopen schuin. Sanistation is vies en wij durfde het water niet te gebruiken. S'avonds zijn er wat jonge lui aan het hangen maar wij ervaarde er geen overlast van en voelde ons ook niet onveilig. Verder is het een rustige plek en prima voor een nachtje.
De camperplaats is ideaal om de stad in te gaan. Met de tram die grenst aan de camperplaats ben je voor €1,55 pp heen en terug. De beheerder legt het je uit als je aankomt. Super vriendelijk en Engels sprekende beheerder die het contante geld komt innen. Op nog geen 1,5km ligt het Michelin museum. De pistes waar je tegen aankijkt was ooit een onderdeel om de banden te testen.
mooie plek met uitzicht op de vallei en naast het wolvenpark. Aanrader om deze te bezoeken, alleen is alles in het Frans en spreekt men haast geen Engels. Naast de camperplaats is en picknick lokatie en verderop een openbaar toiletgebouw. Super mooie en fijne plek om te staan.
Mooie plek om een paar dagen te vertoeven. Haven met een bruisende boulevard. En in de omgeving ook veel te zien en heerlijk om te fietsen. wij gaan zeker terugkomen. De dames bij de receptie zorgen voor een duidelijke uitleg wat wel en niet mag. Geen stroom was voor ons geen probleem.
Super plek voor een nachtje. Alles aanwezig muv stroom, zelfs 2 picknickbanken. 1km verder een supermarkt en tankstation. Aanrader.
Ook wij stonden voor een afgesloten camperplaats. Het was duidelijk dat wij niet welkom waren en ook hebben wij geen andere campers gezien. Wij zijn 3 km verder gereden en hebben super fijn gestaan op een andere camperplaats
super mooi ruime lokatie op een voormalige camping. per nacht betaal je 15,22 en eenmalig een pas van camping-car park van 5,-. aan de camping een restaurant en zwemplaats op loopafstand. Lidle op 1km afstand. Heerlijke plek en wij komen zeker terug.
Zeer fijne campersplaats op 10km afstand van Wilhemshaven. Je betaalt per 24 uur 10,-..Stroom en water (0,10 voor 8-10l)tegen betaling. De plaatsen zijn verdeelt in vakken. Ondergrond is Grind bestaande uit grote stenen vonden wij geen probleem. voor/ achter de camper is ook een stuk gras waar je kan zitten. Lidle en Aldi op nog geen 1,5km in Sande. Min puntje is het afvalpunt. Deze bestaat uit 2 kleine kliko’s.
volledig verzorgde camperplaats; mooie toilet-, doucheruimte. sanistation is voorzien van een toiletcassettereiniger. laatste kost 2,- maar daarvoor krijg je een schone en voorzien van toiletvloeistof retour. Alles werkt automatisch dmv een pasje die toegang geeft tot alle faciliteiten. kortom; zeer mooie camperplaats.
Inmiddels staat er een mobiele toilet op de camperplaats. De plaats is “gratis” maar men vraagt wel om een vrijwillige bijdrage om de plaats te kunnen blijven onderhouden. Daarbij geeft men aan dat tussen de 8,- en 10,- een eerlijk bedrag is. Wij vonden het zeker 10,- waard. Wat een uitzicht. Bij slecht weer kan het terrein, wat uit gras bestaat, niet ideaal zijn en voor uitdagingen geven.
let op deze camperplaats is t/m sept 2023 gesloten. wat de toekomst is onbekend.
wij hebben hier geparkeerd om de markt te bezoeken vandaag. Het is even puzzelen met de parkeerkaart. Het zijn grote plaatsen met stroom en de plek heeft een sanistation. Met je kaart kan je achteruit om met de fiets of wandelend naar het dorp te gaan. Prima verbinding. De prijs kan je aanpassen dmv +\\-, de startprijs is 5,- en die kan je dan aanpassen.
Wij hebben hier 23 juli 2023 gestaan om een bezoek te brengen aan Verona. Vanuit hier is het 9km lopen of fietsen. Er zijn op deze plek geen voorzieningen maar was voor ons geen probleem. De weg hebben wij niet als storend ervaren. ook hebben wij ons totaal niet onveilig gevoeld. Tegenovergestelde, doordat de plek in een woonwijk staat is de sociale controle groot. De bewoners zijn vriendelijk. In de buurt bevinden zich meerdere winkels.