@Didi2908
- 2019
Het hele jaar geopend. Transponders voor toiletten en elektriciteit zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor.
De toegangspoort en de toiletten voor mannen en vrouwen stonden open, maar er was niemand aanwezig. Het telefoonnummer voor "snel antwoord" leidde naar een antwoordapparaat, maar niemand belde terug.
1 november 2025. Geen servicefaciliteiten beschikbaar, vuil terrein, enorme open afvalcontainers. Desondanks erg druk vandaag, want P2 (die er erg goed uitziet) is overvol en Vecchia Ferrovia is gesloten.
01.11.2025 Hoofdtoegangsweg afgesloten, parkeerbord voor campers afgedekt, servicestation buiten gebruik.
+ Vriendelijke ontvangst + Locatie en uitzicht - Blijkbaar worden er meer plaatsen met elektriciteit verkocht dan er beschikbaar zijn (we deelden uiteindelijk een aansluiting met mensen die later aankwamen). - We hadden tegoed voor 10 minuten douchen op de kaart gezet (één kaart is voor twee personen, er zijn geen meerdere kaarten), maar dat was na drie minuten al op.
Prachtige locatie. Weinig douches, weinig elektriciteitsaansluitingen en zeker te weinig toiletten. Professionele reactie tijdens het informatiegesprek en de check-in, en kaartbetalingen verliepen soepel.
Prachtige locatie, redelijke prijs, kaartbetaling (geen NFC) bij de machine werkt, maar douchen is zeker niet voldoende.
De hoge prijs – 500 NOK voor 24 uur – schrikt blijkbaar velen af. Op 30 juni waren er slechts 14 campers. De weinige goed onderhouden toiletten (2 douches/toiletten) zijn echter ruim voldoende. Goede locatie vlakbij het stadje en de haven (Trollfjord Cruises). Geen lawaai van het logistieke centrum als je aan de oostkant parkeert.
De organisatie werkt, de beheerder is vriendelijk. De faciliteiten zijn behoorlijk gedateerd, maar schoon. Voor deze prijs – 475 NOK voor een camper/2 personen/elektriciteit – is het misschien de moeite waard om een lading grind te betalen om de kuilen te vullen.
Rustige plek, redelijke prijs, goede ontvangst, alle faciliteiten in orde. Ideaal voor een tussenstop. Vijfde ster niet mogelijk vanwege de ietwat ingewikkelde hantering van de leidingen en slangen voor de afvoer van grijs water.
Het duurde even voordat er op de boekingsaanvraag werd gereageerd, maar vanaf dat moment was alles perfect. Aardige, behulpzame uitbaters, schone faciliteiten, goede prijs-kwaliteitverhouding en - tenminste tijdens ons bezoek - beschaafde klanten (geen lawaai, schone faciliteiten, verantwoordelijke hondenbezitters). Absoluut een aanrader!!!
Sitecode: 19539
Uitstekende prijs-prestatieverhouding. Vriendelijke ontvangst met een perfecte uitleg van de plaats en het stadsbezoek, niet alles is gloednieuw, maar ZEER SCHOON, perfect functionerende WiFi. AANBEVOLEN!
5 sterren voor de locatie, vier voor de inzet van het personeel, NUL voor de faciliteiten. Vervallen, armoedig, slordig, onsmakelijk. Door de geur kun je de sanitaire voorzieningen en serviceruimte met je ogen dicht vinden.
Sitecode: 19429
Goede plek, onprofessionele service. Bij de receptie wilde de receptioniste mij heel graag laten zien dat ze Duits kon spreken (voor mij is dat niet belangrijk, met Engels heb ik geen probleem), de volgende dag was ze uiterst onvriendelijk en legde ze in het Engels uit dat ze geen Duits meer sprak omdat ze a Had een probleem met een Duitse klant. Zeer onprofessioneel!
Zeer goede locatie, absoluut veilig, prachtige faciliteit. Geen vijfde ster omdat er op het gebied van hygiëne nog iets meer kon worden bereikt.
Zeer goede ligging, alles relatief nieuw, sfeervol en goed onderhouden. De beoordeling van Fons1954 is voor mij volkomen onbegrijpelijk. Helaas maken veel gasten vuil, maar de serviceploeg is voortdurend aan het schoonmaken. Het receptie- en cateringpersoneel is bekwaam en vriendelijk. Geen vijfde ster omdat er relatief weinig toiletten zijn voor de vele gasten.
Zeer mooie plek, netjes, modern en overzichtelijk. Bedrijfsvriendelijke service. Alleen afvalverwijdering is een beetje ingewikkeld.
Probeer contact op te nemen met de camping: online boeking voor minimaal 7 nachten. 6 telefoontjes tijdens openingsuren om te vragen of een stoel vrij is: 1x bezet, 5x niemand neemt op, de tape gaat aan. Persoonlijk bezocht: Stelling van de receptioniste: “Weet je hoe vaak de telefoon gaat, ik neem hem niet op.” Ik feliciteer je met je klantvriendelijke gedrag!
Goede en vriendelijke service, goede faciliteiten, zeer gemakkelijke toegang tot de stad (bus of fiets). Maar kwaliteit heeft zijn prijs.