@DidierBuddelmeijer
- 2024
Op zich een prima camping. Schoon en mooi zwembadje. Wel jammer dat er een openbare weg dwars door de camping loopt. De camperplaats is slecht. Zit naast de doorgaande weg en daardoor is er allerlei verkeer inclusief ontladende vrachtwagens. Dan ook nog een springkussen ernaast dat de hele dag staat te loeien. De brasserie is ok maar verwacht geen culinaire hoogstandjes.
Mooie plek met genoeg te zien door ligging aan haven. Superschoon sanitair! Jammer dat er zo weinig plekken zijn en je niet kan reserveren… Erg vriendelijke havenmeester Jowan.
Een bijzondere plek met alle dieren. Vooral de loslopende ezels zijn erg leuk. Ontvangst was erg vriendelijk en het informatieboekje een mooie aanvulling. Sanitair zou wel wat schoner kunnen. Plekken hebben voldoende ruimte en eigen water en loosmogelijkheid. Wij komen zeker nog eens terug
Keurige camping met ruime camperplaatsen. Goed onderhouden en schoon. Verder erg basic dus voor onze dochter van 9 niet veel te doen. Geeft niet als je er van tevoren op instelt. Erg vriendelijke eigenaren. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.
Sitecode: 101924
Superplek! Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie en keurige camperplekken. Sanitair is schoon en ruim. De vuurplaats en het superleuke MTB-parcours maken het geheel perfect af!
Prima camperplek. Vriendelijke ontvangst. Sanitair keurig. De ‘dierentuin’ is erg leuk! Onze dochter kreeg zelfs een uur paardrijles. Enige minpunt is het aanhoudende geluid van de snelweg…
Ideale plaats voor een nachtje. erg vriendelijke eigenaar. Goede prijs. Kinderen mogen spelen in een prachtig bouwwerk! In de toekomst zeker nog een keer.