@DieRichters
- 2009
- VanTourer VANTourer 600
- Buscamper
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
...gezellige kleine camping 🏕️ met alles wat daarbij hoort 🚿🚰🚻🚮🛜 & zeer vriendelijke uitbaters die je hartelijk ontvangen en je alles laten zien. Je kunt gemakkelijk naar de stad lopen 🦶 (ca. 2 km) - hier zijn verschillende restaurants en een paar leuke winkels.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
19 september 2024 ...krijg een van de weinige laatste niet-gereserveerde zitplaatsen op de eerste rij. Mooie, natuurlijke plek met alles wat je nodig hebt - er zijn zelfs wasmachines. Er is een klein restaurant direct aan het plein (dat helaas al gesloten was) en een minigolfbaan. Het kleine havenstadje Lomma is gemakkelijk te voet bereikbaar via het kustpad.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
17/09/2024…. een grote plaats die we bijna voor onszelf hadden - het seizoen was al ten einde, maar de plaats was open... Het strand is te bereiken via een klein duinbos. De sanitairgebouwen zijn onberispelijk - er is zelfs een vaatwasser. Broodjes zijn doorgaans verkrijgbaar bij de receptie of in de ICA, ongeveer 1 km verderop. Vanaf hier fiets je gemakkelijk naar Halmstad (een hele mooie plek).
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
…. Zeer grote ruimte direct bij de veerhaven (er zijn hier goede restaurants en ijssalons).... Broodjes zijn 's ochtends verkrijgbaar bij de receptie - de plaats ligt op loopafstand en de omgeving biedt een aantal leuke excursiebestemmingen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
09/12/2024 ….toen we rond het middaguur op het plein aankwamen, was alles gratis behalve 4 plaatsen - we reden toen op de fiets naar de stad voor een kaneelbroodje en cacao en een bezoek aan het Astrid Lindgren-monument + de tentoonstelling. ....de plaats is prachtig gelegen aan een meer dat ideaal is om te zwemmen - verder biedt de plaats alles wat u nodig heeft, zelfs een 24/7 zelfbedieningswinkel.
Grote camping - we moesten ons oriënteren aangezien er eigenlijk niemand was vanwege het einde van het seizoen - receptie en restaurants waren gesloten = inchecken via QR-code. Maar de sanitaire voorzieningen waren open en schoon. We kregen een mooi plekje met uitzicht op de archipel en waren vrijwel alleen ter plaatse.
Grote camping direct aan zee... helaas is het strand niet erg mooi (veel oud zeegras - vies) - sinds het seizoen voorbij is, waren het restaurant en de winkel helaas gesloten. Verder is alles wat je nodig hebt aanwezig.
09/08/2024 Parkeerplaats voor 8 voertuigen direct in een kleine haven - de havenmeester komt persoonlijk naar de kassa en geeft u de code voor het sanitair. Er is een leuke pizzeria (pizza helaas alleen vooraf te bestellen) en een bakkerij ter plaatse.
wij waren er vanaf 6 september. We verbleven hier 3 nachten, een prachtige natuurlijke plek direct aan het brede zandstrand - waar honden ook zijn toegestaan. De plaats biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf, er waren zelfs verse broodjes in de ochtend. Vlakbij is er een leuk en gezellig restaurant “Strandkompaniet” met een goede keuken. Ook kunt u hier zeer goede wandel- en fietstochten maken.
een nacht in de kleine haven tegenover de scheepswerf…. Wandel door de stad met 🍔 eet een burger bij “Brödernas” alle plaatsen hebben uitzicht op het water.... VE & douche 🚿toilet 🚾 beschikbaar - de stad is te voet bereikbaar in ongeveer 20 minuten, net om de hoek (500 m) ligt een lang zandstrand 🏖️