@DieWindhausens
Lid van Campercontact sinds 2019
Schoon en snel. Leuk parkeren.
Prachtig uitzicht. Cliffs. Langere wandeling naar het strand. Maar de moeite waard. Geen watertoevoer voor de camper. Maar heeft drinkwater goed. De politie kwam regelmatig langs. Het is niet toegestaan om tafels en stoelen buiten op te zetten.
Leuk dorp met geweldige middeleeuwse gebouwen. LET OP: Volg de borden bij de ingang, niet Navi. Negeer gewoon het inreisverbod. Stelllplatz staat aangegeven. Helaas stonk het een beetje en maakte een generator wat lawaai in de buurt. Anders zeer goed onderhouden met zitplaatsen, vuilnisbakken en V + E
Gemakkelijke plaats op asfalt Met licht verkeer. Goed voor een overnachting. Niet veel anders.
Super goed onderhouden en schoon. Heel stil. Zwembad voor 3,50 € tegenover. Drie verdiepingen. Beste met momentum de oprit :)
Plaats schoon en mooi gelegen. We bleven niet overnachten omdat we ons ongemakkelijk voelden. Omdat wij de enigen daar waren. Bovendien ligt de plaats aan de straat en komen velen water halen. Op zichzelf schoon en spectaculair uitzicht op de kliffen.
Geweldige plek. Vlakke plaatsen, elektriciteit, water, WiFi. Een vrouw kwam direct toen we parkeerden en gaf ons het wifi-wachtwoord. 10 € de nacht. Rondom zeer goed onderhouden gebied. Toiletten erg schoon. Zwembad was niet half september geopend.
Direct aan het strand. Natural. Half september voldoende ruimte. Veel komt en gaat van de lokale bevolking. Iets vies maar nog steeds erg leuk. Geen watertoevoer.
We brachten hier een nacht door begin september. Er is nu een bord dat alleen de gasten van het restaurant de parkeerplaats mogen gebruiken. Leuke plekken met een geweldig uitzicht.
Eenvoudige parkeerplaats. Vrij duur. Te voet waren we in 20 minuten in het stadscentrum. We zijn niet gebleven. 1 uur gratis, tot 6 uur 5 €.
Prachtige plek, vlakke plaatsen. Schilderachtig dorp in de buurt met vriendelijke bewoners. Heel idyllisch. Geweldig uitzicht. Met watervoorziening en afvoer. Toilet niet per se zo schoon, maar ok. Conclusie: we zouden terugkomen.