@Diebels
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prijzen kloppen niet echt. Bij 2 personen bedragen de kosten 27 tot 30 euro. Verder qua plek wel ok. Wel achter industrieterrein.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke rustige plek. Dag begonnen met een ochtendplons in het meertje bij de camperplek. Dadelijk met de fiets naar Quelingburg. idd geen voorzieningen. wel toilet (dixie ivm reparatie toiletten) aan eind van het meertje bij het strandje.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196496
Prima plaats als uitvalsbasis om het stadje te bezoeken. Reguliere plaatsen waren vol, maar we konden de camper nog kwijt op het veldje ernaast. Later krijgen we van de uiterst vriendelijke beheerder 5 euro retour omdat het bijveld nog ontwikkeld moet worden.
als je van rust, natuur en ruime plekken houdt is this to place to be! tarief 2025 is 15 euro. wel een soort van toilet aanwezig. zonder water. zaagsel erover. geen douche.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

mooie rustige plekken. 4 op asfalt, 4 op gras. Omgeving volop groen. visvijver op 100 meter. je kunt er prima een mooie wandeling maken. Dichtbij ook nog een openbaar toilet. sluit tussen 19.00 en 20.00 uur
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

zeer hartelijke ontvangst door Christophe.. Prima plek als tussenstop. schoon sanitair en mooie ruime plekken