@Diemen
- 2000
Een geweldige plek. Alles er op en der aan. Mooi centraal om te kunnen fietsen.
Helaas moesten we uitwijken naar deze hopeloze plek. Aangezien de plek stadshaven nog gesloten was. i.v.m. Sales Rostock. 6.00 euro voor een uur camper. en 18 euro voor een dag kaart. Eigenlijk voor helemaal niets.
Helaas kan er nog geen campers staan. Vandaag 13 augustus. Wanneer weet weer wel kan is nog niet bekend.
Een hele rustige plek. Ruimte voor zeker 10 campers van ca 6 á 7 meter. Droog toilet aanwezig maar gebruik liever je eigen toilet. Voor de rest is er niets dan alleen maar mooie natuur. En is vanuit Komoot zijn er verschillende fietsroutes beschreven.
Grote camper plaats met wel 20 stroom aansluitingen. Sanitair voldoende en ook wel onderhouden. - toilet legen - water innemen - grijs water even bij de haven. - 200 Sek i.p.v. 170 Sek. - 230 Sek met stroom. We hebben een goed verblijf gehad.
Goede plek voor een dag Goteborg te doen. Slapen was geen probleem met de weg er naast. Prijs was geen 200 maar 240 sek. Min punt was dat er geen fatsoenlijke afvalbak was.
Geweldige plek maar wel zonder voorzieningen. Maar als je met de camper bent heb je meestal alles bij je. Er staan wel afval bakken.
Super locatie zeker als je van het strand houdt. Mooi toiletgebouw.
Waarom staat hij er dan nog steeds in.
Top locatie om de camper te verzorgen. - water aanwezig - gelegenheid voor toilet te legen - vuil water lozen.
Heerlijk 2 nachten geslapen. Was erg rustig, praktisch geen last van het uitgaanscentrum publiek. Wel jammer dat er geen plek is voor het afval weg te gooien. Zeker voor herhaling vatbaar
Het was geweldig. Vrijdag aangekomen en meteen 2 nachten gereserveerd. Havenmeester kwam langs en konden digitaal betalen na eerst gebeld te hebben voor de eerste informatie. zondag vertrekken we weer.
Inderdaad een mooi plekkie. Er kunnen 4 "buscampers" op het gras staan. En 3 grotere campers op het grind. Dus totaal 7 i.p.v. de 4 die er omschreven staan.
Wel een mooie plek alleen een beetje duur voor wat het is. Sanizuil aanwezig maar daar moet je ook apart voor betalen. 600 kr voor 24 uur. Staat wel een toiletgebouw bij ziet er netjes uit. Kost geen 15€ maar bijna 24€
Toch wel erg veel last van de naast gelegen autoweg. maar voor de rest wel voor een nachtje te doen. Heel mooi toiletgebouw waar je zelfs nog kan douchen voor een paar centen. Toen we aankwamen was het inderdaad erg vol maar even een kwartiertje aankijken kwam er al een geschikt plekkie vrij. Goed neergezet geluncht en daarna de stad in.
Volgens mij staat er nog steeds 16 €
Helaas 1 ster niet om dat het sanitair niet goed is maar omdat we 29 € betalen voor eigenlijk niets is wel erg veel. Ik hoop ook dat de prijzen die jullie opgeven eens geverifieerd worden. Dat er wat verschil in zit kan ik begrijpen maar 12.00 € en we moeten nu 29.20 € betalen is minder. We hadden al het een en ander gelezen over de prijzen.
Echt rustig is het niet, maar de nacht is het wel helemaal stil en heel donker. Er zijn 5 krappe plekken. nog steeds 10 €. Water, toilet legen maar grijs water kan wel maar niet makkelijk. We hebben er 3 nachten geslapen. Lekker rond gefietst en gewandeld.
Let wel op 2.3 meter doorrij hoogte. Bij ons ging het net mis. Dakraam aan gruzelementen.
Leuke overnachtingsplaats. Het kwam nu op ongeveer 11.00 euro uit omgerekend. gratis stroom, grijs water lozen en de toilet. Water moet je betalen. kan zelfs met een pin.
Leuke plek om 1 of 2 nachten te staan.
Camping is goed maar erg duur inderdaad. ca. 40 € vaar stroom, camper en 2 personen. Douche ook nog weer apart betalen. Kwamen van een camping in Harachov me 21 € stroom, camper en 2 personen. Douche ook apart betalen.
Waarom staat deze er nog steeds in
Plek inderdaad vlak bij het centrum. Wel pal achter het politiebureau, de politie auto's kwamen soms hard over de parkeerplaats racen. Maar dat is niet anders.
Lekker een paar dagen gestaan. Helaas zat het weer niet mee. Deze periode was de helft van het sanitair open maar dat was voldoende voor die enkele camperaar. Sanitair was goed. De familie is bezig met een nieuw sanitair gebouw annex camper stalling aan het bouwen. We komen zeker een keer terug om in deze omgeving te gaan fietsen.
Helaas is de prijs van de camperplaats iets duurder geworden. Van 5€ naar 12€. Best wel duur voor weinig voorzieningen. Water kost 1 euro voor ca 90 L, stroom apart betalen. En veel elektra palen doen het niet. Je kan wel betalen met easy Park.
Weer heerlijk een paar dagen gestaan. Fabriek inderdaad een puntje. Zelf geen last van aangezien ik goed slaap. De bewoners rond de Fabriek zijn volop in actie tegen het geluids overlast.
Sitecode: 12076
Leuke plek om de stad in te gaan. Je kan grijs water en toilet legen. Water tappen kan ook maar normaal kost dat iets maar door storing was het nu gratis. Er zijn zelfs 4 plekken die voorzien zijn van een stroom aansluiting. Ja last van de trein nee niet echt. Eerder van de brandweer en politie sirenes.
Mooi plekkie voor een nacht. (of om de camper te parkeren om de "stad" in te gaan. Je moet zelf voorzienend zijn er is verder niets.
Mooie plek om te staan. toiletten gaan om 10 uur dicht, maar een beetje camper is toch zelf voorzienend. Bij veel wind en mooi weer is dit een uitgelezen plek om te surfen. Dan is de parkeerplaats ook aardig vol maar na verloop van tijd is er weer plek om je camper bij het water re zetten.
Inderdaad echt een plek om hooguit 2 nachten te blijven staan. De prijs is nu al 320 nkr. Best aan de prijs. Maar het is vakantie.
Best een goede overnachtingsplaats. Geen last van de naastgelegen weg. Overdag ik het komen en gaan van campers die toch niet blijven om te slapen. Na 19.00 uur komen de campers om te overnachten. Alleen een hele grote afvalbak staat er. En een betonnen picknick tafel.
Hier weer alles kunnen regelen voor de camper. Water vullen (natuurlijk eigen slang) grijs water lozen. En de toilet legen, even het rooster kantelen en je hebt alle ruimte om leeg te gooien. Toch mooi overal van deze plaatsen. Nu al verschillende gevonden bij de Coop winkels.
Hier al de voorzieningen gebruikt die een camper nodig heeft. Tegenwoordig 40 Nk betaald. Het is gratis als je ook gaat tanken. Wij betaalde de 40 Nk aangezien de diesel ca. 25.25 Nk was en bij de Shell aan de overkant 18.53 Nk daar verdien je de 40 Nk zo terug.
Leuke plek voor een nacht. Inderdaad niet aan het water maar aan de spoorbaan. Overigens geen last gehad van het spoor. We hadden wel live muziek op vrijdagavond, er was een groot festival rond de klimhal aan de gang. Je kan water tappen en er staat een afvalbak.
Top deze plek om alles te kunnen lozen en water weer te vullen. Langs de E6 2 keer opgereden om alles te regelen. De eerste helemaal afgedekt met plastic (dus buitengebruik) De ander volgende kon je geen water vullen. (stond "geen drinkwater")
Leuke plek vlak bij het water. Het is vandaag druk er staan ca. 10 campers een vouwwagen en een tentje. Ook is een kraan voor drinkwater. Verder een WC voor nood niet zoals thuis (hoop ik) Je betaald alleen de nacht van 18.00 uur tot 6.00 uur. Best te doen voor 1 of 2 nachten. De weg hoor je bijna niet.
Hoe is het mogelijk. Gratis camperplaats met voor 6 campers (in de vakken) ook nog gratis stroom. Je hoort enigszins de weg maar als je slaapt hoor je niets meer. Ook overdag mooi rustig.
Zoals vaker al geschreven goed vertoeven hier. Vrij rustig geen last van de doorgaande wegen aan bijde kanten. Toilet legen, grijs water lozen. Drinkwater 100 liter voor een €. Maar officieel ca. 35 campers, er staan er meer als 100 denk ik afgelopen vrijdag. Best voor herhaling vatbaar. Jammer dat het zo regent nu.
Was een goede plek met gratis stroom. Maar voor de rest moet je betalen. Grijs water is niet makkelijk om te lozen, je moet daar wel een extra slang voor bij je hebben. Aan de overkant van de straat is een toiletgebouw (heel netjes) met één douche en 2 toiletten. Dus 20 € vinden we aan de ruime kant. Op 15 minuten ligt het centrum.
Een redelijke plek om een nacht te slapen. Wel veel geld voor het gebodene. Afvalbakken steeds vol. Wel gratis stroom water en plek voor het grijs water. Overdag rumoerig maar s'nacht doodstil.
Hele rustige camperplaats. Wel een mooi verhard plekje met een strookje gras. Onzin van de ontoegankelijk. Kan er zonder problemen oprijden. Ja 10 euries is pittig maar een bekeuring voor wild kamperen is volgens mij duurder.
Sitecode: 92052
Echt waar voor je geld. Douchen zonder je eigen handoek mee te nemen hebben we nog nooit meegemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een mooie camperplaats. Met al de voorzieningen die een camperaar nodig heeft. En als je zou willen iedere dag een vers eitje, moet je nog wel zelf koken of bakken.
Het restaurant is gesloten er zijn alleen feesten en partijen. dus moesten we op zoek om 's avonds wat te eten. in het dorp lekker gegeten bij "plan B". Wel heel rustig geslapen koste wel 10 euro zonder voorzieningen
Sitecode: 20384
Mooi plekkie voor een overnachting en om Zierikzee te bekijken. Geen last gehad van de weg die vlak langs gaat. Makkelijk betaal systeem.
Mooie plek om een paar dagen te staan om lekker rond te fietsen en wat te wandelen. Nu is het nieuwe santair in gebruik genomen (21 augustus) Zeker de moeite waard om een keer terug te komen.
Inderdaad een mooie plek op ca. 15 minuten fietsen van het centrum. Mooie plek om te staan voor een stads bezoek te doen.
Leuke plek om te staan zeker langs het water met voorbij varende plezierjachten. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Al de voorzieningen aanwezig zelf nog gratis ook.
Heerlijke rustige plek. van vrijdag op zaterdag dus geen school open. Loopt inderdaad zo naar het centrum.
Ik heb een heleboel review gelezen maar er staan geen onwaar heden in. Zeker voor herhaling vatbaar.
Hele leuke plek om lekker van uit te kunnen gaan fietsen. Lekker rustig s' nachts. In deze tijd heerlijk uit eten geweest in onze eigen camper. Geleverd door restaurant de IJzeren pot. Komen zeker een keer terug.
Een leuke plek om te staan. Pas nieuw maar ziet er mooi uit. Heel goed sanitair en vriendelijke mensen.
Het was weer ouderwets gezellig bij Paul en Corrie
Leuke plek voor een paar dagen. Mooie uitval basis om fiets tochten te gaan doen. Den Bosch lekker dicht bij voor een bakske koffie en de bekende Boschebol. Sanitair niet verkeerd.
Hele mooie en rustige camperplaats. Heel veel fiets mogelijkheden. Goed sanitair aanwezig (wordt nog wel groter gemaakt)
De camperplaats gaat uitbreiden tot ca.30 plaatsen. Een geweldige plaats om daar één á twee dagen te staan. De kosten zijn het niet 5 euro incl. stroom.
Goed om een nacht te slapen voor de boot op of als je er net afkomt. Verder geen voorzieningen. Er staan alleen afvalbakken.
Inderdaad een heel mooi vlak terrein. Ben benieuwd hoelang het nog gratis blijft. Er is water en elektra aangelegd maar nog niet bruikbaar. Iets buiten het terrein staat een toilet.
Niet moeilijk om te beoordelen, gewoon een hele mooie plek.
Inderdaad een leuke CP om 1á 2 dagen te vertoeven. Gratis stroom voor 8 plekken van de 11 officiële plekken. Maar op de haven parkeerplaats is ook noch plek voor ca.10 campers.
Leuke plek om ook te kunnen zwemmen. Tot op heden kan je nog water tappen als het moet. Maar er komt weinig uit het is eigenlijk een drink punt. Ook staan er nog steeds 2 Dixi toiletten en verschillende afval containers.
Mooie plek om te staan en op fiets afstand naar de stad. Alle voorzieningen aanwezig.
Leuke plek met "toilet" en afvalbakken. Vrij rustige plek.
Rustige plek strand op loopafstand. Geen voorzieningen, staat wel een Dixi toilet op dit moment. En een afvalbak is wel aanwezig.
Leuke plek om 2 dagen te staan. Om de stad te bekijken. Je makkelijk op de fiets naar het centum. Overdag hoor je wel verkeer maar 's nachts heb ik niets gehoord.
Plek om één nacht te staan en de stad te bekijken. Weinig ruimte en geen voorzieningen. Roel.
Het is een goede plek voor een nacht als je op doorreis ben naar Polen. Best een drukke staat waar die aan is gelegen.
Sitecode: 52080
Camping heeft een beetje achterstallig onderhoud maar voor de winter is het net goed. Klein stukje lopen naar het dorp. Dus ook dicht bij de skie piste open. Ten over de camping er makkelijk een grote supermarkt deze is dagelijks open van 7.00 uur tot 22.00 uur. Op een paar uitzonderingen met kerst en de jaarwisseling.
Hele leuke plek. Jammer dat er geen afvalbak is. Er zijn jammer genoeg weer mensen die dan maar de afvalzak achter de vangrail zetten. Maar het was een hel rustig plekje.
Mooie plaatsen met stroom. Maar wij stonden verkeerd tegen de doorgaande weg. Schoon sanitair. Heel leuk stadje om te bezoeken en dat op loop afstand. Een aanrader.
Dit is een goede en rustige plek om vanuit te gaan fietsen. WiFi ontvangst was voldoende. best ruime plekken .