@Dieneprul

Mooie kleine terrassen camping van Nederlandse eigenaren. Let inderdaad op welke weg je neemt. Maps stuurt je over een kleine weg, beter doorrijden tot Felletin. Zwembad, terras, 'eten wat de pot schaft' concept (was erg lekker). Klein stuwmeer direct aan de camping. Sanitair prima. Paar glamping tenten, de rest toerplaatsen op gras. Ruime plaatsen. Let op: soms lange electr.kabel nodig & biol.afbreekbare toiletvloeistof! Mooie wandelroutes
Prachtige park achtige camping, met in het midden en mega-vijver. Wij hadden een mooie ruimte plek direct aan de vijver. Aardige ontvangst in zo goed mogelijk Engels. Pizza's bestellen is mogelijk, zijn lekker. Brood bestellen aan receptie. Sanitair gedateerd, maar schoon. Velo-vert langs de camping, dus prima te fietsen naar Dieppe

Prachtige plek. Niet aangegeven vanaf de weg, noch borden over een camperplaats en wat wel en niet is toegestaan. Schaduw v bomen bij een stroompje. Muggen! Geen voorzieningen, alleen vuilnisbakken. Kunstwerk in het water is prachtig en indrukwekkend. Geluid van de waterval vinden wij niet storend Dorpje beetje vergane glorie Supermarkt en bakker op loopafstand Fietsroutes (velo-vert) meteen vanaf de brug. Aanrader na een warme dag rijden.