@Diepenbroek
- 1991
Goed georganiseerde camping van zeer vriendelijke Nederlandse eigenaar. Medewerkers ook vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt brood bestellen en ‘s avonds mee-eten (wel op tijd reserveren!). Zeer net toilet,- en douchegebouw. Plekken zijn geschikt voor zowel tent (evt. huur), caravan en camper.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Rustige camping met veel schaduwplekken. Ligt vlak aan een riviertje met wandelpad erlangs. Toiletgebouw is verouderd maar schoon. Speeltuin, volleybalveld en petanque aanwezig. Je kunt er brood bestellen, iets drinken en producten van het seizoen kopen. Prima camping!
Erg goed verzorgde camperplaats met verharde staanplaatsen. Stroom, schoon water en vuil water lozen, toilet en douche, wasmachine, droogautomaat en zelfs binnen afwassen; alles is inbegrepen. Mooie omgeving met wandel- en fietsroute en er kan zelfs naar goud gezocht worden in de nabijgelegen rivier. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom: een dikke TIEN!!
2021
Steile maar goed berijdbare weg naar een prachtige locatie met uitzicht op de sneeuw betopte bergen. Helaas niet voor lichte slapers. Vroeg in de morgen komen er veel auto’s aan met wandelaars. Als je van wandelen houdt is dit dus een vertrekpunt voor geweldige wandelroutes. Advies neem wel bergschoenen mee.
Helemaal eens met de vorige schrijvers! wat een adembenemende plek. Slechts 4 plaatsen waarop de locale burgemeester toezicht houdt. Met al deze fantastische reviews is het hopen op een plekje!
zeer slechte weg steil naar beneden plek alleen geschikt voor kleine vw bus campers. Plek heeft mooie uitkijk op waterval maar naast de locale kerk met klok. Wij konden met onze 7mtr lange camper met heel veel moeite terug komen op de weg. NIET aan te raden wij hadden lokale hulp nodig om weg te komen.
2020
Pas op dit is geen camperplek voor overnachten. De gemeente heeft dit verboden en de politie controleert iedere dag. Je krijgt een boete van 50chf als je overnacht. De plek is wel prachtig.
Redelijke plek. Prima voor 1 overnachting. Gebruik van douches is gratis maar prijs is nu 28 euro per nacht. Te duur voor de plek