@Diet.
....onvriendelijke exploitant. Te duur. Verouderde, vieze natte kamer. Geen WiFi of satellietontvangst. Het was beter geweest als het een koeienweide was gebleven, zoals de weide vroeger was. Zonde van het geld en de tijd. Wij komen niet terug!
Zeer kleine en arme, zanderige plaatsen voor veel geld! Als het regent, heb je pech, want het vuile zand blijft overal plakken. 10 A en 16 A elektriciteit kost extra! € 9 per dag! Vergeleken met veel andere plaatsen is hier niets koninklijks! Er is nog veel meer om over te klagen, maar dat is voor nu genoeg. Nu meer massa in plaats van klasse!
De prijs-prestatieverhouding klopt niet meer! Onvriendelijke baas nadat we vroegen waarom we moesten betalen voor een XL-parkeerplaats van 90 m², terwijl we maar een bestelwagenparkeerplaats van 76 m² kregen. Ook op de plattegrond op de website van de site staat verder geen informatie over de omvang en uitrusting van de parkeerplaatsen. De parkeerplaats was niet gemaaid toen we aankwamen. Toiletten vuil! En en en!