@Diet11a
Lid van Campercontact sinds 2019
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
De eigenaar en het personeel zijn erg vriendelijk, gastvrij en ontzettend behulpzaam. Delen van de camping zijn recentelijk opnieuw aangelegd, zeer goed onderhouden en gemakkelijk bereikbaar. De ondergrond is grind en de staanplaatsen zijn vrijwel vlak, waardoor het zeer comfortabel is voor campers. De toiletten zijn uitzonderlijk schoon, de douches zijn uitstekend en de waterkwaliteit is ook erg goed. Prijs voor 2 personen/hond/elektriciteit: € 26 per nacht
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
We waren er op 1 oktober - een zeer onvriendelijke eigenaar - alles was gesloten - de sanitaire voorzieningen waren aan renovatie toe - het enige positieve was de staanplaats direct aan zee, maar de prijs voor wat er geboden wordt is schandalig - €35,50 (2 personen/hond/elektriciteit).
Sitecode: 195839
Absoluut een aanrader en van ons krijgt hij zonder twijfel 5 sterren! De eigenaar is buitengewoon vriendelijk, hartelijk en ongelooflijk behulpzaam. Zulke gastvrijheid maak je niet elke dag mee. Hij raadde ons een uitstekende route aan voor onze verdere reis, liet ons die in detail zien en reed zelfs persoonlijk voor ons uit om er zeker van te zijn dat we de juiste weg vonden. Meer behulpzaamheid kun je je niet wensen. De camperplaats zelf is een
Sitecode: 20312
Zeer mooie, goed verzorgde camping met uiterst vriendelijke eigenaren. Prachtig uitzicht, maar voor € 32,- inclusief elektriciteit is het (terecht) de prijs waard. Geen ACSI. Genoteerde prijs03.05.25
2019
Sitecode: 71949
Zeer vriendelijk personeel, geweldige ruimte met rechte plaatsen, direct aan het water en onberispelijk, ruim sanitairgebouw
Zeer mooie plaats, maar 340 NOK / camper en 2Pers plus 50 NOK-elektriciteit
Sitecode: 19589
Zeer mooie locatie, zee op slechts een paar meter afstand, zeer mooie plaatsen, met automatisch erg handig, maar straatlawaai van de E44 erg storend / luid
Zeer aardige eigenaar, ruimte eenvoudig, maar volledig genoeg. Gigantisch zicht op de zee en de eilanden voor de kust