@Dietrich-M

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Het plein is momenteel afgesloten vanwege bouwwerkzaamheden.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We waren hier een paar dagen geleden. Ondanks de slecht onderhouden, natte plek zou de prijs € 39,00 voor één nacht zijn geweest. € 10 voor de plek zelf, € 10 per persoon, € 2 voor een hond en € 3,50 per persoon voor de lokale belasting. Water kost € 0,50 voor 60 liter. Pinbetalingen worden niet geaccepteerd, alleen contant. We reden terug naar de plek beneden. € 10,35 inclusief belasting. Hoewel er geen benodigdheden waren, was deze zeer goed onderhouden. De plek is een aanrader voor een tussenstop.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ik geef deze ster alleen omdat de camping dicht bij het stadje ligt. Er is maar één mobiel toilet. Als je met een grotere camper komt, betaal je € 10 meer, dus € 35 in plaats van € 25. Dan kun je gewoon naar de camping. We komen hier niet meer terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Absoluut te duur. Helaas had de hond alleen een modderige, vieze ingang en kostte hij € 7,00. We komen hier niet meer terug.

De camping bestaat niet, alleen privécamping. Zeer vervallen en niet te huur. U mag in geen geval wegrijden. Het telefoonnummer staat er ook niet bij.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 20676

Nieuwe prijzen: P1 15:00 € incl. elektriciteit P2 13:00 € Oh. huidige P3 15:00 € elektriciteit inbegrepen is sinds december enorm gestegen.

Een slechte bereikbare (steile toegang) gemengde parkeerplaats. Zonder comfort. De kosten van 6 € zijn niet gerechtvaardigd.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

De beschreven vierkante bestaat niet meer. Het is verhard en er zijn een parkeerplaats tot stand is gebracht. Met de camper kunt u hier niet staan.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mixed parkeerplaats, naast het tankstation, maar een paar plekken voor campers gratis. Benzinestations weer zeer luide muziek. Prijs per nacht 50 DH.