@Digipeet

2021

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

vandaag prima kunnen parkeren met onze 5,4m korte camper.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima plak. Veel schaduw. De voorzieningen zijn in orde. Nu goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een leuke en rustige plek om te staan. Alle voorzieningen zijn in orde.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima camping municipal met keurig sanitair. Flinke plaatsen, goed onderhouden terrein. Wifi betaald, slechte telefoon ontvangst. Vriendelijke receptie, wij stonden er met plezier

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

helaas kun je hier niet meer overnachten. De buurvrouw heeft geklaagd en de vriendelijke cider-producent wil geen ruzie met de buurvrouw. Je kunt nog wel grijs en zwart water lozen tegen betaling van € 8,- maar als je cider koopt hoef je geen €8 te betalen. We kregen een leuke rondleiding met enthousiaste uitleg (via Google Vertaal) en een kleine proeverij, een aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne rustige camping. Mooie plekken. Schoon sanitair, bijzonder vriendelijke ontvangst. Heerlijk gegeten met streekgerecht door campingbeheerder verzorgd. Een aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wel water aanwezig maar alleen een gladde kraan waar je geen slang op kunt aansluiten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij vonden dit een heel leuke camping. Alle voorzieningen zijn er en je staat midden in het groen. Er is ook broodservice. De ontvangst was heel vriendelijk en we kregen veel informatie over de omgeving. Daarnaast is de camping heel betaalbaar. Super!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij vonden het ongezellig en reden door. Verzorgen kan wel goed.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Je parkeert gewoon aan de straat maar het is heel gezellig met zwemvijver en restaurantjes. verzorgen kan in nabijgelegen Tijola.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima camping met ruime plaatsen die elk een picknickset hebben. Sanitair e.d. netjes.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ook wij konden niet inrijden. Het is verboden voor campers.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

In een hoek van het grote parkeerterrein. Alles netjes. Prima!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Leuke ontvangst, sanitair prima in orde. We stonden als enigen op het terrein.

Inderdaad een prachtig uitzicht. Geen voorzieningen maar bij de weg is wel een prullenbak

Het veldje was netjes maar om het toilet te legen moet je ver lopen. Toen we per ongeluk te ver doorreden met de camper werden we onvriendelijk bejegend door de beheerder. We hebben het toilet maar niet geleegd.

Mooie terrascamping met goed onderhouden, ruime staanplaatsen met gras. Prima schoon sanitair: wc’s, douches, afwasplekken, wasmachines. bij aankomst zelf plek uitzoeken en tussen 18 en 19 uur of in de ochtend tussen 8 en 9 uur aanmelden. Ook broodservice.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Magertjes. Geen geen water voor de camper, de eigenaar meldde dat het kraanwater geen drinkwater is. De prijs is 24 euro voor 2 personen, zonder stroom. Sanitair mager vijfje.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Gezien de prijs en de vriendelijke ontvangst vijf sterren. Prima eenvoudige camping.

Sitecode: 20615

Geen aanduiding dat er een camperplaats is maar er stonden meer campers. Toegang via de rotonde. Er zijn supermarkten op loopafstand. Geen voorzieningen maar je staat meer dan prachtig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Alleen leuk als je een landrover hebt. Wij vonden de toegangsweg te gevaarlijk. Dit terwijl we een vrij kleine camper hebben.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De toegangsweg is wat smal maar toen we die door waren werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Helaas was het restaurant juist gesloten toen wij er waren. De verzorgingszuil is keurig in orde. We stonden hier als enige maar wat was het uitzicht prachtig.

Sitecode: 20874

We stonden hier als enigen op een doordeweekse donderdagavond. Prima rustige gratis plek mits in het restaurant wordt gedineerd. l Super goed gegeten en heel goed geadviseerd, zowel in de wijnkeuze als in de menu’s. (als u één portie bestelt, dan heeft u genoeg voor twee bijvoorbeeld)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Parkeerterreintje met prachtig uitzicht bij een wijnboer. Tamelijk klein; 4 a 5 plaatsen voor campers met een tussenruimte van één meter. Reserveren vooraf is aan te raden. Stroom en water gratis. Mogelijkheid tot wijnproeverij. heerlijke witte mousserende wijn die lijkt op Prosecco maar het niet is. Kampeergedrag niet toegestaan, men kan gebruik maken van de tuintafel met banken die er staan. Erg vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Helaas werden wij op 28-4-24 weggestuurd net als alle andere campers die er plekje hadden gevonden. De parking is privé-eigendom en er mocht beslist niet overnacht worden.

Verrassend goede camping waar alles in orde is. Grote pluim voor het beherende koppel (m/v) dat alles zelf verzorgt.

Heerlijk rustige plek waar we drie nachten hebben gestaan. Er is drinkwater en je kunt je toilet legen. Ook een prima vertrekpunt voor heerlijke fietstochten in het Friese land. Er lopen een paar schapen en die zorgen voor landelijke gezelligheid al houden ze wel afstand. plek dus om terug te komen.

gezellige familiewapen. Tarief voor camperbusje, 2 pers. + elektriciteit op 11-8-23: € 30,50 per nacht. Fijn in de schaduw, sanitair eenvoudig doch redelijk

Leuk plekje, restaurant ernaast is een topper wat je voor een net bedrag heerlijk kunt eten. de wijn van eigen huis is voortreffelijk en de bediening is hartelijk. we hebben genoten!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima parkeer-/slaapplek voor een nacht op doorreis. centrum ‘om de hoek’ met leuke terrasjes en restaurants.

Parkeerterrein met fraai uitzicht. rustig kunnen overnachten.

Rustig, eenvoudig sanitair, afrekenen alleen met contant geld, € 25/nacht met elektra.

Prima camping. Wij betaalden € 37,71 (!) per nacht voor kleine camper, 2 personen + stroom.