@Digo72
- 2020
De camping zelf verdient 5 sterren maar toch enkele opmerkingen. Toegang slechts mogelijk vanaf 1300 u. wij waren er om 1200 u, checkten in voor 1 nacht, betaalden 650 SEK (hoogseizoen) en vernamen dan pas dat we tot 1300 u moesten wachten alhoewel aangeduide plaats vrij was. In afwachting via EasyPark parkeergeld betaald, andere parkeermogelijkheid niet aanwezig. Dit alles kan dus veel beter.
Als je geen behoefte hebt aan diensten is dit een goede locatie voor campers tot 6m, gratis van 2100 tot 0900u en op zon- en feestdagen. Gelegen op wandelafstand van de haven.
Om de oude stad te bezoeken is dit een prima locatie, wij betaalden met onze camper 10,5 € voor ong. 20u. Wanneer het druk is zoals bij ons op een zondag het geval was dien je aan te schuiven in de wachtrij. Automatische bareel om binnen te rijden werkt perfect maar het aantal vrije plaatsen wordt foutief weergegeven! Er waren nog meer dan voldoende vrije plaatsen vrij alhoewel het er zogezegd volzet was en je dus dient te wachten.