@Dijkbou
Prachtige camping met ruime aanbod van diverse accomodatie mogelijkheden. Alles ziet er nieuw , goed onderhouden en schoon uit. Heerlijk kunnen eten in gezellige brasserie Julia,s. Realiseren van een aparte afvoer voorziening van chemisch toilet is een aanbeveling.
De avond vooraf met Zita gebeld of we welkom waren. Je kunt ook via de website een reservering maken. Betaling is pas van toepassing bij aankomst. Ondanks geplande besprekingen voor trouwfeest toch nog tijd voor ons kunnen vrij maken. Zeer actieve vrouw. Interessante uitleg over alle aspecten van een wijngaard en wijn maken. Oudste zoon start deze zomer activiteiten op hun " zonsondergang terras" een mooie locatie met uitzicht op de Dordogne.
Mooie rustige locatie aan de baai. maximaal 25 plaatsen waarvan 4 met elektriciteit voorziening. Om hier te komen is wel 25 km vanaf de snelweg! Douche voorziening heeft geen kleding afscherm voorziening. Gebruik van badjas is een optie. Gemeente ambtenaar komt s'morgens langs met biljet maar zelf afrekenen in het gemeentehuis schuin tegenover het museum.
Mooie kleine camping met 6 plaatsen aan het riviertje. Zeer vriendelijke eigenaar die s'avonds nog even langs kwam om te informeren of alles naar wens was. Hij kwam later terug met Nederlands talig reisboek met veel achtergrond informatie over Montenegro. Mooi modern restaurant aan de baai. Met camper naar Kotor gereden. Goed kunnen parkeren op terrein aan de haven.