@Dijkerman
- 2017
Vandaag per fiets eens even gekeken of deze camperplaats wat voor ons kan zijn. Wij wonen in de buurt. Wat mij niet duidelijk is, is of er nu WEL of GEEN mogelijkheid is om grijs water te lozen en om je chemisch toilet te legen. Op de website staat duidelijk van wel maar toen ik er kwam stond er duidelijk van niet en ook uit de recensies blijkt het van niet. wat is nu waarheid? Wel handig om hier duidelijkheid over te hebben.

Vriendelijke ontvangst, zeer nette camping met apart campergedeelte. Mooi uitzicht over de weilanden. Alles is goed verzorgd en een prachtige omgeving. Een heerlijke rustige camping.

Een heerlijke plek. precies zoals het moet zijn inderdaad. prachtige omgeving met vergezichten. Vriendelijke eigenaren. Wij komen zeker terug.
wat een fijne en mooie camperplaats. Prachtig sanitair, en mooie ruimtes waaronder een fijne afwasplek. Theo en zijn vrouw zijn super dienstverlenend en vriendelijk. we kregen zelfs verse eitjes en een bakje Johma Salade een aardigheidje van de Johma fabriek uit Losser. Wat een prachtige omgeving ook. We komen snel terug op deze super camperplaats.
wat een prachtige (nieuwe) camperplaats is dit! geweldige locatie! wat een uitzicht! Dichtbij de dorpskern maar heerlijke op het platteland tussen de weilanden en koeien. Prachtige schone en verwarmde sanitair units. Alles klopt hier. ik ga hier zeker vaker komen. De eigenaar is supervriendelijk en behulpzaam. Bedankt Edwin en Jennifer!
In augustus 4 nachten gestaan maar niet zo enthousiast. De naam Natuurcampingplaats viel ons tegen. Het was er bomvol dus erg druk. Veel families met kinderen. Wij waren in het hoogseizoen maar vonden het rumoerig en druk. tentjes werden bijgeplaatst. veel te veel mensen op die kleine camping. Plekken ook heel erg krap. Bodensee veel modder en beplanting. niet echt lekker zwemmen. Wel mooi sanitair en voorzieningen.
Wij verbleven hier half juli. wij vonden het teleurstellend. laat het veldje bij de haven alsjeblieft een camperveld zijn. Een enorm ‘campinggehalte’. Voor ons helaas niet meer.
test
test

Heerlijk verblijf. mooie ruime plekken, goede verharding. sanitair 1 toilet/douche prima. Camperen bij de boer. Vriendelijke eigenaar en opa (de voormalige boer) is ook echt heel leuk. Ik kom graag terug.

Wat een bijzondere plek! Vriendelijke behulpzame eigenaar. Prachtig sanitair, schoon, mooie plaatsen, prachtige landwinkel, goede en vriendelijke horeca en wat een ligging … ! Wij komen zeker terug.
Leuk plekje, vriendelijke eigenaren, geen luxe maar wel fijn kamperen bij de boer! Prima ook in de winter.
Prima CP, mooi gelegen, rustig, prima verharde plekken. voorzieningen prima, verlichting van veld naar alg. voorzieningen kan beter, sanitair niet heel schoon dat vinden wij jammer. Als je kijkt naar de prijs is het acceptabel en voor ons zeker een voldoende waard.
Goede faciliteiten en schoon. Vriendelijke eigenaar. Geweldig dichtbij de steden. Persoonlijk zou ik liever de camperplaatsen gescheiden zien met de caravans. We hadden wel last van het 'camping publiek' Grote groepen bij elkaar. Achteraf zagen we ook dat het een 'gezellige' kleine familiecamping is.
Best een fijne plek. leuk uitzicht en je kunt overal staan. Het is er wel gedateerd, sober maar daartegenover is de prijs gunstig.
Eerdere berichten doen deze camperplaats tekort. Het is een prima plek, weliswaar op een parkeerplaats, maar gewoon prima! De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik mocht zelfs gebruik maken van douche. faciliteiten zijn er niet maar deze camperplaats ligt in een prachtige omgeving. in het hotel kun je lekker eten. Ook het terras doet gezellig aan.
Sitecode: 20937
Fijne plek! Mooi uitzicht op weide met koeien. Echt het boerderij gevoel. alle voorzieningen welke je verwacht. mooi en goed sanitair. Schoon en netjes is het kampeerterrein. De omgeving is ook erg mooi.

Fijne camperplaats, vriendelijke eigenaar, keurig sanitair en algemene ruimte keurig verzorgd. Wij stonden er 30-1 /31-1-2021 bij -7oC met onze VW T5. Heerlijke wandelingen (wandelroutes aanwezig) gemaakt en leuke fietstocht. De camperplaats zou naar mijn idee perfect zijn als de plaatsen beter onderhouden zijn en mooier gecultiveerd zijn zoals in eerdere reviews genoemd. Wij hebben genoten, zelfs in de vrieskou.