@Dikkebeuker
top plek! de camping is nieuw en alles is netjes en met zorg aangelegd. goede speeltuin, goed zwembad, goed en schoon sanitair. Ruime plekken. Momenteel is de camping voor ons een privé camping, geen andere gasten te bekennen. Zonde voor de eigenaren van deze fantastische plek, wel heerlijk rustig met uitzicht op de bergen!
fantastische plek! heerlijk rustig, je mag zelf een plekje uitzoeken. vuurschalen zijn te leen bij de receptie inclusief hout. sanitair is prima, wordt goed bijgehouden. douche is wel betaald. 2 zloty voor 3 minuten. geen loosplek voor grijswater of toilet.
Fantastische plek! Heerlijk uitzicht op het meer. Goede faciliteiten, douches & toiletten worden goed bijgehouden. lekker eten, goede speelfaciliteiten voor de kinderen. ‘s avonds gezellig verlicht en op meerdere plekken kampvuurtjes. Kamperen zoals het bedoeld is, super!
Sitecode: 20170
prima camping. zonder reserveren in het hoogseizoen is geen probleem. plekken zijn niet heel ruim. sanitair is niet het nieuwste maar wel super schoon. prima speeltuin voor de kinderen en de zee is vlak bij. prima voor 1 of 2 nachten!
erg duur 37,50 zonder stroom. , beetje regen en de plek was een groot modderbad. douches worden niet echt warm. niet perse aan te raden
Sitecode: 82041
prima camping, niet geschikt voor hele grote campers. tm 7 meter goed te doen. sanitair is okay, camping is wel groot deel van het jaar gesloten. bij slecht weer een heerlijke huiskamer en een overdekte speelkamer voor de kinderen.
fijne rustige camping. sanitair netjes en schoon, zwembad lekker op temperatuur. goede broodservice sochtends en alles lekker laagdrempelig. naast druiven ook veel andere fruitbomen aanwezig. helaas ook veel muggen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! aanrader om een paar dagen tot rust te komen!