@Dimi-Laverno
- Roller Team Transit
- 2006
- Ford
- Alkoof
het leek rustig maar honden blaffen heel luid snachts. momenteel wordt de plaats als werf gebruikt om de kerk te restaureren. Er staan enkele vaste zigeuners op de beste plaatsen. Er is een plaats voor elektrische auto's laden gekomen. Eigenlijk kan je nog amper staan met een camper. Momenteel niet aan te raden.
Normaal zou ik meer geven voor zo'n gratis CP met goedkope service. Je kan er vrij staan met de camper maar er zijn ook tenten en auto's die het makkelijker van daar naar het restaurant kunnen gaan. Elektriciteit is een heel gedoe, je moet gaan betalen in't café in het dorp boven en zou de man komen aansluiten maar dat duurde 7u en vroeg meer geld erbij. Voor de rest trekpleister voor hippies die zich muzikant wanen door op een djembe te kloppen.

Geef 4 sterren want het is gratis, incl. service en elektriciteit. Maar het is 31 juli 36°C in de schaduw die je camper niet krijgt. En de de opbouw van de feesten op het dorpsterrein vlak ernaast beginnen dan. Tof als je heel sociaal bent en binnen kunt geraken bij Portugezen uit een bergdorp. maar lukt mij niet ondanks ik al aardig wat Portugees spreek. Tegen de avond knalvol (a ja alles gratis). Goed voor een nacht en als je service nodig hebt

De campers blijven hier idd aankomen heel de nacht waardoor het geen echte rustige camperplaats is maar een doorreisplaats. Ze ligt dan natuurlijk ook naast de grote snelle weg 'naar huis'. Toch knap van het dorp dat ze de oude stationsbuurt ter beschikking stellen.
De campers blijven hier inderdaad tot midden in de nacht aankomen omdat deze naast de grote snelle weg 'naar huis' ligt. Daardoor geen echte rustige CP. Maar Chapeau voor het dorp dat ze dit toch hebben voorzien.

Je staat er rustig en gratis. Niet evident voor een grote stad. Perfect om deze stad een bezoek te brengen.
4 " voor de rust en het uitzicht. niet voor de smalle weg ernaartoe en niet voor de massa vliegen die de koeien er vlak naast meebrengen. gewoon dus een kleine parking naast een bergweg. maar zulke een panorama heb je niet op de gemiddelde camping.
Inderdaad perfect voor doorreis met alle service. maar dit is geen co maar 4 plaatsen afgelijnd vlak naast elkaar is een parking voor campers. Gratis elektriciteit is fantastisch mocht je er gebruik van kunnen maken, want alle plaatsen waren bezet door Fransen die hun pensioen hier vast komen vieren. 10 voor de service en 2 voor de cp maakt geslaagd met een 6.
Te mijden plaats in de zomer.
Te druk met teveel in een hoekje gepropt.
veel te druk en te stoffig voor ons.
rustige plaats savonds in een mooi dal. Toch weer zonde dat de nieuwe Flot Blue ook alweer stuk is. Deze systemen werken meer niet dan wel. Eén plaatsje in de hoek is natuurlijk het beste. een zeven voor de voorziene plaats en de rust.
Bij warm weer is het heerlijk vertoeven onder de bomen. 90'% Fransen met tent of caravan. Blijkbaar een heel druk toeristisch dorp. ijskoude rivier geeft afkoeling. Grote minpunt is dat heel de camping naast een heel drukke baan ligt en wij nooit de rust hebben gevoeld. Echt wel jammer want de eigenaars zijn top.

Het lijkt alsof je in Schotland terecht bent gekomen
dankjewel Val d'Isere

Er zijn zo van die plaatsjes die je liever voor jezelf houdt maar deze moesten we delen met jullie die de rust opzoeken. Geen zwemmogelijkheid zodat koppeltjes zonder kinderen vd pure stilte kunnen genieten. Je vindt altijd een privacyplekje met of zonder schaduw. Geen slagbomen hier, zoek eerst je plek uit en meld je daarna aan bij de vriendelijke eigenaars. Je wil toch langer dan 1 nacht blijven
splinternieuwe plaats. maar nu nog niet af. niets werkt al. toch te kleine plaatsen waardoor auto's denken dat het parkeerplaatsen zijn. stond vol met enkel auto's. de baguettes automaat is hét pluspunt.

Waren hier 29-7-19. Prachtig plaatsje met alle voorzieningen en heel rustig, indien geen spelende kinderen. Aan de automaat met munten betalen. De politie kwam controleren of we een betaalbewijs hadden. Mooi dorpje met 1 winkeltje. Maar niet veel te beleven buiten 't wondermooie uitzicht. Wel zonde dat je dit niet kan zien vanaf de CP. Weinig zicht eigenlijk. Het is Italië, dus smalle weg ernaartoe.
Wanneer wij in het Zwarte Woud een CP zoeken willen wij de natuur voelen met liefst nog een mooi uitzicht. En willen wij niet achterin geduwd worden op een troosteloze plek. Zeker niet voor 11 euro + elektra. Wij zijn na het te proberen toch doorgereden naar het rest. Kinzigstrand in Biberach. Waar je mooier staat in ruil voor een lekkere maaltijd. Dit is meer ons ding natuurlijk.
Wij waren hier 14 juli 2019. Het was een vrij drukke zondagavond in het restaurant. Maar toch professioneel personeel genoeg om een lekkere maaltijd met een glimlach te serveren aan een goede prijs. Even gemeld dat we op het gras achteraan stonden, wat zeker geen probleem was. Tot 's anderdaags middag rustig wakker geworden. Ideaal als tussenstop.
Wij stonden hier eind juli met een prachtig zicht op het stuwmeer. Het was wel een te steile toegang in de gietende regen. Maar de dag erna genoten van de prachtige trip met een sta-liftje (nooit gedacht dat dit nog mag!) naar de Marmolada gletsjer, die er vlak boven ligt. Super mooie dag gehad met daarna een rustige avond en nacht aan het meer. Alles wat je wil van een gratis plaats.
Mooi om de Citta Alta op loopafstand (via steile trap) te bezoeken. Maar wij vonden het alles behalve een gezellige plaats. Het ligt in een betonnen kom zodat het minste geluid wordt weerkaatst. Bij ons was dat onder andere een groep van de werken op straat die heel de nacht draait, elke auto, vrachtwagen en luide scooter die voorbij raast, en Franse buren met hun Franse muziek. Goed voor 1 keer.
De vriendelijke ontvangst +5, de weg er naartoe -8, het uitzicht +4, elektriciteit incl +2, douches +3, humor van de gastheer +3, behulpzaamheid +3, en omdat ik al aan 12/10 zit trek ik 2 punten af omdat de weg terug naar beneden bidden is dat je geen andere camper tegenkomt! Maar toch komen wij zeker terug. Prachtmensen op een prachtlocatie.
Is gewoon een grote parking. Ideaal als je geen service nodig hebt en rustig gratis wil staan. Ik postte hier net de eerste 2 foto's. 5 augustus 2019.
Geen service, maar wel mooie stop als laatste slaapplaats in Portugal voor we de grote tocht naar huis aanvatten. Mooi omwald middeleeuws dorpje, zoals Obidos, maar dan met slechts een enkele toerist. Ook wij werden meegenomen door een lieve vrouw om zelfgemaakte productjes van haar 'illegale' winkeltje te kopen. Hebben voor 60 € gekocht, de porto, ginga en kaas zijn te lekker om het niet te doen.
Prachtige campingplaats en alles gratis en proper. 10 mooie grote plaatsen die allemaal bezet waren. Mooi dorpje en fantastische zwemvijvers. Dus normaal zou ik een 9 geven. MAAR het is augustus en het plein zit vol Franse immigranten, die op vakantie naar hun oorsprongland komen. Bekakt Frans spreken, de hele boel terroriseren. Zatte feestjes met luide live muziek in het café tot 4u 's morgens!
Wij waren hier 21 juli. Het was hier duidelijk feest. Heel de dag klonk er heel harde hoempapa muziek door de luidsprekers over heel het dorp. en 's avonds was er hoempapa live muziek. Dus rustig was het hier niet. Ook niet door de dag (zomerseizoen) wanneer er heel veel dagjestoeristen op en af rijden. Best wel een heel mooie locatie, dat zeker.
Staan hier nu met gratis wifi van Buondi koffie. Prachtlocatie. Vechten voor plaatsje. Best tegen 19u komen als de strandgangers weggaan. Prachtige baai waar je beter kunt zwemmen dan in de open zee. Heel goed restaurant vlak ernaast. Jammer genoeg geen service, dan bleven we langer dan 3 dagen.
Moest er elektriciteit zijn was het een 10. Proficiat aan Lennik om zo een mooie plaats speciaal voor campers te voorzien. Een voorbeeld hoe het wel kan voor alle andere gemeentes. Water tanken en alles legen werkte perfect en gratis!
Ik vind 7 euro aan de dure kant voor een parkeerplaats, maar dat betaalt iedereen, ook de auto's. Maar wij kunnen wel blijven overnachten voor dezelfde prijs. Buiten wat dierengeluiden hoor je niets 's nachts. Wel blokken nodig. Het park zelf is ook duur, maar wel het mooiste dat we ooit zagen. Waanzinnig hoe alles tot in het detail is afgewerkt. Aanrader!
Geweldige plaats om te overnachten en om een wandeling naar de scheepsliften te maken. Fietsen kan je hier ook kilometers lang langs het water. Vuilbakken zaten propvol dus hebben we ons afval maar meegenomen. Dus jammer genoeg geen enkele voorziening.
Eigenlijk mag je gewoon bovenaan de parking parkeren zonder service dus is dit niet echt een CP. Uitzicht is mooi. Je kan zelfs de Vogezen en het Zwarte Woud zien liggen vanaf hier. Eten valt wat tegen. Wijn daarentegen waanzinnig lekker. Op zondag is het zeer druk in deze megazaak omdat alle plaatselijke families er komen eten van smiddags tot 's avonds.
Sitecode: 2048
Mooi uizicht. Dat zeker. In het dorp is er verder niets. Gps coördinatoren foutief. Je moet verder rijden tot achter het gemeentehuis.
Dit is niet de juiste locatie. Je moet de pijltjes Intermarché volgen want de zeer goede CP bevindt zich op de parking van die supermarkt.
We zagen er zo naar uit om hier te overnachten. Maar als er dorpsactiviteiten zijn is het ook op deze grond. Zoals de eerste week van augustus vergeet je het maar. We zijn moeten doorrijden. Gestaan op de parking vd intermarché van Darney. Een echte aanrader, 4 speciale plaatsen met service. Zeer vriendelijke eigenaar.
Dit heeft niets te maken met een CP. Er zijn geen plaatsen voorzien. Dit zijn parkeerplaatsen voor auto's van de sportclubs die behoorlijk vollopen 's avonds. Ook de plaats waar de jongeren hun brommertjes komen testen. Geen aanrader dus.
Heel mooie plek. Altijd geweldig als een dorp dit voorziet. Goede voorzieningen al werkt de electra niet. Er zit bijna geen spanning op. Jammer anders een 10. And no the bells still don't sync!
Dat zijn de plaatsjes waar wij het voor doen. Moest er nog service zijn dan was het een 10. Maar wakker worden met zo een mooi zicht maakt je dag goed. Dan voel je je zo vrij als een vogel en dat is toch waar het reizen met een camper om draait. We stonden alleen maar dat is niet erg natuurlijk. Op deze hoogte kom je geen hangjongeren tegen hoor! Een plaatsje om te genieten dus.
Superplaats welke dit dorp voor campers heeft voorzien. Dorp zelf stelt niks voor. De natuurliefhebber kan hier wel eindeloos wandelen (en verloren lopen zoals wij). Wifi werkt niet. De CP is naast het plaatselijke 'containerpark' maar ook naast een voetbal veld en een zeer goede speeltuin voor onze zoon van 7. Betere plaats dan menig dure camping en dit allemaal gratis. Echte aanrader!
Sitecode: 19161
Gewoon een mega grote parking voor het skiseizoen. Geen voorzieningen. In april is het hier verlaten. Dus ook geen minigolf of rodelbaan open. Misschien leukere plaats in de zomer.
Zeer mooie en rustige plaats. Dichtbij mooie abdij en het kleine dorpje Murbach. Prachtige wandelingen kan je hier maken in deze omgeving van de hoogste berg van de Vogezen, Le Grand Ballon. De voorzieningen waren allemaal gratis toen wij hier waren. Dus dank je wel Murbach voor de fantastische CP.
Sitecode: 2023
We waren met ons drie 45€ kwijt voor 2 nachten. Speciale plaatsen voor campers dat wel. Een beetje te duur voor een kleine camping waar geen speelgelegenheden zijn voor onze zoon van 7 jaar. Vrij saaie camping. Wel rustig en zeer proper. Loopafstand van zeer mooi dorp maar wel ver om 's morgens brood te gaan halen want in het laagseizoen was er geen brood te krijgen!? De prijs mocht dus wat lager!
Grote stoffige plaats met diepe putten. Water werkt niet. En moest het werken zou je de ingang moeten blokkeren om te kunnen tanken. Vlak naast zeer lawaaierige skaterampen. Wij zijn doorgereden naar de camping. Dan maar betalen want dit was voor ons geen aangenaam gevoel. Het is wel vlak bij het centrum van een wel heel aangenaam mooi dorp.
Mooie omgeving, prachtig zicht vanaf deze plek. Maar het betreft hier een schuine parkeerplaats die langs de weg ligt. Goed voor een nacht tijdens een doortocht in de Vogezen.
Prachtige plaats. Parkeren is gratis en voorzieningen kosten allemaal 1€/stuk. Maar zijn allemaal tip top in orde. In Café-hotel Zür Quelle spreken ze Nederlands en kun je zelfs gaan ontbijten voor 7€, samen aan het buffet met de hotelgasten. Mooie (stevige) wandeling gemaakt naar Meerfeld en terug.
Speciale plek. Dochter was zeer vriendelijk maar vader de eigenaar was een rare vent. Stonden er alleen begin augustus en hij zei dat onze plek gereserveerd was!? Net die ene plek die bezet was door ons! En we moesten weg. Douchen werkte met euromunten maar het water was veel te heet. Lange wandeling naar het strand maar wel een heel mooi strand! Restaurant in't dorp is zeer lekker en goedkoop!
Wij hadden ook de indruk dat de droom voorbij was. Geen goeie sfeer. Slechte wifi verbinding; En dan nog enkel bij de bar die ze nog tegen hun zin openhouden. Slechts 1 douche op de camping en weinig sanitair en dus lange wachtrij wanneer de camping volzet is zoals bij ons eind juli. Zeer steile ingang. Dineren kan in't plaatselijk restaurant beneden. Vis of vlees, maar was beiden niet te eten.
Dit is een CP zoals je wil dat het altijd was. Eigenlijk een camping speciaal voor campers met alles erop en eraan. Maar niet aan de prijs van een camping. De Vlaming Ronnie is een aangename topkerel en zorgt voor alles wat je wil. Zwembad doet hij open wanneer je wil, douches zijn zoals thuis. Wc's ook. Obidos op fietsafstand, met af en toe en kuitenbijter. Maar zeker de moeite om te doen. TOP!
Pal aan het strand, gratis, met gratis service! Heel veel plaats. Wij zijn fan! Een paar cafés in het dorp en een erg lekker en goedkoop restaurant op 300m met zeer vriendelijke en behulpzamer uitbaters. Stonden hier midden juli. Wel waren er veel Portugese campers die hier een voor lange tijd kampeerden hadden we de indruk, maar dat stoorde totaal niet. Plaats genoeg.
Sitecode: 20235
Hier midden juli 5 dagen gestaan. Prachtige camping. Een maand in Portugal rondgetrokken en deze camping was de beste van onze reis. Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaars. Sanitair en douches superclean. Prachtig zwembad met bronwater recht van de Serra da Estrella. Mooie streek. Ideaal voor doorreis, maar je wil hier gegarandeerd langer verblijven. Wij gaan zeker ooit terug!
Te duur en te ver van het centrum voor deze prijs. Alles is voorzien, maar dat mag wel aan campingprijzen. Toch beter naar camping rijden want hier is het niet zo gezellig.
Sitecode: 1951
Mooie plaats. Chapeau voor het dorp! Niet makkelijk te vinden. Toch heel druk in de zomer. Zeer mooie omgeving.
Zijn hier gaan staan begin juli na bezoek Lourdes. Eigenlijk wilden we in Pierrefitte het dorpje ernaast gaan staan maar deze was compleet vol. Hier sta je ook goed en rustig op de parking. Heb de 1ste foto hier geplaatst met zicht vanaf onze camper. Zeer mooie streek trouwens. 's morgens wandelingetje naar't dorp gedaan. Hier bakker en vele andere winkels. Geen service maar dit kan in Pierrefitte
Sitecode: 19060
Perfecte parking om Lourdes te bezoeken. Enkel parkeerplaats maar daar zijn we al heel blij mee. Het is tenslotte gratis en meer heb je niet nodig in een stad als deze. Slapen kan je ergens anders in de omgeving vrij gemakkelijk. Geen echte CP dat is waar maar chapeau aan Lourdes om een gratis parking te voorzien dicht bij het centrum.
Begin juli 2015 geweest toen het heel warm was. Eigenlijk vinden wij dit een goeie en rustige camping. Niet duur, sanitair dik in orde. Perfect om Chartres te bezoeken. Mooie wandeling naast de rivier richting stad. Ook mogelijk via de rivier als je een klein bootje bij hebt. Zeker meer waard dan zijn score die de camping op deze site haalt.
Beetje troosteloze plaats. Lozen toiletcassette is zeer goor. Haast niet kunnen doen wegens kokhalzen. Dorpje is rustig. Beetje verder ligt mooi park. Veel muggen door stilstaand water in het park. Gebruikt op doorreis naar Galicia, en daarvoor wel prima. Gratis water is uiteraard ook pluspunt.
Mooie nieuwe CP. Betalende Eurorelais. Dorp stelt niks voor. Zicht op klooster met wijnbouw is mooi. Zeer nette plek, zeldzaam voor een gratis CP in Spanje. Ideaal als doorreis slaapplaats.
Zeer goeie camping. Ligt in't midden v.d. Via Verde (100km fietsroute gemaakt van oude treinbedding). Top aanrader, maar als je bergafwaarts fiets hou er dan rekening mee dat je dezelfde afstand ook nog bergop moet rijden. De terrascamping is zeer aangenaam vertoeven. Te dicht bij het zwembad kan wel wat te luidruchtig zijn. Eigenaar is een fanatiek Catalaan, heel vriendelijk en behulpzaam. 30€/n
8 sterren voor het gezellig stadje. Maar 1 ster voor de CP. 6 € om te mogen parkeren op een heel grote mix-parking. Zonder enige service. Auto's mogen betalen via de automaat. Campers moeten meer betalen aan het loket waar ze manueel je nummerplaat opschrijven. Wel ideaal als je met de catamaran overzet Cadíz wil bezoeken voor slechts 7 € weg en terug. Want parkeren in Cadiz is niet simpel.
Niet ideaal voor campers. Te slechte toegangsweg, te kleine plaatsen. We hebben graag een rustige camping maar hier is het wel akelig stil. Niemand durfde hier te bewegen. Hebben blijkbaar veel vaste klanten die speciaal voor deze camping komen. Niet ons ding.
Dit is'n plaats v.d.Islamitische vereniging. Speciaal ingericht voor Marokkanen op weg & terug van Marokko. Maar dit is een voorbeeld voor iedereen. Ze zorgen tenminste voor hun mensen. In Spanje is er immers nergens een degelijke serviceplaats. Wij waren trouwens ook zeer welkom. We werden uitgenodigd naar de serviceplaats voor campers en alles was GRATIS. Misschien wel de beste CP in Spanje!
Inderdaad prachtige camperplaats. Met alles wat je nodig hebt. Voor 11 euro nu. MAAR het is nu augustus en overvol. Mega druk en roepende kinderen tot laat. Constant draaiende diesels die af en aan rijden of nog proberen tevergeefs een plaats te vinden. Superplaats buiten het topseizoen dus.
Een voorbeeld van een plaats. Sta hier nu. Alles wat je nodig hebt. De jonge baas van de bar is heel vriendelijk en helpt je graag. wifi en airco werkt goed in de bar. Treinverbinding naar porto en met de boot terugkomen is een dikke aanrader. Net gedaan en nog steeds onder de indruk. Top locatie!
Geweldig dat er dorpen zijn die zo een prachtige plaats voor campers voorzien. Mocht er elektriciteit zijn was het een 10. Zeer lekker restaurant dichtbij. Ook supermarkt, zwemvijver, ... Stond wel vol zelfs in de paasvakantie. Zie dat je de neus van de camper in de richting zet zoals aangegeven op het bord aan de inkom (: Wij moesten draaien :)
Sitecode: 20263
Dit was vroeger een biocamping, maar nu verkocht aan een keten die het hele park vol bungalows aan't zetten is. Paasvakantie hier 2 nachten gestaan op plaats die eigenlijk te klein en moeilijk bereikbaar is. Camions reden op en af, ze waren overal aan't bijbouwen. De autostrade raast er ook verschrikkelijk hard naast. Je kan niet rustig buiten zitten. Wegblijven hier, zeker met de camper!
Goed om Avignon te bezoeken en 1 keer te slapen. Vrij duur, maar betaalautomaat werkte niet. Dus moesten we bellen om te kunnen betalen voor duur water. Man was vriendelijk en snel aanwezig. Ook jeton van 2,5 € gekocht voor elektriciteit maar die werkte niet. Toen we weer moesten bellen om te betalen om buiten te geraken hebben we wel onze 2,5 € teruggekregen. Was lastig allemaal. Ook veel lawaai.
Zit nu momenteel met heel dure wifi (9€ voor 3u)op deze camping. Heel rustig nu tijdens de paasvakantie. Staan op een verhoogde plek zodat we nog net de zee kunnen zien. Oase in een drukke buurt. Pal aan zee is waanzinnig goed uiteraard maar de bar op 't strand is nog niet open. Restaurant boven is zeer goed. Echt een aanrader aan de Cote d'Azur