@Dims
wat een leuke camping. Werkelijk prachtig uitzicht. Heel bijzonder. Vriendelijke receptie, Engels sprekend. schoon sanitair. Voor op doorreis zeker een grote aanrader.
Heerlijke camping. Vriendelijke mensen. Na het vaste gedeelte is er een groot grasveld waar je een plekje mag uitkiezen. Mooi uitzicht op het water. Zwembad, brood en schoon sanitair. We gingen voor één nacht, het werden er twee.
Prima verzorgde camping. Leuk voor één nacht. Vriendelijk personeel.
Sitecode: 19379
Een wat naargeestige verouderde camping. Heel vriendelijk personeel aan de receptie en ook in het mini kampwinkeltje en bar. Engelssprekend. Maar hele kleine plekjes. Het sanitair is verouderd maar wel functioneel en schoon! Veel surfers, er wordt niet gegroet tussen de bezoekers. Gereserveerd van dinsdag tot dinsdag maar zaterdag al vertrokken. Geen refund/creditering. Er zullen vast mensen met plezier komen maar het was niet onze camping.
Heerlijke rustige camping. Vriendelijk personeel. Brood verkrijgbaar. Douches zijn matig, toilet zonder papier maar we schoon. Lekker aan een meertje. Leuk voor één of een paar dagen. Je mag zelf een plek uitzoeken. Ruimte zat.
wat een leuke camping voor 1 of 2 nachten. aan de rivier. simpel maar schoon sanitair. vriendelijke receptie. we betaalden 25 juni €14,50 voor camper met twee volwassenen inclusief elektriciteit en een hond. heel gemoedelijk. met in het dorpje, wat binnen 3 minuten aan te lopen is, zelfs een automaat bij de bakker voor verse baguettes. ons goed bevallen.
mooie camping. geweldig uitzicht maar dat deed de naam al vermoeden. kleine plekken en zeer zeer schuin. prima voor 1 of 2 nachten. sanitair is prima. receptie vriendelijk. ons goed bevallen.
geweldig. op een open veldje. zet hem maar neer en bel even het 06 nummer van de eigenaar. geweldig! prima sanitair. en de sfeer! zo gemoedelijk. mede dankzij de zeer vriendelijke en makkelijke eigenaar. echt een aanrader.
wat een verschrikkelijke camping. typisch Nederlandse opstelling tegenover elkaar op een veld. allemaal naar elkaar kijken. muntjes om te douchen en op zondag mag je niet aankomen of vertrekken. echt niet meer van deze tijd. tot overmaat van ramp gaat er nog iemand uitgebreid op zijn gitaar spelen en zingen, wat we allemaal moeten horen. we hebben ons nachtje niet eens afgemaakt en zijn dezelfde avond nog vertrokken. dan maar liever thuis.
misschien een mooie camping. maar vandaag om 13:30 uur al ‘complet’ voor campers. helaas.
keurige camping aan het water. wel een smal steil weggetje er naar toe. we hadden daar een enorme hagelbui met hagelstenen zo groot als pruimen. toen het over was kwam de campingeigenaar bij iedereen langs om te informeren of alles goed was én of electriciteit het nog deed. super aardig dus. vanwege het weer bij één nachtje gebleven. Broodservice aanwezig. schoon en fris sanitair met een muziekje van een franse radiozender.
ontzettend sympathieke uitbaters. op het oog een rustige camping. we hadden pech dat er een enorm grote camper naast ons kwam staan die bevriend waren met chalethuurders. veel lawaai. ze hadden ook een herdershond en die aan de achterkant(bij ons dus) ‘s-nachts aan het wiel gebonden. gevolg: hond besnuffelde onze was. toen wij reageerden begon deze waanzinnig te blaffen. Het was ook nog eens 41 graden. kortom: geen match. lag niet aan de camping.
Zeer nette en schone camping. Goed onderhouden en heel rustig. Aardige eigenaars, je wordt nog met de fiets voorgereden naar mogelijkheden qua plekken met elektriciteit. Ruime plaatsen. Prima sanitair. Broodservice bij de receptie. Zeer dichtbij strandje. We kwamen voor één nacht, het zijn er twee geworden. Lekker relax. Barfleur zelf viel ons erg tegen. Niet veel te doen daar op een paar restaurants na. Weinig sfeer. Ook weinig fietsroutes.
Fijne rustige camping. Mooie plaatsen met veel privacy als je dat wilt. Zeker niet duur. Helaas geen brood-service maar ach het dorpje is op 5 minuten lopen en daar zit een bakkertje. Alles ademt daar D-Day. Ook niet zo gek als je weet dat Sainte-Mère-Église als eerste dorp in Europa door de geallieerden werd bevrijd. Met een legendarische historie door de Amerikaanse parachutist die aan de kerktoren bleef hangen en zo de oorlog overleefd heeft.
Heerlijke rustige camping. Een terrassencamping met geweldig uitzicht. Vriendelijke receptie. Veel klimwerk dus je moet wel redelijk goed ter been zijn. Prima electriciteitsvoorziening. Sanitair ziet er wat verouderd oud maar is functioneel prima. Heerlijke warme douche met fijne douchestraal. We hebben er nog een extra nachtje aan vast geplakt omdat het ons hier goed bevalt én omdat het kan. Aanrader dus.
Sitecode: 20409
Wat een pareltje! Heerlijke camping. Zeer kindvriendelijk met zelfs wat geitjes en kippen. Hele vriendelijke(nederlands sprekende) receptie. Fijn zwembad met ligstoelen. Supermarkt letterlijk naast de deur. Prachtige omgeving met de vele Loire-kastelen. Montrichard is aan te lopen. De rivier de Cher ook. Schoon sanitair, wasmachine, droger. Fijn klimaat. Gewoon een geweldige camping. Ik raad deze een ieder aan.
Wat een teleurstelling, deze camping. Geen zwembassin, de Loire zo goed als uitgedroogd. Er is hier werkelijk niets. We stonden alleen op de camping met in de verte nog 1 andere camper. Iets meer mensen om ons heen vinden we wel zo prettig. Douche, toilet schoon. We betaalden €14,- per nacht voor twee personen inclusief electriciteit. Heel vriendelijk personeel aan de receptie. Kwam nog even langs om te vragen of de electriciteit goed werkte.
Prima camping, direct aan zee. Fijne douches. Schoon sanitair. We stonden prima, we hadden alleen de pech dat er om ons heen lawaaiige Duitsers waren met kleine kinderen die aan één stuk door bleven schreeuwen, huilen en zeuren. echt de hele dag.Nog meer Duitsers die zichzelf nadrukkelijk wilden laten gelden.Daar kan de camping niets aan doen. was gewoon pech voor ons.Je bent toch ook afhankelijk van de gasten. We zijn de volgende dag weggegaan.
Rustige volledige kleine camping. vriendelijk bij receptie. Broodservice. Klein overdekt zwembad en een buiten glijbaan. Schoon sanitair mooi uitzicht op de baai naar Brest. Erg aangenaam. we betaalden op 10 september 2020 €21,70 voor 2 personen met electriciteit zonder ACSI korting.
Heerlijke locatie. 7 a 8 mooie camperplaatsen aan zee. Super uitzicht op groot verschil tussen eb en vloed. Oud sanitair is echt aan onderhoud toe. Wel schoon niet zo aantrekkelijk maar te doen. Niet alle electriciteit paaltjes werken. Even puzzelen welke wel werkt. Goede sfeer, relaxed. Zoek zelf een plaatsje en kom om 18:00 naar de receptie om je verder aan te melden. Echt ideaal voor honden.