@Dims
wat een leuke camping. Werkelijk prachtig uitzicht. Heel bijzonder. Vriendelijke receptie, Engels sprekend. schoon sanitair. Voor op doorreis zeker een grote aanrader.
Heerlijke camping. Vriendelijke mensen. Na het vaste gedeelte is er een groot grasveld waar je een plekje mag uitkiezen. Mooi uitzicht op het water. Zwembad, brood en schoon sanitair. We gingen voor één nacht, het werden er twee.
Prima verzorgde camping. Leuk voor één nacht. Vriendelijk personeel.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 19379
Een wat naargeestige verouderde camping. Heel vriendelijk personeel aan de receptie en ook in het mini kampwinkeltje en bar. Engelssprekend. Maar hele kleine plekjes. Het sanitair is verouderd maar wel functioneel en schoon! Veel surfers, er wordt niet gegroet tussen de bezoekers. Gereserveerd van dinsdag tot dinsdag maar zaterdag al vertrokken. Geen refund/creditering. Er zullen vast mensen met plezier komen maar het was niet onze camping.
Heerlijke rustige camping. Vriendelijk personeel. Brood verkrijgbaar. Douches zijn matig, toilet zonder papier maar we schoon. Lekker aan een meertje. Leuk voor één of een paar dagen. Je mag zelf een plek uitzoeken. Ruimte zat.
2022
wat een leuke camping voor 1 of 2 nachten. aan de rivier. simpel maar schoon sanitair. vriendelijke receptie. we betaalden 25 juni €14,50 voor camper met twee volwassenen inclusief elektriciteit en een hond. heel gemoedelijk. met in het dorpje, wat binnen 3 minuten aan te lopen is, zelfs een automaat bij de bakker voor verse baguettes. ons goed bevallen.
mooie camping. geweldig uitzicht maar dat deed de naam al vermoeden. kleine plekken en zeer zeer schuin. prima voor 1 of 2 nachten. sanitair is prima. receptie vriendelijk. ons goed bevallen.
geweldig. op een open veldje. zet hem maar neer en bel even het 06 nummer van de eigenaar. geweldig! prima sanitair. en de sfeer! zo gemoedelijk. mede dankzij de zeer vriendelijke en makkelijke eigenaar. echt een aanrader.
wat een verschrikkelijke camping. typisch Nederlandse opstelling tegenover elkaar op een veld. allemaal naar elkaar kijken. muntjes om te douchen en op zondag mag je niet aankomen of vertrekken. echt niet meer van deze tijd. tot overmaat van ramp gaat er nog iemand uitgebreid op zijn gitaar spelen en zingen, wat we allemaal moeten horen. we hebben ons nachtje niet eens afgemaakt en zijn dezelfde avond nog vertrokken. dan maar liever thuis.