@DinandvanhetReve
- 2014
Mooie Camping, het ziet er allemaal netjes uit. Sanitair gratis en netjes. Wasmachine gratis gebruik. Zwembad naast de camping gasten mogen gratis zwemmen. Zeker kunnen wij deze camping aanraden. Eind juni T/m 31 augustus 37 euro camper en twee personen.
Camperplaats mooi uitzicht. Moeilijk te bereiken hele smalle weg om er tekomen. Bij drie flessen wijn gemiddeld 15 euro per stuk mag je gratis staan. Douchen 2 euro per persoon. We hadden geen stroom nodig.
Zoals eerder beschreven: vriendelijk, leuke kleinschalige camping. Prijzen zijn in juli 2026: € 39 euro.
juli 2026. leuke kleine camping. vriendelijk ontvangst. zicht op zee vanuit je camper, caravan of tent. heerlijke zwemmen.
juni 2026. Nette camping, mooie staanplaatsen en sanitair gebouw. Zicht op zee en vriendelijke eigenaar !

30 juni 2026. Deze plek willen wij iedereen aanbevelen. Deze mensen zijn erg vriendelijk en willen iedereen naar het zin maken. Ze brengen voor 10 euro naar Mostar en halen je ook weer op. Ze verkopen allerlei drankjes en een lekkere eigen gemaakte witte wijn. ook nog een heerlijk zwembad .Top locatie😃
28 juni 2026 Mooie locatie voor 6 campers. strand en zee op 500 meter van de locatie. vriendelijk ontvangst.
juni 2026. Heel eenvouwdig camperplaats grasveld waar je een plek kunt zoeken. douche wc aanwezig, keuken met koelkast. Voor doorreis prima.
22-06-2026 Camping prima aan een baai met strandje. Electra kost €7 extra maar is gratis met ACSI.
Sitecode: 196070
20 juni 2026 voor de stad te bezoeken hebben wij 1 nacht bij het trein/ metro station op een beveiligd parkeerplaats gestaan. goed geslapen.
18 juni 2026 In een woord prachtige camping tussen de bomen. Vriendelijk ontvangst , keurig sanitair, strand met ligstoelen( betaald) dikke 10.
Sitecode: 19228
14 juni 2026. 3 nachten op deze mooie camping. vriendelijk, netjes , eten bij het restaurant was lekker, goed(koop) Tietsje en Dinand.
juni 2026. leuke caming wij hadden het geluk en stonden met de camper voor de zee ruime plek. sanitair werkt goed maar verouderd. chemiche toilet legen bij de dames toilet binnen. grijswater konden we niet vinden, en schoonwater deze slangen liggen oo de grond.
We zijn ruim een maand in Griekenland en deze camping is tot nu toe de duurste en tegelijk de slechtste die we hebben getroffen.
Juni 2026. vriendelijke mensen. Prima camping alles is er. wc, douche netjes. wasmachine met munten betalen,keuken met 2x2 kookplaatjes mimi markt zwembad en aan zee. prijs kwaliteit goed. camper facelitair aanwezig. Tietsje en Dinand
18 mei 2026. camping bij de stad Olympia 3 minuten wandel je naar beneden. in verhouding dure camping maar ze kunnen er ervior vragen. verwacht geen luxe. Dinand en Tietsje
Sitecode: 19289
prima camping. alle voorzieningen. wassen en drogen muntje halen bij recptie of winkel. winkel ,zwembad. douche ,toiletten en camper caravan plaatsen mooi en schoon. Dinand en Tietsje 15 mei 2026
Eenvoudige camperplaats zonder voorzieningen. Pals is een mooie historische middeleeuws stadje. Een paar kilometer verder is Begur zeker ook een bezoek waard.

Camperplaats op mix-parking niet meer toegestaan. Ook op het verlaagde stuk achter de mix-parking is verboden. De politie komt langs om je weg te sturen of als je blijft staan bekeuren. Binnen de gemeente grenzen is een geheel camperverbod. De officiële camperplaats is een stukje verder op de volgende locatie: 41.66781 2.78157. Dit is wel een modderig veld bij regen.
Draden gespannen op 3,2m hoogte. Hierdoor beperkte mogelijkheid om TV via de schotel te kijken.
Ruime camperplaats. Sanitair eenvoudig. Dicht bij strand. Let op: WATER UIT KRAAN NIET GESCHIKT OM TE DRINKEN.
Bij aankomst op 13-4-2024 blijkt de camping niet meer in gebruik te zijn. Voorkom een rit door een kasseienstraat door een alternatieve camping of camperplaats te zoeken.
Veilige plaats om Lissabon te bezoeken. De waterkraan is niet geschikt voor vullen watertank maar alleen voor spoelen toilet cassette. Om Lissabon te bezoeken loop dan de poort uit, linksaf na 500m het treinstation Corroios en neem de trein naar Sete Rios. Stap nu over op de metro Jardin Zoologica en neem de groen lijn naar Baixa-Chiado en je staat midden in het centrum.

Een mooie CP in het dorp. Alle voorzieningen voor de camper aanwezig inclusief electra. Alles gratis. Mooie service. Of het gratis blijft is maar de vraag.
Elk jaar staan we wel een keer op deze camperplaats. Altijd leuke ontvangst door Bert en Monique. Heerlijk rustige omgeving. Mooie fietsroutes in de omgeving. Zwemvijver de Kotermeerstal dichtbij.
Nieuwe locatie, volg vanaf de rotonde het bord camper-service.

Over de mixparking is al genoeg gezegd. We hadden wel een slechte ervaring met het autotreintje naar de botanische tuinen. Specifiek gevraagd of deze naar de tuinen ging. Dat deed hij ook maar de tuinen waren gesloten. Na 20 minuten weer terug bij de halte. Iedereen in de trein voelde zich bedonderd.

Vriendelijke ontvangst op deze CP. Plaats is net een week open. Alle voorzieningen aanwezig en te gebruiken, maar nog niet helemaal af. Terrein afgesloten met hek. 24uurs bewaking aanwezig. Wij hebben €21,- betaald voor 2 personen inclusief electra. Met de fiets is het 3,5km tot in het centrum van Murcia.
Op deze locatie aangekomen. Bij de ingang staat dat dit een camperplaats is. Echter het is een veld waar je kunt staan zonder enige voorzieningen. Dit valt niet te rijmen met andere recensies. Kloppen de coördinaten wel? Wij zijn doorgereden naar 104614.

Het is nu een bouwterrein. Parkeervakken voor personenauto's. Er staat een bord verboden te parkeren. Wij zijn doorgereden.
Hier op een zaterdagavond gestaan. tot laat in de nacht harde muziek van jongeren die met een aantal auto's bij elkaar staan.
LET OP!!!! Deze camping ligt in een Low Emission Zone. Ruim van te voren aanvragen. Boete 1200 euro per flitskast.

Top Top Top, dit is hoe een camperplaats moet zijn. Alle voorzieningen oké. vriendelijke ontvangst. Je kunt komen en gaan wanneer je wil. Andere CP's beginnen op campings te lijken waar je voor 11:00 weg moet zijn. Mooie fietsomgeving.
Ruime opgezette camping met mooi uitzicht. 1,5 km lopen naar bushalte. koop hier in de bus een dagkaart voor nog geen 5 pond. Je kunt dan de hele dag tussen Torquay en Brixham pendelen.

Ruim opgezette familiecamping met speelmogelijkheden voor kinderen en een zwembad.

Goed verzorgde camping met ruime staanplaatsen. We hebben 19,50 pond betaald en 5 pond extra voor electra.

Prima eenvoudige camping in een park. Met buslijn 3 op korte afstand van de camping ben je in 3 kwartier in hartje Londen. In de bus moet je met je bankpas betalen. Kost 1,7 pond enkele rit. Als je dan op je bankrekening kijkt zie je een reservering van 23,51 euro. Echter het blijkt een open rekening te zijn. De terugreis gaat in dezelfde boeking. De volgende dag is het bedrag aangepast naar 3,93 euro.
op 12 en 13 augustus hier gestaan. Je moet minimaal 2 nachten boeken. Vreemd is wel dat diverse campervelden leeg blijven. Lauw afwaswater. Douche wel warm. In de ochtend broodjesservice in te vullen op een bestel formulier. Op dit formulier wel een 1 volledig tekenen met onderstreepje en schuin dakje anders is het een cancel en dan krijg je niets. Strand met hele dikke keien!
Tijdens Covid19 periode, eten besteld bij Restaurant Zwarte Haan. Bezorgd bij de camper. Heerlijk gegeten!

Als je 1 nacht blijft dan op camperveld staan ipv camping. Gebruik sanitair op camping. Gratis WIFI. Kosten voor 1 nacht €15
Camping mooi gelegen aan Wolfgangsee. Bestaat uit twee delen. Op beide delen een nieuw sanitair gebouw en zeer schoon. Het gedeelte aan het meer heeft een prachtig uitzicht met strand. Vriendelijke receptie met campingwinkel. In winkel pizza te bestellen. TV- en speelruimte voor de kinderen. In sanitair gebouw 3 wasmachines en 2 drogers aanwezig.
Camping met basisvoorziening. Strandbad aan overkant weg en apart betalen. Plaatsen erg klein en dicht bij elkaar. We moesten €46 betalen voor camper en 2 personen. Voor dit geld is er wel beter te vinden.
13-04-2019 hier gestaan. Voor bezoek Almelo prima locatie. Echter stoomzuil door vandalen gesloopt. Je staat hier momenteel zonder enige voorziening.
Vriendelijke ontvangst door Akkelien. Campeervelden met stroomzuilen, geen camperstekker maar stekkers die je thuis gebruikt. Sanitair schoon maar gedateerd. Geen sanistation aanwezig (geen vuilwater/toilet en geen water tanken). Alles doet een beetje rommelig aan maar prima voor een nacht. Zomers kan het vol staan met tenten.
Camping waar het rustig is. Strand op 300m. Grote plaatsen. Juni 2018 met ACSI, 2 personen All In voor 17 euro
Mooie camperplaats voorzien van alle voorzieningen. Verharde plaatsen op een ruim grasveld. Vriendelijke ontvangst met een krentebol gevuld met pudding van de bakker. In het infohokje stond ook nog een lokaal drankje klaar. We hebben hier een prima weekend gehad en mooie fietstochten gemaakt in het Twentse landschap.
Veel beter dan de oude locatie bij de Welkoop. Plaatsen zijn wel erg smal. Verder geen voorzieningen op elektra na. Aanmelden camperplaats en elektra via app of telefoon. Op de app eerst de plaats aanzetten en daarna de elektra. Niet vergeten bij vertrek weer af te melden.
Op eerste paasdag 2017 hier geweest. Er stond geen camper. Verder grote parkeerplaats. We zijn doorgereden.
Aanmelden via automaat kost veel tijd (zeker voor buitenlanders). Hierdoor vaak rij voor de automaat. Van tevoren een plaats uitzoeken en daarna naar de automaat. Als er minder dan €5 op de kaart staat dan krijg je deze niet terug. Tip: eerst opwaarderen boven de €5. Sanitaire voorzieningen absoluut onvoldoende voor 99 plaatsen.
Prima locatie in de natuur. We hebben 17 pond betaald en dit is inclusief elektra, douche en wifi.
Naastgelegen thermen is zeer luxe, gebruik inclusief sauna en buitenbad met tuin.
Prima locatie om Graz te bezoeken. Deze locatie is in Maart 2015 geopend.Toiletgebouw is nieuw, alleen jammer dat de douchecabine van plastic ie en afgesloten met een douchegordijn. Naast de camperplaats is een groot natuurbad met een afgescheiden FKK gedeelte.