@DinantHulsman
- 2013
Plaatsen en voorzieningen zijn OK. maar…. peperduur, wij betaalden vandaag voor 2 personen, camper, 2 nachten inclusief toegang tot waterpark schrikken geblazen: € 164,00 Dit is echt teveel.
Een ‘nostalgische’ camping met redelijk veel vaste gasten en huuraccommodaties. De toeristische, niet afgebakende, kampeerplaatsen liggen op een vrijwel open veld, centraal op het terrein bij het sanitairgebouw. Het sanitair is redelijk, douchen met muntjes.

ter aanvulling op het busvervoer: als de stempelautomaat niet werkt, schrijf dan de instaptijd en datum op de ticket, liefst onder toeziend oog van de buschauffeur.
Sitecode: 20303
Rustig gelegen camping ca. 1,5 km van strand. Het prachtige sanitair is in 2024 geheel vernieuwd. De leiding doet goed haar best de gasten het naar de zin te maken, en dat lukt ze prima. Een aangename plek.

Camping met slechts 10 staanplaatsen, alle met privésanitair in gebouw. Het terrein lijkt met meerdere paviljoens en vijvers, bloemperken, slingerende paadjes en veel bomen op een park. Er is een gezellige lounge met houtkachel. Broodjesservice. Eigenaresse is super gastvrouw.
Hoewel de camping er geen invloed op heeft: de weg naar deze camping is, zelfs voor Hongaarse begrippen, slecht... Camping heeft mooie staanplaatsen, matig sanitair. De eigenaar kan niet begrijpen dat je de douche en wastafel nat achterlaat...
Camperplaats mét voorzieningen. Toegankelijk tijdens openingstijden bedrijf, buiten deze tijden kan men gebruik maken van de parkeerplaats voor de slagboom. Verder prima plek.
Ongastvrije eigenaar, kwamen om 11:45 uur aan, en moesten wachten tot 15:00 uur, omdat de campingregels voorschrijven dat de aankomst vanaf 15:00 uur plaatsvindt. Eigenaar zegt dat hij het vriendelijk heeft uitgelegd, maar begrijpt blijkbaar niet dat het wel heel ongastvrij is de gasten ruim 3 uur te laten wachten. Wij zijn vertrokken, hier willen wij ons geld niet besteden.
Inderdaad mooie plaats. Openbaar toilet sluit om 19:00 uur.
Verbleven hier één nacht in juli 2015. Prima plek, rustig gelegen, de zes plaatsen zijn speels, bijna stervormig aangelegd, camper staat op verharde ondergrond, kamperen op gras. Per twee plaatsen is er een verlichtingspunt met twee stroomaansluitingen.
Onverzorgde parkeerplaats met dominant aanwezige glascontainers. Aan een kant verkeer hoorbaar, aan andere kant trein.