@DinekeSiersema
5 minuten van de snelweg, A10. Heerlijk rustig gestaan en geslapen. Prima plek op reis terug naar Nederland. Wij kwamen om 17:00 uur aan. Vier plaatsen waarvan drie reizigers en er één bezet was door een langparkeerder?
Nummer bellen en entree wordt via een whatsapp met toegangscode soepel geregeld. We hebben hier een hele rustige nacht doorgebracht. We stonden alleen, dus ruimte genoeg:) Voor het verlaten weer gebeld en cash €10,00 (zonder stroom) afgerekend met Fernando. We kregen ook nog wat tips om in de omgeving te bezoeken.
De camperplaats is gesloten. Aan de zuil werkt niet en er staat een mededeling dat je kan bellen voor hulp. Voicemail (Alleen Frans). Wij zijn naar Aire Municipale Briare gegaan. geen stroom maar zeker een prima plek.
Heerlijk rustige plek in een mooie omgeving. De bakker vlakbij voor brood maar ook voor ‘ontbijt’ of ‘lunch’.
Wij hebben van 9 tot 18 januari hier met heel veel plezier genoten van alles wat deze camperplaats en hún eigenaren te bieden hebben. De rust, en niet in de laatste plaats de heerlijke maaltijden door Mimi bereid.
Prima ‘basic’ camperplaats voor overnachten op doorreis. Douche met heet water. Vriendelijke ontvangst en ook nog uitgezwaaid. Eten in het chauffeurs restaurant zou ik zeker doen. Niet duur en topkwaliteit. Kortom, doen
Meer dan prima plek voor een overnachting op doorreis. en een hele goede tip van Camper-Juul-en-Petra (september 2024).Wij hebben de dag voor aankomst de QR-code (zie foto’s) gescand, app gedownload, account aangemaakt, plaats gereserveerd en met cc-card betaald. Bij aankomst voor de slagboom in de app klikken op ‘binnen gaan’ en de slagboom gaat open. via de app ook weer definitief verlaten of straks terugkomen. Ook ik ben 70+. Makkie.
Dit is een prima locatie voor een overnachting op doorreis. Heerlijk stil.
Op doorreis naar Spanje hebben wij hier een nacht gestaan. Niet op een van de twee camperplekken maar op een plek in een hoek. Heerlijk rustig. Aanrader.
Wij hebben hier een heerlijke rustige nacht doorgebracht. Kosten 2 personen en een camper €15,60. (Stroom kost €5,25 maar dat hadden wij niet nodig).
Henny 59, dat verbodsbord is op een andere plek genomen. Wij hebben in januari ‘23 bij Pingo Doce gestaan. Verreweg de beste plek om Laos te bezoeken.
We hebben hier vannacht gestaan. Bij aankomst, als je nog geen pasje hebt, eenvoudig registreren op de terminal. Als je alles goed ingevuld hebt en betaald (€5,00+€11,70 inclusief stroom) ik deed dat contactloos, komt je pasje uit de terminal. Je opent de slagboom ermee bij in- en uitrijden. Kies je plek en stop de stekker er in.
Wij hebben hier eind februari 3 nachten gestaan. Echt een aanrader. De eigenaren zijn heel aardig en runnen deze camperplaats met liefde, dat zie je in alles terug. Het is heel rustig, ook de omgeving, super schoon en erg goed onderhouden en heerlijk warme douches. Er is een klein supermarktje in het dorp, 5 minuten lopen. Kortom, we komen hier zeker terug als we in de buurt zijn.
wij hebben 4dagen genoten van de gastvrijheid van Angela en James. De verleiding was groot om langer te blijven bij deze oase van rust en de culinaire hoogstandjes. Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker terug. Bedankt Angela en James
De camperplaats is een heel groot terrein voor met name vrachtwagens, dat dag en nacht bewaakt wordt. De (genummerde) camperplaatsen zijn vlak bij de ingang. We hebben hier één nacht gestaan om Valencia te bezoeken. We hadden een fietstour geboekt en wilden dat op eigen fietsen doen. Van hieruit is het een ruim kwartier fietsen naar het centrum van Valencia. Goed te doen dus. Een aanrader als je Valencia wilt bezoeken.