@DinekeSiersema
- Rapido 765F
- 2005
5 minuten van de snelweg, A10. Heerlijk rustig gestaan en geslapen. Prima plek op reis terug naar Nederland. Wij kwamen om 17:00 uur aan. Vier plaatsen waarvan drie reizigers en er één bezet was door een langparkeerder?
Nummer bellen en entree wordt via een whatsapp met toegangscode soepel geregeld. We hebben hier een hele rustige nacht doorgebracht. We stonden alleen, dus ruimte genoeg:) Voor het verlaten weer gebeld en cash €10,00 (zonder stroom) afgerekend met Fernando. We kregen ook nog wat tips om in de omgeving te bezoeken.
De camperplaats is gesloten. Aan de zuil werkt niet en er staat een mededeling dat je kan bellen voor hulp. Voicemail (Alleen Frans). Wij zijn naar Aire Municipale Briare gegaan. geen stroom maar zeker een prima plek.
Heerlijk rustige plek in een mooie omgeving. De bakker vlakbij voor brood maar ook voor ‘ontbijt’ of ‘lunch’.
Wij hebben van 9 tot 18 januari hier met heel veel plezier genoten van alles wat deze camperplaats en hún eigenaren te bieden hebben. De rust, en niet in de laatste plaats de heerlijke maaltijden door Mimi bereid.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima ‘basic’ camperplaats voor overnachten op doorreis. Douche met heet water. Vriendelijke ontvangst en ook nog uitgezwaaid. Eten in het chauffeurs restaurant zou ik zeker doen. Niet duur en topkwaliteit. Kortom, doen
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Meer dan prima plek voor een overnachting op doorreis. en een hele goede tip van Camper-Juul-en-Petra (september 2024).Wij hebben de dag voor aankomst de QR-code (zie foto’s) gescand, app gedownload, account aangemaakt, plaats gereserveerd en met cc-card betaald. Bij aankomst voor de slagboom in de app klikken op ‘binnen gaan’ en de slagboom gaat open. via de app ook weer definitief verlaten of straks terugkomen. Ook ik ben 70+. Makkie.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Dit is een prima locatie voor een overnachting op doorreis. Heerlijk stil.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Op doorreis naar Spanje hebben wij hier een nacht gestaan. Niet op een van de twee camperplekken maar op een plek in een hoek. Heerlijk rustig. Aanrader.