@Dingeltjes
Je kunt een dag maar 1x beleven.
- 2025
- Benimar Perseo 205
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Deze campingplaats is prima, als je op doorreis bent en een nacht verblijf. Het heeft geen sanitaire voorzieningen, dus een aantal nachten verblijven vraagt om wat creativiteit. Wij geven het drie sterren voor de bezienswaardigheden in de omgeving. Het personeel van de thermen, waar je de sleutel moet halen voor de gereserveerde plaatsen, zijn niet echt vriendelijk. Sleutel heb je overigens helemaal niet nodig (plaats 2).
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een camping met verharde ondergrond in een mooie omgeving. Vanaf de camping veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Camping deel is prima voor elkaar. Het toiletgebouw is wel wat verouderd. De prijs kwaliteit verhouding is wel wat scheef. Voor de prijs die je betaal, zijn de voorzieningen wel wat karig. Wij hebben al op campings gestaan die (veel) goedkoper zijn met mooiere, betere en modernere voorzieningen.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Drie nachten verbleven op deze knusse, gezellige, schone en van alle gemakken voorziene camping. Ruimtes zijn klein, maar daar hebben wij geen problemen mee. Eigenaar spreekt Nederlands, dus dat is wel makkelijk. Op de camping staat een eigen friet-, burger- snitzel- en pizzakar, waar je prima kunt eten. Wij hebben genoten van ons verblijf.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
3 nachten verbleven op deze camping. Wij hebben ons prima vermaakt en op de fiets een aantal mooie locaties bezocht. Voor wat betreft de eigenaar, hebben wij niets anders dan goede ervaringen en was hij erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.