@Dinkelaars

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Mooie rustige camping in een prachtige omgeving. Schoon sanitair en heerlijke douche. Op de fiets is het genieten van de mooie vergezichten. Jelle en Dennis hebben het mooi voor elkaar. s’Morgens broodjesservice. We komen zeker nog een keertje terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 101947

Mooie camping , ruime plekken, prachtig uitzicht en vriendelijk ontvangst. Zowel vader als zoon willen je overal mee helpen. We komen zeker een keer terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie rustige camping met grote plekken en ook nog een klein zwembad, begin juni hebben we er 3 nachten gestaan. Hele aardige beheerders. Goede uitvalsbasis naar Peastum. Wij zijn vanaf de camping er lopend heen gegaan en het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Donderdags is er op het plein bij de camping een grote locale markt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima camping in het voorseizoen, vriendelijk ontvangst bij de receptie. Camping was gewoon open, evenals het restaurant. Plaatsen vlak aan zee en bij helder weer uitzicht op de Stromboli. Sanitair is verouderd maar wel schoon.

Sitecode: 51915

Mooie camping onder de olijfbomen, aardige eigenaar. Hij was blij dat hij nu vergunning had voor een nieuw toiletgebouw. Je kan prachtig naar Monte Sant’Angelo fietsen. Ook verkoopt hij streekproducten en heerlijke wijn.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie rustige camping, enthousiaste en heel aardig echtpaar dat de camping beheert. Ondanks dat sanitair er iets ouder ziet, is er niks mis mee, schoon en lekkere warme douches. We hebben genoten en 5 dagen op de camping gestaan. De bakker in het dorp heeft lekker brood(jes) en heerlijke taart.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie rustige camping, schoon sanitair en hele vriendelijke eigenaren. Mooi uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten, zowel in Brabant als in België en iedere dag komt de bakker langs met verse broodjes.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het was 4 dagen genieten van de omgeving, zowel gewandeld als gefietst. Heerlijk rustig je komt nagenoeg niemand tegen. Lionel kan heel enthousiast over de omgeving vertellen en zeggen wat mooie routes zijn. Ook genoten van de mooie zonsondergang. We komen zeker een keertje terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat hebben jullie er een mooie lokatie van gemaakt. Petje af Jaap en Kim en niet te vergeten Brent. Verder een mooie uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en enthousiasme.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Ondanks dat de app aangeeft, dat de camping is geopend, stonden wij helaas voor een dichte poort en werd aangegeven dat de camping is gesloten. Erg jammer de omgeving zag er nl. prachtig uit.

Prachtige camping met mooie plaatsen. Wij stonden er 3 nachten met 2 campers. Mooi en schoon sanitair. Vanaf de camping kun je zowel mooi fietsen als wandelen. Zeker een aanrader.

Mooie leuke kleine camping met ruime plaatsen. Schoon sanitair en aardige eigenaren. Verder hebben ze een mooie kapschuur waar je ook nog heerlijk kunt zitten. Zeker de moeite waard.

mooie omgeving maar camping is rommelig omdat er geen vaste plekken zijn

Mooie camping, net sanitair, goed advies voor wandelingen en fietsen van de eigenaar. Kortom een heerlijk verblijf. Vova

Mooie camping in prachtige rustige omgeving. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. De weg naar de camping via Ibach is erg smal. De weg via Brunnen is breder. Super aardige mensen.

Prachtige overnachtingsplek met mooi uitzicht, geen faciliteiten, maar wel mooi vertrekpunt voor het maken van wandelingen. Op 20 min. wandelen zit een Kaserei, waar je iets kunt drinken en kleins kunt eten met ook daar prachtig uitzicht. En de weg is prachtig om te rijden.