@DirAti

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wat er mis is gegaan weet ik niet maar deze camping is onderdeel van Camping Paradis. we zijn er gaan staan maar de prijs was €43. maar goed we deden dan maar een nachtje. Het is een nachtmerrie. Drie douches gehad voor een het er deed. Wifi niets! Water tappen ik moest de halve camping over want tappunten zijn er haast niet en geven geen water. Op internet ontdekte ik veel zulke recensies als mijne. u bent gewaarschuwd.

wij komen voor de tweede keer, maar weer een top verblijf gehad , en ja sanitair is keurig gemaakt, heerlijk eitjes gekregen en dubbel dooiers mee voor thuis . tot volgend jaar Claus en Bertina

De eerste review dan maar. Het is een ACSI camping en voldoet aan hun eisen. pas overgenomen door de zoon. Hij is druk met verbeteren en ja er mag best nog wel wat gebeuren. we wilden een dag en staan er nu drie. Genoten van de omgeving op de fiets. Rustige sfeer op de camping. Alles is er. Maar zoals gezegd moet nog wel een en ander gebeuren. ACSI zegt twee sterren. ik geef er drie. Als steuntje in de rug wij komen hier vast vaker.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

voeg me bij de vorige spreker aan , super leuke plek die we zeker nog eens bezoeken.

prachtige plek om te overnachten , er is wel water via munten (verkrijgbaar bij gemeentehuis) voor 2€ maar er is geen stroom. en de foto’s zijn niet van deze mooie plek ☺️

ja hele leuk deze plek , en komen zeker terug .

Dit is een pareltje tussen de bergen, wat een fantastische plek , alles is aanwezig zelf een zwembad om af te koelen. de plek is makkelijk te bereiken via de coördinaten, en mocht je er moeten mee hebben , even bellen dan wordt je ermee geholpen 👋

Dit is de 3de keer dat we bij Helga en Stefan verblijven, het is en blijft een fantastische plek om te verblijven, en de omgeving te verkennen per fiets, van El Pinet tot de Lemon tree markt op zondag . neem heel eventjes de tijd om te bellen of of de bel te drukken ipv snel voorbij rijden 😉.

prima plekje

mooie plek er rustig, goed douchen . alles is er . maar niemand gezien dus geen ontvangst en onduidelijk waar je moet betalen en NKC hou die prijzen toch eens bij , de prijs per nacht is 170 en elektriciteit naar gebruik,

mooie plekken om het meer , waarin het heerlijk zwemmen is , een aanrader, 👍 sanitair hebben wij geen gebruik van gemaakt, maar ja dat is niet veel, maar genoeg.

Eigelijk niet aan toe te voegen , heerlijk plek om te zijn en te fietsen, super leuk om mee te helpen met de eieren sorteren, een plek die al snel bij. de favorieten staat .👍

Er klopt hier er weinig van NCK , we staan voor €53,80 op een zwarte stenen plek , en 1€ voor 4min douchen , erg jammer dat jullie de prijzen niet beter bijhouden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een geweldige plek een fantastische plek om zeker terug te komen, wat een rust ruimte en stilte, ja er zijn verbeter punten maar je kan lozen en water tanken en voor ons is dat genoeg ik geef de sterren aan Don en zijn vrouw . dank jullie voor de gastvrijheid en tips , en Don die paella houden we te goed 👍😉tot de volgende keer groet Dirk en Atie O en toch 👍 om even in de Hummer te rijden 😉

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Sitecode: 71979

wat een leuke stille plek, de kipjes lopen los over het veld , wij komen zeker terug. de prijs moet wel eventjes aan gepast worden wij betalen €13,00

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat een geweldige plek om de feestdagen door te brengen, de rust en vrijheid en de gastvrijheid van de eigenaren super top . zoveel te doen rondom deze prachtige camperplek , nog geen dag vervelend. En de hond Engel is de gemoedelijkste hond die ik maar ken 🐶

prima plek, zeker aan te bevelen.

veel te kleine plekjes voor camper , of caravans.

Mooi plek om de watervallen te gaan bezoeken , ja sanitair is verouderd maar prima 👍

Gezellig welkom en een super leuke plek , kampvuur en buiten douche niet gebruikt omdat het regende. , maar heel fijn gestaan en gaan het zeker onthouden, ik zeg een aanrader 👍

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige plek, zo mooi sanitair, echt een aanrader 👍verder sluit ik me aan bij de voorgaande reviews .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een bijzonder mooie plek , sanitair is simpel maar wel schoon. 2 dagen in rust en stilte heerlijk gestaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige plek, heel fijn gestaan, goede sanitaire voorzieningen, kan het aan bevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, plek is voor een camper die zelfvoorzienend is prima, goede service om te laden en lossen geweldige WiFi wij betaalde €16,35 voor een nacht 19april . prachtige oud stadje op loop of fiets afstand, maar sanitair ja daar moet je de humor van inzien 🥴

heerlijk gestaan 2 dagen prachtige camping 🏕

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

prachtig plek

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Sitecode: 20873

In augustus 2021 gestaan , echt zo prachtig 😘 hier rijden we zeker nog een keer voor om . Echt een bezoek waard.

hier gestaan in augustus 2021 , zo fantastisch gestaan zeker een keer aan gaan

heel fijn 3 nachten gestaan, mooi dorp en heerlijk gefietst. aanrader

het was even zoeken, maar zo prachtige plek zo mooi gestaan. echt een aanrader.

mooie camper plaats , zeker als je uitzicht hebt op de haven , leuke uitjes op loopafstand. heerlijke zwem plaats . grijs water lozen was even zoeken door het grint wat op de deksel was .

prachtige plek , bijzondere vriendelijke gastheer en gastvrouw , douche geweldig in het huis van ze . zeker eens aan gaan .

Hele mooie plek , zeker om nog eens terug te komen .