@Dirk-uit-Sneek
Lid van Campercontact sinds 2020
Alles klopt! Vanuit hier Cinque Terra bekijken is top. Beter wordt het niet. En het is toch zo dat een beetje camperaar de wc en douche niet mist.
Toplocatie! Super sanitair, geweldige uitval om bergen te zien. Alpe d’Huez , les 2 alpes, fietsen in de vallei, cascade de pisse, super. Er wordt Nederlands gesproken ook makkelijk. Enige minpuntje: het restaurant
Aardige stopplaats. Wellicht als gevolg van Corona niet alle sanitair en afwasplaatsen beschikbaar. Wel een mooi en ruim plekje. We waren op doorreis
Prima tussenstop. Ook als je de stad Luxemburg wil bezoeken, we waren er eind augustus, met mondkapjes. Zo goed als alleen. Prima snitzel is het restaurant
Het meer, het weer, het uitzicht is fantastisch . De camping is zeer matig. Toilet en douche beneden peil. Als je meerdere dagen komt zorg er voor dat je proviand bij je hebt. Er is wel brood te krijgen smorgens. Nogmaals het meer de Grand Canyon zijn super
Super plaats, zeker als je van bootje kijken houd. Camping met alles der op en der aan , prima sanitair geen camping winkel ,niet geschikt voor kleine kindjes. Broodjes service perfect en een prima restaurant naast de camping
Sitecode: 19369
Beetje lastig om er wat van te vinden in Corona beperking Eigenaresse is vriendelijk genoeg Het Mirnsercliff is leuk , zeker bij mooi weer Op de camping valt mij op dat de afvalcontainer barstens vol zit
Beetje dure camping. Keurig sanitair luidruchtige buren als je achterin staat (Een hondenkennel of zoiets) vriendelijke en attente beheerders. Mooie omgeving
Prima CP! Grote plaatsen en supermarkt om de hoek 👌🏻. Wij hebben deze plaats gebruikt op doorreis naar huis dus we zijn het stadje niet in geweest. De paal had kuren maar onze Duitse buurman zijn pas deed het wel. Die hebben we contant betaald.
Dikke prima. Mooi rechtstreeks aan het meer. Uitstekende broodjes service. Aardige ontvangst. Goed sanitair. Wij waren op doorreis, zo’n beetje 10 km van de snelweg
Super CP. Klein, rustig met de Lidl om de hoek. Ideale uitvalsbasis op de Rhein Falls te bezoeken. Deze hebben wij met de trein bezocht. In Lottstetten zelf is weinig te beleven.
Wij hebben op de camping gestaan met een fantastisch uitzicht. Beetje duurder maar met meer comfort. Sanitair redelijk, vriendelijke Engels sprekende camingbaas
Aardige ontvangst, leuke camping met variabele plaatsen , sanitair voldoende, acsi prijs vandaag 17,20 incl stroom
Ben het niet eens met laatste beoordeling. Prima cp, vriendelijke receptie, prima prijs. Tien wij aankwamen Ca 16.00 uur konden we een vrije plek uitzieken, receptie was niet bezet, volgende dag afgerekend. Sanitair van de camping dikke prima, kortom : dikke +
Prima cp. Je moet echter overal voor betalen , elec, water, douche en afwaswater. Als je hier heen gaat de watertank maar vol. Bakker komt langs om 8.00 uur, dikke prima. Goede WiFi . Sellin is leuk en heeft een mooi strand
Ideale camping voor campers en caravans als uitvalsbasis om het eiland te bekijken. Vriendelijke campingbaas, goeie broodjes en uitstekend sanitair. Kortom : Prima
Grote camping, niet aan het water . Broodjesservice prima, vriendelijk personeel en eigenaar . Omgeving valt ons tegen , beetje als thuis ( Friesland )
Prima cp met een vriendelijke beheerder, helaas hadden wij geen plaatsje met uitzicht op de haven. Prima sanitair geen afwasplaats. Prima
Een parkeerplaats , als je Gennip wilt bezoeken : prima, geen enkele voorziening . Inderdaad vreemd dat de camper moet betalen en de geparkeerde auto niet.
Sitecode: 20657
Dikke prima. Uitstekende uitvalsbasis voor de stad Groningen . Electriciteit aanwezig, op de cp niks te beleven, als je Groningen wilt bezoeken heb je dat ook niet nodig
Prima camping/camperplaats. Perfect sanitair. Wij waren hier in 2e week januari 2019,als er geen sneeuw ligt is er niet veel aan. Toen de sneeuw viel wAs het super! Broodjes en eieren smorgens zijn inclusief, helemaal top. Aardige ontvangst erg vriendelijk .
Volle bak! Aken is ook zeker zo voor de kerstdagen een top stad. Camperplaats niets op aan te merken
Prima camperplaats, zeker voor als je op doorreis bent
Aan de Rijn zijn bijkans alle plaatsen leuk, deze ook. Camping op zicht gedateerd , sanitair matig. Nu waren wij hier eind sept 2018 dat er was ook maar weinig drukte, prijs kwaliteit klopt
Met de vorige schrijver eens! Prima alles, aan de voet van de liften, waarschijnlijk in de winter ook mooi. Straalt rust uit! Uitstapje naar de Zugspitze us te doen
Top locatie! Een mooie schone nette camping. Als je vooraan komt te staan heb je s’ morgens een betoverend uitzicht. Prima broodjes service, winkel op loop afstand. Dorpjes in de omgeving te doen op de fiets , kortom 👍
Ruime plaatsen, wij waren hier toen de camping eigenlijk al dicht was, maar nog wel open voor campers. Winkeltje was al dicht, wel een behulpzame eigenaar, direct aan het strand. Sanitair verouderd maar acceptabel. Lekkere douche
Houd je van strand dan ben je hier op de goede plak. Geweldig zandstrand voor lange wandelingen en heerlijk zwemmen. Camping prima maar benauwde plekken. Een goed en compleet restaurant. Kortom bij mooi weer: Perfect
We hebben ons rot gezocht, niet gevonden, kan wel verwijderd worden
Nette camperplaats, alle voorzieningen aanwezig , alhoewel wij daar geen gebruik van hebben gemaakt. Heerlijk onder de bomen , wij waren op een bewolkte dag😀
Hartstikke leuk, van alles en nog voor de jeugd, zeer vriendelijke eigenaar en een heel leuk dorp. Een aanrader.
Helemaal prima, alleen wisten we niet waar we moesten afwassen 😀
Helemaal leuk, geen voorzieningen maar dat geeft niet