@DirkBoom
- 2014
- Carthago Compactline I143
- 2021
- Integraal
Nette cp met stroom Water bij de loosplek, waar ook het chemisch toilet kan worden geleegd en een afvalbak staat. Zo zie ik het graag. Het is een rustige en open plek met weinig schaduw en mooi uitzicht. Betalen zou ook elektronisch moeten kunnen (QR code), €18 cashgeld in een envelop is gedateerd.
Een heerlijk rustige plek. Met een goed terras, de eigenaren zijn altijd in voor een praatje. Geschikt om te fietsen, met een kano kun je 150m verderop terecht. Het sanitair is in orde.
Er hangt een bord: camping gesloten. En het staat te koop.
Betalen via de QR code werkt niet, via de receptie wel. De prijs is SEK 325, hoger dan campercontact vermeldt. Je staat niet aan het meer, daarvoor moet je een stukje lopen. Keurige plekken, mooi sanitair, heel rustig.
Een hele mooie plek, kleinschalig, stil gelegen en met prima voorzieningen. Fantastisch uitzicht. Bij aankomst even bellen. Je krijgt de code van het sanitair en ontvangt via SMS een betaallink.
Geen voorzieningen gezien, wel een betaalde parkeerplaats. Aardige plek. Het huis t.o. de parkeerplaatsen was stängt. Toch maar doorgereden.
Het is een mooi en rustig plekje. Het sanitair is verouderd en onverwarmd maar het functioneert en er is warm water, ook voor de douches (met veel kledinghaken). De trein komt erlangs, hinderlijk is dat niet. De plekken zijn verhard met grastegels. Er is een Spar op 1,5 km, te bereiken langs de weg of via een rustig pad langs de rivier.

Sitecode: 22058
Als altijd vriendelijke ontvangst, rustige camping met goed restaurant. Helaas bij herhaling luidruchtig maaiwerk op dezelfde plek. Tweemaal geklaagd, de eigenaar kwam daarover verhaal halen en wilde het niet geloven. Merkwaardig. Volgende keer een andere locatie.

Een mooi plekje met potentie, dichtbij de poolcirkel. De toiletvoorziening is basic. Voor een nacht is het een prima plek.
Het is een prachtige plek! Helaas zijn vaste plaatsen gekomen met hekken, schuurtjes en lampjes. De prijs is omlaag gegaan maar stroom wordt apart berekend, we waren daardoor duurder uit dan eerder.
Sitecode: 20648
Mooie locatie op 300 m afstand van de stoomtrein. Goed verzorgd maar niet goedkoop. Vriendelijke ontvangst.

De cp is nog in opbouw maar aangenaam, sanitair deels helemaal nieuw. Plek zonder electra is op een ex paardenwei (er zijn geen paarden meer). 's Avonds heel stil. Vriendelijke ontvangst, elektronisch betalen geen probleem.

Geweldige plek, wel gedateerd sanitair maar toch 5 sterren omdat het hier zo mooi is. We waren hier eerder, het is een plek om terug te komen.
Sitecode: 19681
Ziet er goed uit met ruime plekken, het sanitair is netjes. Wij hoefden geen stroom en dan zijn het niet-afgebakende plekken. Er is een restaurant bij het meer met strandje en jachthaven. Dat bevindt zich tegenover de camping, op ca 200m afstand..
Vriendelijke eigenaar, de voorzieningen zijn voldoende netjes. Toch zijn we na 1 nacht vertrokken, omdat er een 80 km/uur landweggetje direct langs het terreintje loopt. Giraal betalen is ongewenst dus cash meenemen.
Vriendelijke ontvangst op de camping, we hadden kort voor Pinksteren nog een mooi plekje aan de rivier, bootjes kijken dus. De plek was aan het einde van de camping, waar apart nog een goed verzorgd en modern sanitairgebouwtje is (toegang met chipkaart).
€ 94 voor 2 nachten op de camping, dat is erg veel geld, wel incl. openbaar vervoer e.d. (geen keuze). Ik kom hier al jaren, het blijft gedateerd. Het restaurant is minimaal, gelukkig is er iets verderop De Cockpit. Vriendelijke ontvangst maar veel formaliteiten. Jammer dat er niet meer keuze is in deze prachtige omgeving waar je kunt genieten bij gastvrije wijnmakers. Goed wandel- en fietsgebied. Er zijn camperplaatsen in de omgeving.
Sitecode: 2023
Het is een aangename camping maar de grasmaaier een groot deel van de dag is niet aangenaam. 68-70 decibel gemeten op 50 m afstand, dat is aanzienlijk. Advies aan de camping: schaf een stille grasmaaier aan.
Aangename rustige camping in fietsomgeving. Ruim beschut terrein en de voorzieningen zijn in orde. Het restaurant is van goede kwaliteit, ook voor diëten (bijv. glutenvrij)

Het ziet er netjes uit en ligt op een rustige plek. Het sanitair is een voorlopige en schone voorziening, het permanente sanitair is nog in de maak. Er is wifi en er wordt gewerkt aan beplanting, deze plek is nu al aangenaam en heeft potentie.
In de algemene informatie staat dat de ingang aan de Molenweg is. Die heet echter Molendijk. Het is een aangenaam kleine camping in rustige omgeving. De voorzieningen zijn in orde maar nog niet helemaal af.
De stroom van 10A en de wifi (4 apparaten) zat in de prijs van € 19,25.
Mooi plekje. In de uiterwaard gestaan met over het zomerdijkje uitzicht op de vele voorbijvarende schepen. De plek was helemaal in orde, wel een stukje lopen naar de wc. In het restaurant op de boot is het goed eten. Alles is nieuw en netjes.
Heerlijk rustige plek in een mooie fietsomgeving. De plekken zijn voor een camper ruim genoeg. Het sanitair is modern en erg netjes hoewel niet zeer uitgebreid. Betaling geschiedt d.m.v. contant geld in een envelop, dat vind ik gedateerd, ik wil kunnen pinnen (via een Tikkie is ook goed). Daarom het cijfer 8, niet hoger.
Relaxt maar een beetje rommelig met verouderd sanitair. Het is dichtbij een strandopgang en daar is een restaurant.
Op 27 okt bij goed weer de camping opgereden en deze weer verlaten. Het terrein bestaat 2 jaar, gras en paden zijn netjes maar het is erg kaal (zie website) en daardoor ontbreekt er sfeer, meer aankleding is nodig. Het staat niet echt als camping aangegeven, meer als parkeerterrein.
Aangename, camping, gemixt met moderne stacaravans, huurtenten, en plaatsen voor campers/caravans. Voldoende bomen voor schaduw. Buitentoiletten, douche is wel binnen. Het restaurant is eenvoudig maar goed genoeg. Op loop-/fietsafstand van het fraaie Saumur.
Aardige camping, wel dicht bij de weg. Vriendelijke ontvangst. De toegang tot de plekken is tamelijk smal en steil, de max. camperlengte lijkt mij 7,5 m. Via een tunneltje bereik je een pad langs het water. Zo kun je naar het leuke stadje Brenzone lopen.
Aangename en schaduwrijke camping in historische omgeving. Rustig gelegen, restaurantje ernaast, zwembad. Eenvoudig maar compleet sanitair, en loosplek (niet te verwarren met wasplaats voor de auto).
Het natuurterrein is geen camperplaats maar een camping. De ontvangst is vriendelijk en de uitleg is compleet. Ruime plekken, prachtig uitzicht. De prijs excl. € 3 optionele elektra 10 Amp is in 2018 gestegen van € 18 naar € 21. Toen ik meldde dat er in campercontact nog € 18 staat, werd dat berekend. Geen verwarmd sanitair. Voor restaurantbezoek in Winterswijk (5 km) konden we fietsen lenen.
Leuk plekje, en de ontvangst was vriendelijk.
Zeer rustig gelegen op een via bruggen bereikbaar eilandje. Vanaf de camping met uitzicht op zee zie je in de verte de Atlantic Vegen. Geschikt voor de camper maar er is geen loosput, lozen kan in Kårvåg (afstand circa 11 km). Eenvoudig sanitair, maar wel in orde.