@DirkDupon
September 2026
2 foto's toegevoegd · 16 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Met dank aan de gemeente voor deze zalige plaats. Ruim, verzorgd, voorzien van picknickbanken en met de bakker om de hoek. Alleen water kost wat (€ 2) en het uitgespaarde geld is goed besteed aan een uitgebreid bezoek aan het prachtige kasteel. Het kost je € 11 en de uitgebreide audioguide op je telefoon begeleidt je in elke kamer. Soms in computer-Nederlands, maar toch duidelijk.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Prima cp om de prachtige stad Évreux te bezoeken. Je staat op 12 minuten loopafstand (950 meter) van de kathedraal, die het middelpunt van de stad vormt. Daar omheen valt nog heel veel moois te ontdekken. Last van verkeerslawaai heb je 's avonds nauwelijks. 6 plekjes is natuurlijk aan de magere kant.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 21 dagen geleden

Mei 2026
Heel goede cp voor € 14. Stroom nodig? Je betaalt wat je verbruikt. Wijn kopen met korting. 6 km fietsen langs de Moezel tot Cochem.
Navraag in de bakkerij: hier is geen cp. Ernaast betaal je een stevige €18 bij slagerij/restaurant Mosella.
Wij zijn ware Huttopia-fans en de ene camping is nog leuker dan een andere. Hier sta je op een parel. Direct aan het stuwmeer, in terrasvorm aangelegd, prachtig zwembad en bijzonder vriendelijk personeel. Kasteel op 40' wandelen, het dorp Lanobre is gezellig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Aangename plek voor 1 nacht. Grind en een groot gazon vóór de campers. Kasteel en middeleeuws kerkje op 500 m. Het fraaie kasteel is doorgaans gesloten, maar het heeft een indrukwekkende geschiedenis. Napoleon verbleef er om de Slag bij Montmirail voor te bereiden en in de vorige eeuw speelde het een grote rol in de film Les Visiteurs.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden