@DirkLangwerden
- 2016
- Carado T 339
- 2018
Sitecode: 196288
Dankjewel voor deze prachtige camperplaats lekker rustig en voorzien van goede en mooie sanitaire voorzieningen en mooie fiets omgeving we hebben genoten Zwennie en Dirk
Geweldige mooie plaats en zeer vriendelijke ontvangst door Belgisch echtpaar alles klopt en zo lekker rustig Dit is wat je wilt
Prachtige camperplaats net 5 dagen open en bijna vol.zeer vriendelijk en behulpzaam en sanitair heel goed alles is ok bus verbinding met centrum Valencia 300 m aanrader. Beter om eerst te bellen voor plek en spreekt gebrekkig Engels
Heerlijke rustige camping met goede en zeer schone voorzieningen, mooi om te wandelen en fitsen naar b.v. de Weerribben enz
Geweldig mooie camperplaats met alles 100 % voor mekaar en vriendelijke en behulpzame familie. Mooie fietsroutes en lekker rustig Wij bevelen deze camperplaats aan.
Hele fijne camping lekker veel rust. Alle voorzieningen zeer goed voor elkaar. Mooie fiets en wandel routes Grote plaatsen
Geweldig mooie en goed georganiseerde camping met super sanitaire voorzieningen en toch lekker voor de rust en mooie fietsroutes. Aanrader.
Mooie schoon en rustige camping. Aardige beheerder probeert alles naar je zin te maken . Goede wifi, ook stroom 10 / 16 amp en overal water verkrijgbaar mooie plek om te wandelen en fietsen

Prachtig gelegen aan de waal. mooie camping/camperplaats. Vriendelijke ontvangst met goede informatie prachtige fietsomgeving via knooppunten Komen zeker terug om te genieten van de boten op de waal
Zeer nette camperplaats, maar ivm met corona sanitair gesloten. Zeer vriendelijke eigenaar en eigenaresse die veel tips geeft over de omgeving. Winkels op 1 km en zeer mooi om in de omgeving te fietsen goede stroomvoorziening en terreinverlichting en mooi gemaaide grasmat ( Eigenaar kwam laatste dag 2 eitjes en broodjes brengen als ontbijt voor ons . Geweldig ) Nogmaals bedankt.
Geweldige mooie camping je kunt lekker fietsen en wandelen door de duinen en met de fiets naar Texel Eigenaresse erg vriendelijk en zorgzaam. Schoon sanitair vlakke ondergrond Wij komen denk ik nog vaker
Geweldige plek om te overnachten voor doorreis, douche en toilet zeer net en ruim en alles zeer schoon. In restaurant kun je lekker eten en morgens een heerkijk ontbijt ( tegen betaalbare prijzen )
Sitecode: 62058
Wij waren hier de tweede week van april en werden hartelijk ontvangen door Saskia en John zeer net en schoon en 100% vlakke plaatsen,een lekkere badkamer en veel zon en mooie wandeling gemaakt in de omgeving. Aan te bevelen als je in de buurt bent
Wij waren 20 en 21 april hier op deze mooie en zeer nette camping met goed sanitair. de receptie spreekt Engels en geeft veel uitleg over de D-Day. Ook kun je er mooi fietsen naar bv Cean en de landingsstranden
Geweldig mooie camperplaats met vriendelijke ontvangst, mooie natuurgebieden in de omgeving om te fietsen We komen zeker terug
Mooie CP met goede voorzieningen en super vriendelijk en behulpzame mensen, en lekker grote en warme douches en niet duur Wij komen weer.
Zeer mooie camping met vriendelijke en behulpzame eigenaar met schoon en net sanitair. Mooie omgeving voor wandelen in bosrijke omgeving. Braunlage is een mooie plaats met een mooi stadspark.
Mooie camping net en schoon en heel fijne douches vriendelijke ontvangst en prachtige fiets en wandelroutes. Wij waren 27/5/2017 daar met de camper,erg fijn. Aan te bevelen.
Mooie rustige camping, netjes en schoon en mooie fietsroutes Vriendelijke ontvangst.
Erg mooie camperplaats met van alle gemakken voorzien en warme ontvangst door de familie en 's nachts lekker stil.We komen terug! Aanrader!!! gr Zwennie en Dik