@DirkVaes
- 2005
Mooie camperplaats op wandelafstand van de zee. Ruime plaatsen. Dichtbij hypodrome en golfbaan en casino

zeer ruime camperplaats eigenaar was aan het snoeien en de wegen aan het heraanleggen. mooie wandel en fietstochten mogelijk
kleine maar leuke plaats centum Winterswijk op wandelafstand. stroom 16 amp betalend water betalend wc beschikbaar in tankstation afval in vuilbak in tankstation via deur op camperplaats

mooie en rustige camping ruime plaatsen verzorgt sanitair,zwembad,ontspannings ruimte, gemeenschappelijke bbq plaats wij betaalden 35 euro/nacht 2 volwassenen en 2 honden en elektriciteit.

Sitecode: 11907
1 ster is nog teveel. vuile plaats totaal niet onderhouden, ligt ook in een afgelegen industriegebied Geeft geen veilig gevoel, wij zijn op de camping in het dorp gaan staan.
is een parkeerplaats. geen camperplaats
absoluut geen waardige camperplaats. hoogte bareel 1,9. en dan parkeervakken voor auto’s jammer dat er in Saint-Malo geen enkele camperplaats is voorzien
Sitecode: 51992
parkeerplaats is afgesloten
Mooie locatie, ongeveer 20 min wandelen naar het centrum

Kleine maar zeer mooie camperplaats, mooi sanitair, sauna en zwembad ter beschikking, afgesloten domein en zeer vriendelijke uitbater, ook te boeken als B&B wij komen nog terug Dirk & Marleen Tess en Lady
zeer mooie camperplaats. zeer aangename uitbaters, mooie plaatsen met bloemen afgebakend. Goede lokatie ingang Meikensbos canopy de camperplaats, fiets en Wandelknooppunt
zeer mooie camperplaats, zeer vriendelijke ontvangst. lekker eten in de biergarten. wij komen zeker terug Dirk&Marleen
nieuwe camperplaats bevind zich 2 km buiten het centrum mooie plaats alle voorzieningen zijn aanwezig toegang is iets moeilijker eerst betalen dan krijg je een ticket met QR code. dit ticket in een andere gleuf plaatsen camper juist voor bareel rijden en hij gaat open

camperplaats bij wijnboer ideaal om Gengenbach te bezoeken, centrum op 2,5 Km Deze periode staan de appelbomen in bloesem, wat het nog mooier maakt beperkte voorzieningen. water, stroom is aanwezig , losplaats voor water en wc niet Wij komen zeker nog terug Groeten Dirk & Marleen
Zeer goede camperplaats gelegen aan de ourthe en 500 meter van het centrum van Durbuy. Vriendelijke uitbaters. Wij komen zeker nog terug
Goede camperplaats. Ruime plaatsen. 7 euro te betalen via munt automaat. Veel lawaai van het verkeer . Centrum Malmedy kort bij
Top locatie wij zijn hier voor de tweede keer geweest . Nu speciaal op vrijdag voor de rondgang in het kasteel Het kasteel is zeer de moeite om te doen. Je mag je aan iets speciaals verwachten
Toegekomen op 22/09/2019 prachtige camperplaats alles zeer goed in orde stroom en water aan elke camper beschikbaar . Mooie sanitaire blok met douche faciliteiten . Rustig gelegen aan een haventje. Op wandelafstand van het centrum
Zeer goede camperplaats dicht bij de zee en centrum