@DirkWolters
Super mooie camperplaats, verharde ondergrond en daarbij een erg ruime plaats met gras. Prachtig uitzicht over de landerijen. Erg schoon en netjes sanitair. Na aankomst een attentie gekregen en een kortingsbon om te besteden in de eigen slagerij. Erg mooi en lekker vlees en fijne lekkere vleeswaren. Erg vriendelijke eigenaren. Kortom een camperplaats om terug te komen.
Een prachtige locatie met bijzonder gastvrije Nederlandse eigenaren. Alles klopt aan deze CP: erg grote plekken op grind, goed sanitair met heerlijke warme douches en een prachtige omgeving. Je kan via een fietspad naar de mooie stad Lorca, wandelen in de omgeving of naar het plaatsje Purias. Smorgens is er op bestelling vers brood. Een plek om te onthouden en om terug te komen.
Deze week drie dagen hier gestaan om te fietsen in deze mooie omgeving Fantastische camperplaats, mooi aangelegd en met erg ruime plaatsen Prima sanitair, een uitstekende wifi en erg vriendelijke eigenaren maken deze camperplek top
Bijzonder hartelijke ontvangst Top camperplaats Erg ruime plekken met mooi uitzicht Uitstekende voorzieningen waaronder prachtig sanitair en goed werkende wifi Heerlijke sinasappels uit de eigen boomgaard