@DirkZipper
- 2020

- Ford Transit Chausson 627 GA
- 2020
- Ford
vriendelijke ontvangst, hele kleine plekken. sanitair is doenbaar. wij betaalden 28 euro met acsi kaart
wat een leuke plek. Vriendelijke ontvangst, we gingen voor 2 nachten en zijn er 4 nachten gebleven. Sanitair basic maar kraaknet
geweldige camping,vriendelijk ad receptie, super sanitair. zalige 10 dagen gehad. Spijtig dat we niet langer konden blijven.
deze camping is gesloten. Ernaast is een camperplaats van camping car park. wel open,geen sanitair wel water en elektriciteit. 12,60
zalige camping. met zwembad. proper sanitair en toiletten met bril en wc papier. een barretje en s´avonds een foodtruck. heel vriendelijke mensen.
wat een geweldige plek. Vriendelijk aan de receptie. Het restaurant is een aanrader. Proper sanitair en het stadje is op wandel afstand. Jammer van het weer (regen). Daar kan de camping niets aan doen hé.
kleine plekken wel met privé sanitair. Het was niet wow maar ook niet slecht. goed voor 1 nacht op doorreis.
wat een geweldige plek! Vriendelijke ontvangst, lekker eten ih restaurant geen culinaire hoogstand maar lekker. Super sanitair, lekker warme douches. Rustig. Het enige minpunt vonden wij,het containerpark. Als je een andere plek vraagt,geen probleem. Wij komen zeker terug. 23 euro Al inn
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

echt zijn geld 30 euro niet waardt. Rommelige camping. Afstands sanitair, wel super warm water id douche,zoveel je wil maar dringend renovatie nodig,wordt wel regelmatig gepoetst.