@Dits
- 2014
Mooie camperplek op gras, kleine struikjes tussen de plekken. Naast het sportcomplex. Goed, schoon sanitair. Bij de 3 damesdouches slechts 1 met slang en mengkraan; andere met drukknop.
Geen faciliteiten en die worden ook niet beloofd. Bijzonder om naast zo’n theater uit 1927 te staan. Vlak voor het theater is ook een beeldentuin. Het bos wordt volop gebruikt om honden uit te laten en door wandelaars.
Prima plek op doorreis. De camperplek is dichtbij de rivier met dagrecreatie en een haventje. Wij waren er voor de tweede keer in 1 maand; nu als 3de. Water moet voor worden betaald en slang met een schroefdraad-koppeling is nodig; toiletlegen is gratis. Pyzdry is een oud stadje en heeft ook klein museum. Supermarkt op loopafstand op het marktplein en de pizzeria in het dorp was prima.
niet gevonden.
Prima plek. Wij kwamen op zondagavond aan en toen waren er veel sporters en dus auto’s die af- en aanreden. Op het basketbalveld buiten werd gespeeld, maar dat was in het donker gauw over. De parkeerplaats is goed verlicht. WC kan gebruikt worden en er is water, maar kraan lijkt niet geschikt voor vullen watertank camper (drukknop). Douche was afgesloten en elektriciteit hebben we niet gebruikt.
Uitstekende plek, mooi uitzicht over het meer. Toen we aankwamen een familie aan het barbecuen en een stelletje zat te kletsen. Verder erg rustig. ‘s Morgen mensen met honden, mountainbikers. Inmiddels was een tweede camper gearriveerd.
Mooie, rustige plek al denk je eerst dat het erg dicht bij de doorgaande weg is. Water en ervoor een put om chemisch toilet te lozen. De eigenaar geeft veel informatie over zijn bedrijf, de belted Galloway koeien (die op Nederlandse Lakenvelders lijken), vogels in de buurt zoals ijsvogeltje en hop, en vindt het ook leuk om zijn wijnen te laten proeven.
Prachtige plek in dit natuurgebied. Vanuit Riga werden we door Google letterlijk het bos ingestuurd; de betere route bleek de volgende ochtend toen we het gebied via Viksele uitreden; onderweg kwamen we toen nog 2 vogeluitkijkhutten tegen. Konikpaarden, heckrunderen bij de camper achter schrikdraad; verder ooievaars, een zwarte ooievaar, een kraanvogel, een schreeuwarend, grote zilverreigers, zwaluwen en puttertjes. Wij zijn geen vogelaars.
Prima ontvangst met de vraag of we liever in het Duits of Engels communiceerden. We betaalden €20 cash en kregen €5 terug toen de eigenaar hoorde dat we geen stroom nodig hadden. Lozen toilet en grijs water: gratis Tappen drinkwater, douche, toilet ook gratis. Camping wordt op de doorgaande weg goed aangegeven.
Wij stonden op de tweede plek; de eerste was bezet door een familie die een kampvuurtje stookte. op “onze” plek de auto van een vissend stel dat later vertrok. Heerlijk stil al hoor je af en toe in de verte een auto. De toerit zal voor wat grotere campers wel een krasje door struiken geven. Af en toe komt een wandelaar langs al dan niet met hond.
Prachtig plekje aan de Sarthe met drinkwater uit een wat roestige kraan en mogelijkheid afval (gescheiden) achter te laten. Verder geen voorzieningen. Er hangt een bordje dat je met vergunning 2de categorie mag vissen. Je hebt zéker blokken nodig.
In september 2022 waren we hier op de heen- en terugweg naar Spanje. Dat is goed bevallen en daarom dit jaar een paar dagen gebleven. Wat een rust hier; vogels en in de verte soms het boemeltreintje. Qua sanitair zijn we zelfvoorzienend en toch is het fijn dat je gebruik kunt maken van WC of douche en zelfs het aanrecht met warm water. Corinne is een enthousiaste, ervaren gastvrouw die ook helpt met camperproblemen; ze is ervaringsdeskundig.
Als je niets meer nodig hebt dan een mooie parkachtige plek, is deze geweldig. Ik heb een foto toegevoegd van de juist ingang, omdat adres/coördinaten je leiden naar een afgesloten hek. Het juiste adres is: 3 Imp. des Prâteaux.
We hadden ons enorm verheugd op het prachtige uitzicht en dan bedoelen we vanaf de camper zoals bv de camperplaats bij Fisterra of net onder A Coruña in noordwest Spanje. Deze camperplaats is een kiezelige parkeerplaats langs een weggetje. De hele tijd rijden auto’s langs de campers om ernaast of een stukje verder de auto te parkeren om dan achter de bosjes van het uitzicht te genieten. Vanaf je camper kijk je tegen draaiende windmolens aan.