@Dittemuzz
- 2020
Juli 2026
Een fantastische camping met een makkelijke online boekingsmogelijkheid via hun website 👍 De omgeving is prachtig en een wandeling door de mooie tuin is de perfecte manier om de middag door te brengen.
Sitecode: 196690
Ons eerste verblijf als jullie allereerste Campercontact-gasten! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een voorrecht om de allereerste Campercontact-gasten te zijn op deze prachtige plek. We werden verwelkomd door een ontzettend aardige en hartelijke familie, die ons genereus toestond om een nacht op hun mooie terrein door te brengen. De omgeving is vredig en vol potentie. Deze familie droomt ervan om hier een camping te beginnen, en na ons verblijf hopen we van harte dat die droom uitkomt.
het is een mooie en goed onderhouden plek - het zwembad is heerlijk, maar houd er rekening mee dat mannen geen zwemshorts in het zwembad mogen dragen en dat je in de buurt geen speedo's kunt kopen
Vrijdagavond is er livemuziek, lekker eten en drinken.
plaatsen zijn van grind, je kunt voor 2 euro vers water krijgen en het verblijf is gratis, maar er staat een box zodat je kunt betalen wat/als je wilt. wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheden om donker en grijs water weg te krijgen dus daar betaalden wij 5 euro voor
2023
Vriendelijke eigenaren, oude maar goed onderhouden en schone douches. omgeving is waanzinnig mooi maar er waren zoveel muggen dat we uiteindelijk de hele avond in de auto bleven zitten
Mooie en rustige plek. muzikanten speelden 's avonds in de haven terwijl we aan het avondeten waren met uitzicht op de jachthaven. Toiletten, douche, vers water en chemische toiletten allemaal gratis, inclusief wasmachine! je betaalt via internationale bankoverschrijving, maar er staat een boete op de deur. 175 Zweedse kronen voor 2 en de camper, extra personen 25 per persoon.
We verbleven 1 nacht met elektriciteit en 5 personen voor 200skr. we mogen naar de sauna, en mijn zoon mocht gratis vissen
Geweldig voor een overnachting omdat we na middernacht in Göteborg kwamen.