@Divan
vanmorgen niet meer gezien maar bedankt voor de gastvrijheid. en we hebben hier 4 nachten heerlijk rustig gestaan. prima fietsomgeving
mooie plaats. goede fietsomgeving
dacht 2 nachten te boeken € 26. bleek toch maar 1 nacht te zijn. niet zo handig met codes e.d. plekje opgezocht. luifel uit. scheerlijn kan niet steek je de banden van de buurman lek geen tv met schotelantenne teveel bomen. water halen met gieter is ook al zo iets weinig tappunten douche warm water prima wifi prima. maar wij gaan in het vervolg weer naar CP plekjes waar staat. zoek een plekje wij komen later langs. zijn er gelukkig nog genoeg.
vriendelijk ontvangst. grote plaatsen. sanitair schoon maar verouderd. geen licht te vinden lozen van toilet niet echt fris. op zijn Frans dus. maar voor een nachtje prima
heerlijk rustig. alleen geen drinkwater en lozen kan ook niet. nier zo erg zelfvoorzienend maar als je het niet weet. kun je in de problemen komen voor doorreis prima. vriendelijke man die amper Engels praat maar met handen en voeten lukt het prima
het code apparaat aan de poort werkte niet. je moest ook eerst al een bedrag aangeven wat van de rekening kon worden gehaald. gebeld maar niemand die wilde helpen dus zijn we gegaan
sorry mooie CP plaats. prima plekken. alleen sanitair echt vies . afwasplek idem dito. wanneer is hier voor het laatst schoongemaakt. gelukkig zelfvoorziening.. wel mooie plek voor fietsen en wandelen. vandaar nog 3 sterren.
mooie rustige camping. grote plaatsen. alleen douches koud water. toen wij er 3 nachten stonden niet veel campers. maar tot onze verbazing komen er dan weer Fransen de boel verpesten en net voor je staan. zitten bij je op bord te kijken wat er op tafel komt. vreemd volk is en blijft het. wij gaan maar richting België
niet gratis dat klopt. maar de coördinaten kloppen totaal niet. komt op een oude CP plaats uit. volg borden met camper en je komt op de nieuwe plek . Al wel 4 jaar is dat.
norse man toen wij vroegen naar de prijs.€ 35. vonden wij veel voor wat er geboden werd. zijn gegaan
zeker niet de slechtste camperplaats in de 4 weken dat wij rondtrekken. douche wc keuken gedateerd maar schoon. zeer vriendelijk ontvangst. klein haventje erbij nee hoor prima hier voor 1 2 nachten
zeer vriendelijk ontvangst. wel op het laatst een steile helling nemen. ook Engelse stekker gebruiken voor elektra maar dan het uitzicht. onvoorstelbaar zo mooi.
vind
mooi rustig alles is al gezegd alleen vergeten dat er ook een haan woont die s morgens heel vroeg begint. ha ha
mooie plek schoon sanitair maar 4 sterren omdat onderhoud terein toch wel veel beter kan
bedankt voor de gezelligheid en het mooie plekje en misschien tot ziens. succes met de CP plaats en jullie nieuwe huis.
mooie plaats. verder is alles gezegd. wij komen zeker terug. klein min puntje. niet erg sterke wifi
mooie plek. 1e dag €16.50 2e dag € 14.50 maar water stroom vuil water en chemisch toilet alles moet nog extra betaald worden. vinden wij redelijk aan de prijs.
prachtige plek. heerlijk rustig. wij zijn wel blij met eigen sanitair want dat is echt niet erg schoon. jammer.
mooie plaats. vriendelijk ontvangst 3 dagen gestaan maar geen beheerders meer gezien. nog kalender camperplaats qua begroeiing maar dat moet nog komen geen sanitair.
mooie grote plaatsen. maar vol is vol en dan zijn er een paar rare"reserve" plaatsen. verder goed sanitair. Anders 5 sterre maar nu maar 3 jammer
mooie plaats. wel met kaartje en stroom moet je dan zoeken hoe het moet. maar dat ligt misschien aan ons
goed ontvangst. mooie fietsomgeving
leuke plek om te overnachten er is alles. maar wij voelde dit als "benauwd " met weinig uitzicht. de ruimte is voldoende maar de overburen staan vlakbij. jammer.
hartelijk ontvangst. verder alles zie onderstaande reviews. de prijs is ook zo hoog door de toeristenbelasting €2.50 p.p. is eigenlijk van de zotte.. maar we hebben hier een zeer rustige nacht gehad. prima
Waarom negatief doucheruimte. als je dat niet wilt kun je in je camper douchen. en anders dagje overslaan. voor ons 5 sterren hier
prachtige kleine camping. mooie omgeving. vriendelijke behulpzame familie in 1 woord geweldig vinden wij. komen zeker een keer terug. als er 10 sterren bestonden kregen ze die van ons ook
het aanzien als je aan kom rijden is niets zeer triest. en waar je moet staan met je camper ook niet echt leuk. zeker niet voor die prijs.
prima plek niets aan andere reviews toe te voegen lekkere snitzels WiFi prima
mooi plaats en fijn fietsen. alleen staat er een gezin met 4 kinderen die iedere keer staan te plassen tegen de heg aan. wie doet er nu zo iets. ga dan naar een CP plaats met wc. maar hier kan de eigenaar niets aan doen
22 euro veel te veel. water 85 liter moet je ook nog 3 euro voor betalen. dit zijn niet echt camperreizen meer vinden wij. dit zijn een beetje woekerprijzen.
rustig plekje. nou vergeet het maar komt er 1 met tractor s middags grind harken. is in onze ogen totaal Onnodig zeker 3 kwartier grind aan het harken. en iedere keer hetzelfde ritje. is dit de buurman die boos is op de mooie CP plaats die je hier nu is????????
ja mooie plek. maar best nu al een beetje achterstallig onderhoud. als het zo doorgaat kun je einde seizoen al de verharde plaatsen door het gras niet meer zien. jammer. het is niet alleen innen maar ook ondehoyden maar wandelen en fietsen blijft hiet mooi
alles netjes en schoon maar zo n grote plaats en €25. aan ons niet besteed. waar blijft met zulke CP plaatsen het camper leven van pakweg 5 tot 10 jaar terug
alles is al gezegd. prima plekje
prima plaats. lekker rustig
heel vriendelijk ontvangen. maar wij vonden rare plaats indeling. ook kwamen er zo n 5 a 7 plaatsen met tenten en jongeren. niet echt rust dus wij wilden weer gaan en kregen netjes ons geld terug. volgende keer beter misschien
mooie plaats. jammer nu een modderpoel en bouwactiviteiten. 1 plek met bouwmaterialen en 1 ingenomen door auto . we zijn gegaan
prima plek heerlijk rustig helaas op maandag de biertuin en midgetgolf dicht
vorige review eens. maar voor 2 dagen € 66. dat is een flinke prijs. waarvan zelfs €12 voor stroom maar wel een rustig plekje
niks geen last van verkeer een CP plaats 10 met een griffel
leuk stadje. plaats ook veel verkeerslawaai. verder CP plaats voor wat je krijg veel te duur.€10 plus €5. tax voor 2 personen. elektrisch betalen via meter waar je geen stand af kunt lezen...? water alleen €1 voor 3 minuten. 100 liter. daar zit je ook niet op te wachten.
mooie nieuwe plaats net buiten het dorpje. alleen water dat betaald moet worden. geeft niet Maar er is geen kraan waar water uitkomt. mooi uitzicht
prima komen zeker terug
👍prachtige plek niets toe te voegen top plekje komen zeker terug
een plekje met 5 sterren dik verdiend
mooie plaats 4 dagen gestaan geen eigenaar gezien minpunt vinden wij het vele grind vervelend fietsen, wc op wieltjes om te trekken e.d. daarom 4 sterren
wezen kijken maar wij vinden deze prijs veel te veel voor wat je krijgt. doorgereden
lekker rustig plekje
kleine plaatsen aan het water en dan moet je €3,00 extra betalen veel vaste plaatsen rommelig sanitair schoo
geen 10 euro waard en je moet maar net 20 x 1 euro hebben voor de automaat geen lozen e.d.
leuke rustige plaats aardige beheerder schoon sanitair Top
lijkt mooi plekje alleen jammer dat er zo n grote Morelo staat die over de lengte niet past dus 3 a 4 plekken inneemt over de breedte wij zijn maar gegaan
mooi plekje rustig wel een doorgaande weg achter je maar niet hinderlijk op de camping grote plekken en veel schaduw inclusief alles €14.88 een plekje om terug te komen
leuke plaats sta je alleen op deze plek om 18.00 dus veel passanten zullen hier niet meer komen komt er toch een Belg die zo dicht naast je gaat staan dat je ieder geluid van gen binnen hoor wat een idioten zijn er toch doe ja dat in de zomer oke ieder zijn plek maar op zo n groot terrein ben je in mij ogen een beetje verkeerd bezig of gewoon stom
leuke plek wel korte plaatsen jammer dat er nog mensen zijn die de rust van anderen verpesten om heel laat aan re komen
heerlijke plek zijn zelfs 3 nachten gebleven waren hele warme dagen en hebben lekker onder de bomen gestaan fietsen langs de Elbe is ook leuk
wel rustig plekje maar € 14. voor alleen staan ?
mooie plek overdag aardig druk met auto s maar s nacht lekker rustig mooi uitzicht 5 campers rest buiten de "lijnen" worden s avonds weggestuurd
er valt weinig nieuws te vertellen sluit me aan bij alle vorige revieuws geweldige plek en zeker eigenlijk meer sterren waard dan 5 .
gaan 15 juni pas open
leuk ontvangst sanitair schoon in opbouw wensen ze veel succes
hele mooie plek alleen veel verkeersoverlast als je niet zo n vaste slaper bent
mooi plekje gevonden. veel ruimte maar waarom moeten et altijd Duitsers wezen die anders gaan staan als de rest. iedereen met de kop vooruit en zij niet.???? er is niet veel dus redelijk duur voor € 10.-- maar er is weinig in de buurt dus.......
wel parkeren niet meer overnachten max. 6 uur en er wordt streng gecontroleerd werd er verteld jammer
mooie camping schoon vriendelijke eigenaar maar ook hier inflatie Skr 285.00 zonder stroom
wel vriendelijke eigenaar maar nu SKR 350 veel te duur zijn gegaan
best mooie plek alleen staat er elektrische en water klopt maar helaas geen water en dat hebben de meeste toch echt nodig dus €10,-' vinden wij dan echt veel geld
mooie plek maar ze mogen wel eens meer gras maaien krijg hele natte voeten in dat lange gras Anders 4 sterren alles is er aanwezig
eigenlijk is alles al gezegd jammer wij troffen slecht weer maar daar kunnen jullie niets aan doen prachtige plek komen zeker terug
prachtige omgeving om te fietsen lozen toilet niet meer zo van deze tijd achterstallig onderhoud zeker wat onkruid bereft bij toiletgebouw
alles is gezegd rust mooi wandel en fietsgebied zulke plaatsen moesten er mee zijn
rustige plaats €7,-- maar er werd ons op geattendeerd dat we nog 2 kaartjes moesten kopen €2,-- per persoon toeristen belasting dus totaal € 11,--, dat is in onze ogen teveel voor alleen elektra en een kleine vuilnisbak
plek op het grind rustige plaats vriendelijk ontvangst sanitair schoon nu DK 100
magnifiek uitzicht maar als je alles gebruik douche WC water lozen elektra ben je wel € 35 kwijt vinden we wel veel
Sitecode: 102057
2 september. €17 euro all in lozen elektra water prima plaats heel rustig
plek is mooi maar wij zijn hier 19 05 en de wc en douches zijn zo smerig dat we blij zijn om zelfvoorzienend te zijn wat dat betreft misschien in het seizoen beter???? nu in ieder geval echt vies
fijne camping alleen jammer dat er mensen zijn die airco op het dak hebben ramen open airco aan en 2 strompelen gebruiken ik noem dat aso's maar de campings kunnen dat toch ook verbieden zou heel fijn zijn
top plek 5 sterren waard alleen heel vervelend stel met soort wolfshond die huilde leek wel of ze heel seizoen bleven staan maar daar kan de plek niets aan doen toppie
eenvoudig mooie plaatsen maar sanitair in 3 dagen niet schoongemaakt niet echt fris weet niet hoe het in de zomer is wel mooie omgeving nu 16 euro met stroom
prima plaats vriendelijk ontvangst en een infomap met informatie geweldig
leuke camping basic sanitair maar camperaars pas op als je voor 14.00 aankomt betaal je € 5.-- extra staat niet bij campercontact vermeld
voor de CP plaats een dikke 5 sterren ideale regio voor fietsen en eandelen jammer dat het sanitair en de vuilnisplek zo verwaarloosd is of komt dit door einde seizoen? Gelukkig zijn wij zelfvoorzienend. we hebben er 4 dagen gestaan maar eigenaresse niet gesproken 5 tellen bij aankomst.
makkelijk om op de fiets naar Bataviastad te gaan geen echte camperplaatsen. staan ook caravans doet in zijn geheel rommelig aan sanitair schoon en netjes
een beetje camperplaats heeft wel wifi tegenwoordig hier heel slecht de verdere voorzieningen hebben we het niet over die hebben we zelf aan boord wel nog een zeer "vieze" buurman die grijs water loost en het teveel moeite vind om op de loosplek te gaan staan dat kost denk ik te veel tijd????
prima locatie alles is al gezegd
mooie CP plaats nu lekker rustig wel achterstallig onderhoud vandaar 4 sterren
prachtige plek voor fietstochten ook naar Leeuwarden minpunt lozen cassette toilet in het gebouw binnen wordt volgend jaar opgelost zegt de eigenaar
prachtige rustige camping een aanrader
mooie camping
mooi camperplaats erbij gemaakt alleen geen €16.75 maar nu € 21.50
Sitecode: 91951
mooie plek alleen slecht bereik wifi
weet niet wie hier wil staan allemaal vieze papieren zakdoekjes e.d. wij zijn doorgereden
8 sept prijs 22 euro incl stroom. meeste plaatsen erg schuin verouderd sanitair wel schoon Wi-Fi alleen kantoor of restaurant
Is nu 10 euro per persoon,ongeacht vervoermiddel
prima! alles is prima in orde.
prima plek heerlijk geslapen 30 5 2019 en zomaar gratis met stroom en water
31 mei geweest 3 dagen prachtige plek 8 x campers met stroom en water. Rest plaatselijke bevolking goed aangegeven. Nee botte nederlanders gewoon op de verkeerde plaats gaan staan en net doen of je neus bloed je schaamt je af en toe dat je nederlander bent. ... .
hè hè eindelijk terug naar de basic 5.9.2017 evert en dicky 7