@Divedevil
- 2014
- Pössl
- 2015
- Buscamper
Zeer rustige parkeerplaats. Vriendelijke terreinwachter. Reserveren aan te raden voor het weekend. Zitplaatsen zijn groot genoeg. Maar een paar elektriciteitspunten hadden we niet nodig. Aanvoer en afvoer voldoende. 6 € vergoeding zonder elektriciteit. Meer vlakbij leuk om te wandelen. Seestube voor eten en drinken.
De camperplaats stond volledig onder water na een regenbui. Voor 270 NOK vind ik de ruimte veel te duur. Omdat het niet eens het gebruik van toilet / douche omvat. Dus dat is teveel voor berging en parkeerplaats. Sanitair kost 30 NOK per persoon. Dan sta je misschien niet eens zoals je wilt, maar allemaal met de achtersteven richting de jachthaven .. Wifi slecht.
zeer mooie picknickplaats aan zee. Afvalcontainers beschikbaar en picknickbanken. Je zult een goede plek vinden en de straat achter je nauwelijks horen. de look maakt veel goed.
Sitecode: 20915
zeer vriendelijk welkom. helaas na de winter nu erg natte en schokkerige velden. plaatsen gedeeltelijk met houten veranda met uitzicht op de rivier. Sanitaire voorzieningen erg schoon en alles wat je nodig hebt. in elk geval meerdere toiletten en 2 douches en een gehandicapte douchecabine met toilet. Ver en verwijdering zorgvuldig en ruimtelijk van elkaar gescheiden. Afvoerputje.
Zeer mooie rustige sfeer. Douche douches nieuwe rust ouder, maar goed onderhouden. Iets lange wegen naar het sanitair en verwijdering maar voor £ 22 buiten het seizoen voor 2 personen met elektriciteit zeer aangenaam.