@Diver-Cor
super alles is al gezegd 👍
in 2026 13€ stroom blijf duur 1kwh 1 € en alleen met 50ct muntjes prullenbakken altijd vol ook nieuw systeem via web side werkt niet krijg geen code toegestuurd was gelukkig niet de enige. denk dat ik er niet meer kom.
beide kerstdagen hier gestaan voor de 2e maal heerlijk rustig. sanitair kwam stil te liggen van wegen strenge vorst maar werd allemaal opgelost 2 wc in de boerderij gingen open anti vorst kraan bij de airco en douche in de b en b geweldig gedaan door de beheerders komen zeker nog eens terug. Cor en Elly.
alles is al gezegd stroom mischien wat duur TOP
jammer van de snelweg vlakbij douche zou ook mooi zijn verder TOP plek met Nederlands spreken beheerder zelf ook camperaar
een must voor wie van rust natuur en wandelen of fietsen houdt. 3 plaatsen maar deze zijn zo groot dat je er ruim met 10 zou kunnen staan je heb geen plaats maar een stuk weiland plaats is wel 4,5 sterren waard. geen voorzieningen water en Electra is wel te regelen bij het zeer vriendelijke beheerders paar
zeer nette cp met alles aanwezig geen wc of douche enige min puntje bij verkeerde wind hoor je de snelweg plaats verdient eigelijk 4,5 sterren 👍
prachtige plek midden in de stad aan een park. we stonden hier met zijn 18e plaats genoeg ook nog voor een tafel en stoeltjes alle voorzieningen aanwezig en dat voor 5€
36,5€ voor camper 2 personen 1 hondje zonder stroom rest gratis. wel snelweg hoorbaar. sanitair modern en schoon.
Achterhoeker zegt het goed tarief klopt 15€ voor camper 3€ stroom drinkwater gratis chemisch wc legen gratis vuilwater niet echt een voorziening voor wel 3 putten met gaten erin heel veel schaduw je staat onder de bomen vriendelijke beheerder.
gratis, elektriciteit enige voorziening betaald wel lang drukken weg begint om 5.00 uur al.
gratis en water en lossen wc mogelijk normaal 5 sterren maar ligt aan zeer. drukke weg op druk parkeerplaats en je staat tegenover een grote koelmoter van de supermarkt die 24uur bromt niet fijn dus 3 sterren
heerlijke rustige plek geen voorzieningen hooguit een prullenbak zwembad om de hoek maar hebben wij geen last van gehad. wij stonden er alleen.
naast openluchtzwembad gaat om 19.00 dicht, plaatsen worden ook bezet door auto,s vaak kort parkeerders stroom en water doen het niet vandaar de lage prijs aldus de camping beheerder waar je de 6 euro moet betalen. ben je zelf voorzienend en op doorreis plaats oke.
gewonen parkeerplaats waar kampers worden gedoogd grootere campers moeten dan ook dwars op meerdere plaatsen staan alleen prullenbak aanwezig vlak bij zwembad.
aan deze plaats zit 1 grote maar aan. het slot is een openlucht theater waar haast elke dag optredens zijn en dat hoor je duidelijk. wij hadden geluk dat we de muziek aardig tot goed vonden.
ik kwam gelijk aan met micha 13/8 herken niets in het verhaal. mensen waren met 5 min. weer weg vreemd. beheerder is zeer vriendelijk en behulpzaam zeker 5*. en wij hebben ook een hond die gewoon los ligt bij de camper.
langs zeer drukke weg afstand camperplaats en weg 5 meter gaat tot na 23.00 door. 10€ plaats 2,50 belasting P/P 3€ stroom. en 1€ 80 liter water. betalen voor wc en grijs water en afval is alleen voor passanten die niet op de camperplaats staan 5€ voor degenen die wel op de cp staan gratis. kan beter doorrijden naar altglasshutten.
mooie vrij nieuwe sanitation grijswater gratis wc en drinkwater tegen betaling er is ook een service station voor fietsers, banden op pompen en gereedschap, supermarkt en goedkoop tankstation op zelfde terrein l.
grote p plaats met apparate p plaats voor campers jammer dat daar personen auto's staan terwijl er plaats genoeg is. plaats is bestraat met Noorse keitjes waar je blokken erg makkelijk op weg glijden en blokken zijn nodig ivm. de schuimt.
kleine camping bij paraglid centrum 13,50 zonder stroom, douches gratis is redelijk druk gelieven vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
de stapels zand steenslag zijn weg is de p plaats mee opgeknapt alles weer open links achter het restaurant is ook nog een grasveldje waar je rustig kan staan.
grote camping meer dan 50 plaatsen even goed rustig behalve bij het zwembad €22,- Ink alles ook het zwembad, electra, lozen, enz. Sanitair wordt goed schoongemaakt.
vriendelijk beheerders stel, sanitair veroudert maar schoon douches slecht 3 uur per dag warmwater maar kunnen maar 2 mensen per uur douchen want dan is het warm water op onvoldoende voor een camping 12€ per nacht 3€ voor electra.
1/2 van p plaatsen zijn max 3 uur. De andere plaatsen zijn max. voor 5 meter campers en staan als eerste met personen auto,s vol omgeving is 5* zeker waard.
31/7/24 nog steeds kaput erg zonde ben bang dat het einde oefening is.
klopt niet geen camping en geen camperplaatsen wel stacaravans en studio,s maar eind juli is alles nog overwoekerd en water afgesloten? andere kant van meer is wel een kleine camping.
klopt wat eerder is geschreven plaatsen zijn niet lang het lukte mijn met 7 meter precies.
camperplaatsen zijn er niet echt buiten de camping paar P plekken maar deze staan vol met auto,s wel sanie suil geheel gratis. op de camping kost €9.40 ex stroom €3.30 voor 6A stroom je heb dan wel sanitair en gratis douches.