@Dixioldie
- 2019
Mooie, perfect vlakke plek. Super vriendelijke operator. Slechts 2 normale Schuko stopcontacten, maar vrij te gebruiken. Een vriendelijke, vrijwillige bijdrage moet vanzelfsprekend zijn. De herberg is slechts af en toe geopend, maar er zijn tal van andere restaurants die gemakkelijk met de fiets te bereiken zijn. Goed ontwikkeld fietspadennetwerk
Goed verzorgde plek. Plaatsen zijn niet precies gemarkeerd, wat soms leidt tot asociaal parkeren. Belangrijk om te weten: Elektriciteit en water kunnen alleen betaald worden met 1 euromunten. Parkeerplaatshuur kan alleen betaald worden met 1 euromunten als je geen parkeergeld app hebt.
Heel kalm. Soms komt er een reebok langs, maar wordt snel weggejaagd door de honden. De honden zijn meer bang dan de reebok! Dit is waarschijnlijk de veiligste plek in Frankrijk! WLAN is gratis, maar de veldsterkte is erg zwak.
Sitecode: 21972
Deze plaats was eindelijk gesloten !!!
slechts een paar plaatsen, maar met elektriciteit en water. prachtige wijnmakerij met de mogelijkheid om wijn te proeven en te kopen
Geen toestemming om te overnachten. zelfs niet wanneer NIETS aan de hand is! onbegrijpelijk
mooie, rustige plek. Elektriciteit 2 euro voor 24 uur (moet worden gekocht na betaling van de parkeerplaats) Water 10 minuten 2 euro (moet worden gekocht na betaling van de parkeerplaats) Menunavigatie voor water en elektriciteit is even wennen
Rustige plaats. Een paar meter naar het strand als je gewoon over het niet meer gebruikte spoor loopt. Toen we hier waren (januari 2020) deed wifi het helaas niet. contactdozen niet veilig.
slechts 5 parkeerplaatsen. geen elektriciteit, geen water. gratis.
duur, onvriendelijk, geen elektriciteit, alleen aanbevolen voor een tussenstop