@Djemfavor
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Eigenlijk gesloten. Dat bericht hadden we niet helder via de camperapp. Nog een dag scouting. We konden terecht. Fijn en groots staan, ver van de scouting. Flexibele eigenaar. Dit zijn de plekken waar wij blij van zijn. 🙏🏻
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Sitecode: 194587
Rustig gestaan, alleen. Contant afgerekend 12€ ivm elektriciteit. Het is zonnig, warm en een tikkeltje winderig. Maar het uitzicht is prachtig.
We kregen dit als tip. Echter niet voor ons. Hutjemutje met alle camperaars. Zijn doorgereden.
Een mooie plek. Maar samen met de eikenprocessierups gaat niet goed samen. We zijn doorgereden.
Juni 2026
Aanmelden 17.30 wanneer het restaurant opent. Hebben hier een nacht gestaan. Relatief rustig. Echter al vroeg is vrachtverkeer duidelijk hoorbaar. De omgeving is mooi. En we hebben heerlijk gegeten. Visa en andere Nederlandse bankpas werk(t)en niet. In overleg met de zeer vriendelijke gastvrouw hebben we d.m.v. een directe overboeking betaald. Voor de overnachting 2pers. met elektriciteit 20€
Een prima gratis CP: vers water, chemisch toilet lozen. Een schoon invalide toilet. Electra betaald. Zo nu en dan geluiden van de weg. We staan hier met 30° en het is rustig. Kortom 👍🏻
Maart 2026
7 maart 2026. CP 19.50€ een nacht met elektriciteit. Alleen lozen grijs water. Verder niets geen andere faciliteiten.
Sitecode: 92054
Prima CP, landelijk en rustig gelegen. wij zijn vertrokken omdat we er niet konden eten.
Prima uitvalbasis om de plaats te bezoeken. Winkel op loopafstand. Er zijn fietsroutes. Sanizuil 1€, werkt niet. Dus zijn voorgangers maar het toilet gaan lozen op de grijswatergril. Wij zijn niet gebleven.